MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :super_śledź:

poczkaj jeszcze troszki a jak sie godnar dorobi "sprzeta" to Cie przewioze gupolu :] hie hie
  • Mary_Lu

Godnarku jak bede czekała na to az Ty sie dorobisz to jeszcze sobie długo poczekam....a tak to moze ktos zechce mnie zabrac na pasazera.....a jak nikt sie nie zgłosi to poczekam na Ciebie:)))))

ahaaa...
  • Mary_Lu

wszystko Ci sie pojasniło...?????

myslisz ze wsiadłabym na motor z kim obcym...???no moze wsiadłabym ale to Ty nauczyłes mnie tego co wiem o motolkach:)i wolałabym bys i Ty mnie przewiozł:))))) poczekam przeciez:))))

jejku we wszystkim chcesz byc tym "pierwszym"buhahahahhaha...

...<zawstydzony>...

no przynajmniej w JEDNYM mi sie udało :] hihi
  • Mary_Lu

PRZYNAJMNIEJ.....???? ale to w czym stary to nie takie hop siup:)))))

no udało sie udało sie....i co i fajnie:)))))
  • EdgeCrusher a.k.a. Młody

Ja sie tutaj skomentuje troche. Chodzi mi _tylko_ o probe realizacji zapedow motocyklowych marzenia. Nie wnikam w wasze relacje, nie chce sie mieszac i psuc jakichs wiezi i nie nalezy mnie tutaj odbierac jako podrywacza na sprzet (zreszta i tak mam juz kobiete moich marzen, i z calym szacunkiem do wszystkich pan swiata - nie macie z nia szans; )) ). Co do przejazdzki w przyszlym tygodniu to pozostawiam juz pozostawiam Ci marzenie wolna reke. Jak bedziesz chciala to dasz znac na priva a ja odpisze czy przyjechalem wierzchem czy nie. Jesli nie chcesz to nie ma sprawy. Ja tu juz pisac kolejnych propozycji nie bede, chocby ze wzgledu na Godnara.

Pozdrawiam.

buhhheheee wyluzuj bracie; )
  • Mary_Lu

buhahaahaahhha spoko mamy czasem takie klimaty lubimy sie ponabijac z siebie samych:) jestesmy przyjaciołmi,a co do przejazdzki to cholernie sie boje,ale jak dojrzeje ta mysl we mnie na pewno sie odezwe:)) pozdrawiam:)))

nie zmarnuj szansy gupia dziuro!!; D
  • Twardy

Ja juz raz napisalem dosyc dlugi wywod na temat mojej historii pomimo ze mi sie nie chcialo pisac ale cos sie powalilo i nie dodalo mojego komentarza.
  • Twardy

Napisze w skrocie.odkad sie dowiedzialem ze moglbym miec cos z silnikiem przez ponad rok nie zdobylem zadnej kasy, potem stary mi dal i kupilem charta 210, ktory malo9 jezdzil a duzo stal.niepotzrebnie go sprzedalem jak juz byl oplacony, mialem go 2 lata, potem byla mz 250, po ktorej mi zostalo pare czesci lakierowanych i papiery a przy okazji, ktos chce moze kypic albo ma etz 250 bez papierow.potem prawko, 2 lata bez jazdy i teraz jawka 350.jak sie wdasz ze mna w gadke to napisze ci wiecej.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)