- 1
- 2
-
$ ZaWaD $
-
Dolcze
-
domini
-
Anonim
-
-
Anonim
-
$ ZaWaD $
Ostnio zabrałem się za ściąganie własnie jego filmików i zawsze wiedziałem że jest on znakomity. To jego robienie w chuja policji, ale dopiero teraz zobaczyłem że on jest kolesiem który rezykuje życie każdą przejażdzką jak np. leci 250 i wymija na 3pasmówce samochody z róznych stron i przeciska się przez najmniejsze luki między furami lub jak przejeżdza na czerwonym świetle na jednym kole. Wypasssssssss -
:super_śledź:
link please!! chce to zobaczyc bo chyba jak narazie widzialem tylko trailer (chodzi o tego kolesia co na hayabusy odwraca sie do piesków, pokazuje im "faki" i znika??:) -
Juriusz
-
:super_śledź:
-
Juriusz
-
Juriusz
-
Juriusz
-
Super S
-
-
.
dziunius.. wysil sie troche i zobacz pytanie dwa posty wyzej i odpowiedz tuz nad Toba...
..bosh.. -
.
-
$ ZaWaD $
-
Anonim
podobno to nie jeden gosc tylko cala ekipa. sadzac po profesjonalizmie filmow i calej reszty chyba mozna tak podejrzewac ze jeden gosc by tego nie ogarnal... -
TheDoctor
Mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi za link ed2k. To jest w odpowiedzi na pytanie jak to pobrac:
ed2k://|file|-%20Ghostrider%20 3%20-%20Ghost%20Rider%20Goes%2 0Wild.mpg|735090688|1113CFAA60 897809B12D8F1E43B825F6|/ -
kurde, a powiedzcie widzial ktos jakies filmiki z udzialem kobiet na moto?? kurde, bo ja tak szukam i nic :/
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne