• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • G.M. ...

Mm takie pytanko i pewnie połowa z was mnie zabije za to ze zakładam nowy temat ale nie wiem i musze sie poradzic.Chciałabym załozyc alarm do moto.Czy ktos moze mi powiedziec gdzie??jaki?? i za ile moge kupic??Dziekuje...:o)
  • .

wiem bo widzialem ze zakladaja w SUZUKI na Al. Prymasa Tysiąclecia 74a ale za ile, jaki niemam pojecia
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

madziu pojedz do badziaka do polandposition,maja super alarm ,ja zalozylem do swojego i jestem bardzo zadowolony..
    nie wiem ile kosztuje bo dostalem go przy zakupie moto ale warto...
    musle ze ok700-800
    zapytaj Tomka Kedziora on bedzie wiedzial...
  • Anonim

Zapytaj się wmoto guzii w aninie
  • ElBarbasso ];-)>

to moze pojedziemy po całości? Pytaj w markowych warsztatach na terenie całej Polski; )
  • .

:D
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

madzia powaznie poland position
  • .

Polecam Patrol line zakladany w Yamaha serwis cena ok 700zł
  • ElBarbasso ];-)>

Patrol Line są naprawde dobre, nikt nie nażeka.
  • Anonim

no to jeszcze kłódka na łańcuch..; )
  • Anonim

ja mam alarm nowy miecz :) zaden zlodziej sie nie odwazy podejsc do mojego motoru :)
  • G.M. ...

ok ok dziekuje bardzo na 100% pojade sprawdze ale nie wiem czy załoze bo funduszy brak a zbliza sie urlop wiec jade!!!!!!!!!!:o) Pozdrawiam
  • wAriAt

odnalazlem stary temat wiec pisze tutaj , chcialbym sobie zmaontowac takie cos

http://allegro.pl/item379018032_ala...

Ma ktos może coś podobnego jak tak to niech sie wypowie. WIem ze rewelka to to nie moze byc w koncu tylko stowe kosztuje ale zawsze cos i zlodzieja odstraszyc potrafi albo chociaz zwroci uwage przechodniów ze ktos sie do moto dobiera.
  • Mfalme

jak dla mnie wygląda sensownie - o ile jest rzeczywiście tak, jak piszą. Nie lubię tylko tych "manewrów" ze zdalnym odpalaniem, jakoś mi to śmiedzi.
  • wAriAt

Powiem CI ze kiedys widzialem takie cos u kolegi w skuterze i te odpalanie calkie fajny bajer bylo. Ten alarm to jakeis cudo nei jest bo na all... sa takie po 400-600 zeta i te pewnie sa o wiele lepsze ale skoro brak funduszy wdziera sie jako glowne kryterium wyboru to zastanawiam sie bardzo powaznie nad ttym ktory wskazalem. Tylko ciekaw jestem czy to nie rozleci sie po pierwszej rundzie i czy ta syrena nie pika jak sms w telefonie.
  • Mfalme

130Decybeli to raczej potężna :). Taa, w skuterach montują seryjnie alarmy ze zdalnym odpalaniem - właśnie dlatego ja bym tego unikał. Są jeszcze tzw. "alarmy z allegro" - na chłopski rozum to te, których jest najwięcej, słyszałem, że są zawodne. Nie powiem Ci które to są ale wystrzegaj się ustrojstwa. Wspomniane "alarmy z allegro" mają właśnie funkcję zdalnego uruchamiania silnika. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale... byle było skuteczne i wyło. Właściwie to najważniejsze, żeby robiło potężne "piiiiiiiiiiiiik" przy włączaniu czuwania - tak, by wszyscy wokół wiedzieli, że jest alarm :). Zwykle do tego się sprowadza. Mój alarm właśnie dziś się popsuł, po jakichś 5sek po uruchomieniu go, od razu wyje. Namierzyłem już nawet jakiś kabelek luzem wiszący, teraz mam tylko problem, bo nie wiem, gdzie go wetknąć xD. Pozdrowienia
  • Michał

Heh właśnie tak mam :/ Załączam: "pIIIIKKKKKKK". Rozbrajam: "pIIIKKKKK piKKKKK"

Ale najgorsze z tego wszystkiego jest to, że jak tylko zgaszę silnik kluczykiem to po 10 sek to samo co wyżej. No żenujące po prostu.

Szczęście w nieszczęściu, że ostatnio się popsuł bo tylko miga kierunkami a nie wydaje dźwięku... Ciekawe od czego to się stało ekhmmm. Dzisiaj podchodze do moto, patrzę a tu centralka na wydechu leży (wisi i się opiera). Cały plastik na rogu się stopił tak, że wnętrze widać...
  • wAriAt

ajj to boli :/ no a Wy te alarmy to tez z allegro macie i w takiej cenie czy jakies lepsze ???
  • Estarriol

Ja mam Patrol Line i jestem bardzo zadowolony- o ile wiem można taki kupic w większości salonów Yamahy.

Dobrym rozwiązaniem jest też blokada na tarczę z alarmem (Xena).
    Koszt od 200 zł.
  • Anonim

u nas alarm z montażem 850 pln .. Meta System Legos III ..bardzo dobry alarm,ale samemu ciężko jest zainstalować.Nie reaguje na dotknięcie moto,ale jak już ktoś usiądzie,postawi z nóżki do pionu to wyje 100dB.
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)