MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JOSA

Witam wszystkich zwolennikow jak i moich przeciwnikow;P.Mam takie pytanko a raczej czekam na dobre rady, macie jakis pomysl aby odzyskac kase za motor po wypadku ? Jak ktos ma co to niech sie tu wpisze dzieki za jakiekolwiek pomysly.
  • Snow ♥ moto

Jak nie ma sie AC, to bedzie trudno...mozna sobie dorobic sprzedajac polamane owiewki komus, kto ma takie samo moto i wykupione AC...oczywiscie on zglasza szkode....itd,itd....
  • Soprano

siemasz Snow:) wez coś doradź bo skasowałem dzide razem z moją kochaną Josą jak jechalismy do wilanowa.........
  • Anonim

nie rozmawiajcie o tych sprawach na forum...
  • T.

Hm, czyżby pomysł z zaskarżeniem ZDMu upadł?; D
  • Tihs |∆∑|

snopek dorobic sobie mozna....

tyle ze potem kurde sie zbierze paru debili, ktorzy beda chcieli sobie kaski natrzepac, potem jeszcze paru innych sie zorientuje w pomysle, i efekt bedzie taki ze w statystykach firm ubezpieczeniowych motocyklisci beda funkcjonowac jako dziura bez dna....

i sie nie zdziw jak Ci beda chcieli stawki podniesc... i placic beda wszyscy, ze paru gamoni chce sobie super przekret zrobic....
  • Tihs |∆∑|

zreszta.... sa nawet szroty specjalne z samymi ( KOMPLETNYMI ) zestawami polamanych owiewek i podnozkow.... kupujesz zestaw, a potem gdzies na ulicy marszalkowskiej na skorce od banana wypadek mialem nic wiecej nie pamietam, dawac mi kase....

i normalnie zlodzieje biznes kreca namawiajac do zlodziejstwa ://
  • Anonim

tak napiszcie im jeszcze instrokcje obsługi ...
    to napewno nie bedziemy placic coraz wiecej.
  • Soprano

przepraszam ale niektorzy z was maja chyba problemy z czytaniem, czy ktos pisal o jakichkolwiek"przekrętach"?
  • Anonim

zdaje sie soprano ze u ciebie to trzeba wszystko wprost powiedziec bo inaczej to nie zczaisz...
  • JOSA

ej no spokojnie zadnych przekretow czekamy na rozprwae wiec spokojnie ja czekamnajakies pomysly bo napewno nie jedna osoba tutajmiala jakis wypadek i tez jakos kombinowala
  • JOSA

Halo no i co pomysly sie skonczyly eeeeee no nie no wierzylam w wasza inwencje tworcza:)
  • ~pirania

o kÓrwa! ale masz opis:D:D
    to po POLSKI JĘZYK ?
  • pieprzony marzyciel

ja po ostatnim wypadku poprostu zawiozlem motocykl do serwisu autoryzowanego gdzie umowilem sie z rzeczoznawca ktory przyjechal ocenil zniszczenia i zuzycie motocykla i pojechal a za jakis czas zadzwonili ze czeka na mnie hajs i po ptakach
    ps moj wypadek byl z winy kierowcy samochodu wiec jest troszke inaczej niz u was
    ogolnie podstawiasz moto do oceny rzeczoznawcy i czekasz na jego expertyze a potem domagaj sie odszkodowan od zdm czy z kim sie tam procesowac macie,
    do tego expertyza jest niezbedna
    pozdraiwam
  • JOSA

dzeki wielkie jak narazie twoje rozwiazanie jest the best pozdrawiam i wielkie uklony w twoja strone:)
  • Soprano

dzieki
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)