• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ₪ mundzia ₪

Witam,
    poszukuję stronek ze wzorkami na kask, ale przede wszystkim
    Zdolnego Czlowieczka Sprawnie Posługującego Się Aerografem z Okolic Warszawy, który za 'niewielką' opłatą pomógłby mi scustomizować helmet;))

namiary mile widziane:)

Co do wzorków to: http://www.custompainting.com

ale potrzebuję jeszcze;))
  • Dual

Jesli chodzi o wzorki to lepiej wymyslec samemu. Przynajmniej miec pomysl co chcesz tam miec z zaprojektuje lub wrecz zaprojektuje artysta.
    Ja moge polecic Przemka Drozda ktory malowal mi Hayabuse:
    http://www.aerograf.pl

Pozdrawiam
  • Anonim

Dołączam się do Duala :)
    Mi przemek malował Vmax'a i z czystym sumieniem mogę polecić go Tobie. Fajnie się z nim pracuje i na pewno razem wypracujecie jakąś koncepcję, jak tylko masz wizję. Nie warto powielać innych wzorów! To musi być przecież Twoje moto :)
    Pozdrufki!
    S.
  • ₪ mundzia ₪

Heh, no obiła mi się o uszy, że Drozda jest niezły:) A jak u niego z cenami??

Co do wzorków, to nie potrzebuję by kopiować ale by dały kopa mojej wenie;))
    Na kask potrzebuję czegoś niewielkiego:)
    Pozdrówki
  • :super_śledź:

ja tysz slyszalem (i bodajze czytalem gdzies o nim) wiec dolaczam sie do wypowiedzi Duala :]

pozdroofka
  • Twój kochany wariat:P

Hehe Dual skąd znasz Przemka???
  • ₪ mundzia ₪

Dajcie mi namiar na Przemka, bo link 'kontakt' na jego stronie nie działajet:/
  • EdgeCrusher a.k.a. Młody

Dzialajet ale tylko z podstron niktorych, jesli dobrze pamietam dziala z pod glownej.

Pozdrawiam
  • ₪ mundzia ₪

ano działajet:) nie z głównej a z 'motocylke':)
    Dzięki!!
    Pozdrówki

PS. Konkurencja siłą napędową;) - jeśli ktoś wymachuje areografem to niech pisze;))
  • pieprzony marzyciel

ja robile kask ale jakis czas temu to bylo, czlowiek wykonal robote dobrze ale jak przyszlo do placenia to krzyknal zupelnie ina cene wiec nie bede go polecal
    jak znajde w domu jakies wizytowki to napisze (napewno mam)
  • norbi

Przemek mieszka kolo mnie i ostatnio gp nawet poznalem, wiec jakby byl problem z kontaktem to moge pomoc.
  • bob

e tam cały czarny kask jest najlepszy:P
  • Dual

Znam Przemka bo pomalował moja Hayabuse.
    Jak na obrazku w profilu i na jego stronie.
    A do Przemka to lepiej dzwonic po 13 bo on spi do poludnia a pracuje nocami hyhy!

Pozdrawiam
  • ₪ mundzia ₪

Heh, dziękować, dziękować!! A ile kaski krzyczą za taką robótkę??:)
  • Dual

Nie wiem ile kosztuje malowanie kasku! Z tego co pamietam Przemek bierze stała stawkę za element, ale jednak zalezy to chyba tez od stopnia skomplikowania, najlepiej zadzwon i zapytaj!
    Jesli chodzi o moje moto to troszke kosztowało, ale w porównaniu z innymi osobami ktore pytałem sporo taniej wyszło u Przemka.

Pozdrawiam

Dobrze mówisz,tu chodzi o stopień skomplikowania,bo kiedyś z nim na ten temat gadałem.A tak pozatym to chłopak ma talent i juz wiele powzaniejszych zleceń robił:P

A zobavczyłem twoją maszynke i bardzo fajne masz to malowanie:P
  • norbi

jak sie z nim gada nawet nie o malowaniu to i tak ma jakies wizje co chwila, wyobraznia przez niego przebija :) a GMC (gazeta motocyklowa) ma juz artykuly.
  • popek

• Dual

Hyhyhy..niezłe!

Pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)