-
Skurwysynu blauuu
-
MacGyver
jakiez to szczescie, ze mieszkam w Afryce , tutaj "modyfiujemy" sobie nawet tablice rejestracyjne :D -
xxx xxx
Niech sobie ustanawiają co chcą i tak po staremu zostanie. :] Czyt. kolejna zasada zmuszająca do łamania :P -
starter
ktoś na tym zarobi ale nie my,pewnie Niemcy albo Francja trzepną na tym kasę,ja bym stawiał na Niemcy,to jest tak jak ma w 2014r derektywa dotycząca samochodów ciężarowych,Niemcy mając władzą niemal absolutną w UE postarały się o normy dotyczącą sam.cięż. że tylko ich samochody będą spełnaic przyszłe normy,w całej Europie tylko samochody Niemieckie będę jezdzic,i kto na tym zarobi? -
-
Niut
-
starter
>Niut napisał
>Niemcy. A ty niemca chcesz wynajac. Wiec kto na tym zarobi?
Niemiec,zawsze jak w społeczeństwie Polskim będą znajdowac się taki głupie i naiwne lemingi jak ty co każdy będzie ich w wuja robił jak i kiedy chce a Polak na niczym nie zarobi
Dodam że jak na razie od maja to Niemcy za psi grosz będą wynajmowac Polaków do roboty,zupełnie jak to sobie przed laty wymyślił niejaki pan Hitler -
>>Domino<<
>MacGyver napisał
>jakiez to szczescie, ze mieszkam w Afryce , tutaj
>"modyfiujemy" sobie nawet tablice rejestracyjne :D
w jakiej afryce? toz jeszcze nie tak dawno pisales o "laskach z pigalaka"... :D hahahaa -
Niut
>Niut napisał
>Niemcy. A ty niemca chcesz wynajac. Wiec kto na tym zarobi?
Niemiec,zawsze jak w społeczeństwie Polskim będą znajdowac się taki głupie i naiwne lemingi jak ty co każdy będzie ich w wuja robił jak i kiedy chce a Polak na niczym nie zarobi
Dodam że jak na razie od maja to Niemcy za psi grosz będą wynajmowac Polaków do roboty,zupełnie jak to sobie przed laty wymyślił niejaki pan Hitler
Oj Fajerku, inteligencja to ty nie grzeszysz. Nie o to mi chodzilo. Wesolych swiat. -
MacGyver
>>>Domino<< napisał
>>MacGyver napisał
>>jakiez to szczescie, ze mieszkam w Afryce , tutaj
>>"modyfiujemy" sobie nawet tablice rejestracyjne :D
>
>w jakiej afryce? toz jeszcze nie tak dawno pisales o
>"laskach z pigalaka"... :D hahahaa
jedno nie wyklucza drugiego :P -
starter
>Niut napisał
>>Niut napisał