MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • waha88

Mam do Was wszystkich wielką prośbę. Piszę prace na temat motocyklistów i chciałam prosić Was o wypełnienie mi ankiety i przesłanie jej na adres ankieta.mgr.aps@interia.pl
    Ankietę możecie pobrać na stronie: http://sendfile.pl/72902/Kwestionar...
    Dziękuję Wszystkim za pomoc.
    Pozdrawiam i czekam na ankiety :)
  • Cool

Nie mogę ściągnąć pliku.
    O wiele łatwiej dla wszystkich byłoby gdybyś utworzyła ankiete np tutaj:
    http://mysurveylab.com/lng/pl/pageT...
    Na Twoje potrzeby pewnie wystarczy darmowe konto i nikt nie będzie się musiał bawić w ściąganie plików i wysyłanie maili.
    Napewno dzięki temu więcej osób wypełniłoby Twoją ankiete.
    Pozdro.
  • >>Domino<<

tak w zasadzie to co chwile jakies ankiety a nigdy nikt nie powie jak sie koncza. bo co w ogole mozna napisac o motocyklistach..?
  • Cooka®

Dokładnie. Przy okazji dużo szybciej, łatwiej, bez przesyłania odpowiedzi na maila, no i jakby nie patrzeć, zdecydowanie bardziej anonimowo;)
  • Cooka®

Musiałeś się wepchnąć ze swoim postem?;)
  • szepiet

poza tym nie kazdy ma office'a
  • bartkiller

To tak zawsze - jak coś potrzeba to się pisze, ale żeby potem podzielić się wynikami to już się nie chce, bo po co :-) Chętnie bym wypełnił mimo to oczywiście, ale jak koledzy powyżej nie mam ochoty ściągać dokumentu w niebezpiecznym i niepowszechnym formacie i bawić się w odsyłanie mailem :-)
  • waha88

Drodzy Koledzy :)
    bardzo chętnie podzielę się później moimi wypocinami z każdym kto będzie miał na to ochotę. Jeśli chodzi o format i miejsce zamieszczenia ankiety to chciałam powiedzieć ze jestem mało informatyczna wiec to i tak duży wyczyn że tą ankietę można w ogóle ściągnąć. Oczywiście nikogo nie zmuszam to jest dobrowolny czyn wypełnienie tej ankiety, która idealna nie jest z czego również sobie zdaję sprawę.

Pozdrawiam
    Kasia :)
  • Cool

Gwarantuje Ci że zrobienie ankiety w tym systemie jest o wiele bardzie proste niż pożądne zedytowanie dokumentu doc.
    I nie chcę mi się wierzyć że ładna nieinformatyczna dziewczyna nie może znależć pomocy u jakiegoś bardziej informatycznego kolegi.
    Z tego co piszesz wynika że nie zależy Ci na Twojej pracy mgr. bo jeśli cieżko Ci przygotowyać pożądną ankiete to świadczy jednoznacznie o Twoim podejściu.
    A jeśli Tobie nie zależy to nam pewnie trzy razy nie.
    Chyba że chcesz wyciągnąć od motocyklistów maile do spamowania co jest dla mnie osobiście najbardziej prawdopodobne.

Pozdrawiam
    Piotr :)
  • >>Domino<<

ciekaw jestem co powiedzialyby nasze konkubiny gdybysmy tak zaraz maile zaczeli rozdawac...; )
  • waha88

jasne wyciąganie adresów to moje hobby :)

a na mgr mi zależy dlatego postaram się ją szybko poprawić i wrzucić raz jeszcze do łatwiejszego wypełniania :)
  • waha88

http://mysurveylab.com/lng/pl/pageT...

to jest link to internetowej ankiety, łatwiej już ją wypełnić

dzięki za pomoc :)
  • bartkiller

>waha88 napisała:
    > http://mysurveylab.com/lng/pl/pageT...
    >
    >to jest link to internetowej ankiety, łatwiej już ją
    >wypełnić
    >
    >dzięki za pomoc :)

Zrobione :)
  • Junior

Poszło
  • Niśka

Wypełniona
  • SAJMON

wysłane
  • MacGyver

ankieta nie uwzglednia tego ze ktos moze miec kilka motocykli (19,20) , mogl miec kilka wypadkow (21,22) i co jesli nie mam partnera zyciowego (40,41), co znaczy duzo (47) zalezy jaka grupa (56,57), zalezy jaka impreza.
    punkt o akloholu mona pominac bo pije sie go zawsze i przy kazdej imprezie (nawet ksiadz w trakcie mszy pije) :P (59)

pozatym - done
  • misha

Witam!
    Nie chcialem tworzyc nowego watku, w kazdym razie mam ogromna prosbe. Musze wydrukowac zdjecie motocykla w duzym formacie (do pracy dyplomowej). Nie moge znalezc odpowiednio duzej rozdzielczosci w internecie. Czy ktos z gronowiczow bylby uprzejmy sfotkowac swoja maszynke w tak zacnym celu? Potrzebuje rodzielczosci na poziomie 3000x4000 pix (najlepiej 300dpi:) ).
    i bardzo ważna sprawa - ujęcie z przodu tego tego rodzaju:
    http://dalefranks.com/cycles/wp-con...

tlo z wiadomych wzgledow raczej dowolne, wytne je sobie odpowiednio

Zapenie pojawi sie pytanie, dlaczego nie zrobie zdjecia swojego moto? Dlatego, ze jest tyle ladniejszych sprzetow, ze nie trzeba sie ograniczac:)

mail: mmichalq@wp.pl

za pomoc z gory dzieki!!
  • Julia Karo

Witam,

chętnie pomogę napisać pracę:
    -licencjacką
    -magisterską
    -zaliczeniową.

Posiadam tytuł magistra i pisanie prac jest dla mnie pasją i przyjemnością. Moje wieloletnie doświadczenie, sprawia, że moi klienci są zadowoleni ze współpracy ze mną.
    Jeżeli takie cechy jak:
    -rzetelność,
    -terminowość
    -solidność
    -indywidualność
    -precyzja
    są dla Ciebie ważne w tworzeniu pracy, to zapraszam do współpracy !

Każda praca pisana jest indywidualnie -
    TANIO !
    SZYBKO!
    RZETELNIE

mail @: eprace.na100@gmail.com
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)