MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • -Kowal-

Pomóżcie wybrać,jaki waszym zdaniem motocykl jest najlepszy(najmniej awaryjny i wygodny)????mam 190cm wzrostu.z góry dzieki za pomoc
  • Maciek

Przy takim wzroście to musisz sprawdzić, na którym będzie Ci najwygodniej, bo w tych pojemnościach motocykle mogą być dla Ciebie trochę za małe. Jeździłem Shadowką 600 i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Świetny, bezawaryjny silnik, pięknie gada (na otwartych wydechach), małe spalanie. Podstawowa wada to łańcuch, z wałem albo pasem, byłoby trochę wygodniej.
  • -Kowal-

Intruder chyba troche za mały jak na moj wzrost?
  • lunka

Cbr bedzie najlepsza :)
  • Wino

>lunka napisała:
    >Cbr bedzie najlepsza :)
    >

Jak cbr jest mała. Sam mam ten dylemat bo tez szukam motocykla a mam 195 wzrostu. Cbr jest mała. Kolega miał intrudera 800 i był w miare a kolega mojego wzrostu
  • -Kowal-

No tak ale jak myślicie czy40koników w shadowce i cztery biegi wystarczy żeby pośmigać we dwójkę i od czasu do czasu ruszyć ze światełek trochę szybciej??
  • dezerter86

>No tak ale jak myślicie czy40koników w shadowce i cztery biegi wystarczy żeby pośmigać we dwójkę i od czasu do czasu ruszyć ze światełek trochę szybciej??

Trochę szybciej niż rowerem :)
  • -Kowal-

No i wciaż mam dylemat :)
  • Maciek

Ja w swojej Shadowce miałem 5 biegów :P Do 100 km/h szła żwawo, od 100 do 120 trochę gorzej, a powyżej 120 to już dłuuugiej prostej trzeba :P
  • -Kowal-

Ok, to co radzicie?Może jakiś inny motocykl o którym nie pisałem
  • Wino

No ja mysle ze intruder 800 byłby ok
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)