-
Anonim
Witam! Mam takie małe pytanko, co myślicie o tych modelach? Nie miałem z nimi do czynienia a waham sie który z nich kupić? Chodzi mi o SUZUKI z roku 2002 i YAMAHE z roku 2003.Pomijając oczywiście osiągi:) Chodzi mi o koszty eksploatacji, komfort jazdy (Mam 175cm. wzrostu więc problemów być nie powinno:) Łatwość prowadzenia, awaryjność itp. O i na co zwrócić szczególną uwagę przy sprawdzaniu? Być morze lada dzień pojadę je oglądać:) Wcześniej miałem ZZR600 i troszkę za daleko mi sie siedziało, na trasę spoko ale w mieście wolał bym cos bardziej zwrotnego:) Czekam na wszelkie uwagi i sugestie:) Pozdrawiam! -
.
R6 Zwrotny, mały, przytulny, 2003r i o jakiej awaryjności mówisz chyba takiej wywrotkowej. Koszt lusterka ok 180zł :) Ja mam 185 i nie widzę problemów oczywiście nikt dla wygody nie kupuje takiego moto pozycja przyczajony tygrys.... A i niewygodny dla plecaka twardy itd ale ja tego nie wiem :) -
Anonim
od duzej pojemnosci lepsza jest tylko wieksza pojemnosc, bierz 3/4l suzuki. -
:super_śledź:
-
-
Maciek
jak szukasz czegos bardziej zwrotnego to napewno nie gsx-r750 tylko r-6 mialem okazje latac taka sztuka ale zdecydowalem sie jednak na cbr600rr chociaz r6 tez zajebiscie chodzi na wysokich obrotach napewno bedziesz zadowolony gsxr ma lepszy dól na 100% pozdro -
Anonim
Człowieku, a jezdziles GSXRem 750 2003?? Imo nie odczujesz roznicy w zwrotnosci. Przynajmniej na ulicy, chociaz na torze tez raczej nie. 750 to tylko wiekszy silnik w ramie i zawiechach GSXra 600. Mocniejszy od 600 jest i to nie tylko troche. -
CEL----> mgr
stary właśnie wczoraj kupiłem gsx r 750 99 rok przerósł moje 0oczekiwania jest po prostu wypasiony na jedynce 140 km/h
poza tym te motocykle były królem szos w tym okresie na torze więc odpowiedź jest prosta nie ukrywam że r6 jest ok a tak najbardziej to bym sobie wystrzelił gsx r 1000 mając te pieniądze więdz przemyśl to pozdrawiam -
Anonim
Kryterium wyboru stanowilby dla mnie stan techniczny i cena. Obydwa motocykle zapierdalaja, bardzo dobrze sie prowadza. Do jednego i do drugiego jest masa czesci.
Jesli masz zamiar latac tylko po ulicy - kup gsxr - wiecej momentu, mniej wachlowania biegami. Jesli myslisz o torze - R6 bedzie lepszym wyborem bo: w przyszlym roku mozesz wystartowac w SUPERSTOCK 600.
Majac umiejetnosci zarowno na R6 jak i na gsxr opierdolisz w miejskiej jezdzie kazdego 1000. Ja w ubieglym roku zrobilem na SP1 z 2000r 1.45. Motor w chuj ciezki i bardzo slaby w porownaniu z nowymi 1000. W tym roku na K5 tluklem 1.42. Ale na ulicy latam starym SP1 - wystarczy. -
MARTINO #61
czyli sp1 jest slabym motorem?
bo v-ki to chyba na polatanie na gumie itd sa zajebiste -
Anonim
v-ka jest zajebistym sprzetem na ulice, rewelacyjnie lata na gumie, ale na torze w porownaniu z mlodsza konkurencja musi dostac wpierdol. Kilkadziesiat kilo wiecej i kilkadziesiat koni mniej robi swoje. Na ulicy nie widac, ale na torze tak. Motocykl jest z 2000r ale w winklu dopierdala napewno nie gorzej od K5. Wiem co mowie. -
Anonim
zabojco
przeciez nic sie nie rowna do Jawy!!koles bierz jawe wygodna malo pali i plecak sie zmiesci wygodna pozycja i jaki fan club:)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne