-
-Kowal-
Pomóżcie wybrać,jaki waszym zdaniem motocykl jest najlepszy(najmniej awaryjny i wygodny)????mam 190cm wzrostu.z góry dzieki za pomoc -
Maciek
Przy takim wzroście to musisz sprawdzić, na którym będzie Ci najwygodniej, bo w tych pojemnościach motocykle mogą być dla Ciebie trochę za małe. Jeździłem Shadowką 600 i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Świetny, bezawaryjny silnik, pięknie gada (na otwartych wydechach), małe spalanie. Podstawowa wada to łańcuch, z wałem albo pasem, byłoby trochę wygodniej. -
-Kowal-
-
lunka
-
-
Wino
>lunka napisała:
>Cbr bedzie najlepsza :)
>
Jak cbr jest mała. Sam mam ten dylemat bo tez szukam motocykla a mam 195 wzrostu. Cbr jest mała. Kolega miał intrudera 800 i był w miare a kolega mojego wzrostu -
-Kowal-
No tak ale jak myślicie czy40koników w shadowce i cztery biegi wystarczy żeby pośmigać we dwójkę i od czasu do czasu ruszyć ze światełek trochę szybciej?? -
dezerter86
>No tak ale jak myślicie czy40koników w shadowce i cztery biegi wystarczy żeby pośmigać we dwójkę i od czasu do czasu ruszyć ze światełek trochę szybciej??
Trochę szybciej niż rowerem :) -
-Kowal-
-
Maciek
Ja w swojej Shadowce miałem 5 biegów :P Do 100 km/h szła żwawo, od 100 do 120 trochę gorzej, a powyżej 120 to już dłuuugiej prostej trzeba :P -
-Kowal-
-
Wino
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne