-
JOSA
Witam wszystkich zwolennikow jak i moich przeciwnikow;P.Mam takie pytanko a raczej czekam na dobre rady, macie jakis pomysl aby odzyskac kase za motor po wypadku ? Jak ktos ma co to niech sie tu wpisze dzieki za jakiekolwiek pomysly. -
Snow ♥ moto
Jak nie ma sie AC, to bedzie trudno...mozna sobie dorobic sprzedajac polamane owiewki komus, kto ma takie samo moto i wykupione AC...oczywiscie on zglasza szkode....itd,itd.... -
Soprano
siemasz Snow:) wez coś doradź bo skasowałem dzide razem z moją kochaną Josą jak jechalismy do wilanowa......... -
Anonim
-
-
T.
-
Tihs |∆∑|
snopek dorobic sobie mozna....
tyle ze potem kurde sie zbierze paru debili, ktorzy beda chcieli sobie kaski natrzepac, potem jeszcze paru innych sie zorientuje w pomysle, i efekt bedzie taki ze w statystykach firm ubezpieczeniowych motocyklisci beda funkcjonowac jako dziura bez dna....
i sie nie zdziw jak Ci beda chcieli stawki podniesc... i placic beda wszyscy, ze paru gamoni chce sobie super przekret zrobic.... -
Tihs |∆∑|
zreszta.... sa nawet szroty specjalne z samymi ( KOMPLETNYMI ) zestawami polamanych owiewek i podnozkow.... kupujesz zestaw, a potem gdzies na ulicy marszalkowskiej na skorce od banana wypadek mialem nic wiecej nie pamietam, dawac mi kase....
i normalnie zlodzieje biznes kreca namawiajac do zlodziejstwa :// -
Anonim
tak napiszcie im jeszcze instrokcje obsługi ...
to napewno nie bedziemy placic coraz wiecej. -
Soprano
przepraszam ale niektorzy z was maja chyba problemy z czytaniem, czy ktos pisal o jakichkolwiek"przekrętach"? -
Anonim
zdaje sie soprano ze u ciebie to trzeba wszystko wprost powiedziec bo inaczej to nie zczaisz... -
JOSA
ej no spokojnie zadnych przekretow czekamy na rozprwae wiec spokojnie ja czekamnajakies pomysly bo napewno nie jedna osoba tutajmiala jakis wypadek i tez jakos kombinowala -
JOSA
Halo no i co pomysly sie skonczyly eeeeee no nie no wierzylam w wasza inwencje tworcza:) -
-
pieprzony marzyciel
ja po ostatnim wypadku poprostu zawiozlem motocykl do serwisu autoryzowanego gdzie umowilem sie z rzeczoznawca ktory przyjechal ocenil zniszczenia i zuzycie motocykla i pojechal a za jakis czas zadzwonili ze czeka na mnie hajs i po ptakach
ps moj wypadek byl z winy kierowcy samochodu wiec jest troszke inaczej niz u was
ogolnie podstawiasz moto do oceny rzeczoznawcy i czekasz na jego expertyze a potem domagaj sie odszkodowan od zdm czy z kim sie tam procesowac macie,
do tego expertyza jest niezbedna
pozdraiwam -
JOSA
dzeki wielkie jak narazie twoje rozwiazanie jest the best pozdrawiam i wielkie uklony w twoja strone:) -
Soprano
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne