-
Pastor
Jak w temacie. Interesują mnie filmy o tej tematyce na dvd, np. kultowy już "Easy rider" czy pierwsza cześć Mad Maxa. Oglądałem ostatnio "Prawdziwą historię" - historię Burta Munro bijącego rekord prędkości. Mocny film, jestem pod wrażeniem. Czy ktoś posiada jakieś inne tytuły? -
BiNiOL sr.
"Fixing the Shadow" - po Polsku "W pogoni za cieniem". Ten film ma jeszcze jeden tytuł anglojęzyczny "Beyound the Law" - nie mylić z filmem ze Stevenem Segalem. W rolach głównych Charlie Sheen i Michael Madsen. Film oparty na prawdziwej historii człowieka, który jako tajny agent wszedł w świat gangów motocyklowych. W filmie gra również prawdziwy bohater tamtych wydarzeń. Naprawdę ciężko zdobyć ten film, ale zdecydowanie warto poszukać. -
Anonim
Poza prawem wrzuciłem do ściągania ale nie ma seedów, to samo z tą prawidzą historią... Easy rider ściąga się, zobacze co to za film bo nawet tego nie widziałem.. -
Anett
polecam też polski "Motór", gdzie w całej swojej okazałości legendę PRL- WSK-ę zobaczyć można; -), wszystko na temat tego filmu w jednym cytacie się zawiera:
"Nie ma boga, jest... Motór"... -
-
:super_śledź:
to co kazdy zna juz pewnie: biker boyz oraz torque (chociaz to akurat to mega bajka) -
Izzy
Oba filmy to bajka; )
Masz jeszcze film, który niedawno wszedł do kin - Wild Hogs, tekst na ten temat:
http://www.moto-magazyn.pl/artykuly...
-
majek
w listopadzie 2002 robiłem zestawienie.
wtedy wyszło tak:
born to ride
easy rider
fixing the shadow
Harley-Davidson & Marlboro Man
Hells Angels
pięć i pół bladego józka
Running Cool
Showdown
stone cold
terminator
the wild one
pozdrawiam,
majek -
Harley Devil'sSon
Wild Hogs jest taki przeciętny. Niewymagająca myślenia komedia, aczkolwiek przejazd Del Fuegos robi wrażenie. -
Kerk
Film "prawdziwa historia" jest kozacki o kolesiu który bił rekordy na indianie oparty na faktach -
kurczakiew
to chyba mówimy o tym samym
"World fastest indian"
Popłakałem się na trailerze.
Serio. -
Kerk
-
Pastor
No to jest kilka tytułów. Przypominam sobie jeszcze "Dzienniki motocyklowe" film o Che Guevarze. Nie jest to film typowo motocyklowy ale na początku jadą na starym Nortonie 500. Niestety rozbijają go! -
Anonim
-
Krynio
ja dodam jeszcze film pt. "Miłość w rytmie rap" angielski tytuł to chyba "Cool as Ice".
To co robią tam kolesie na moto, to raczej parodia, a film nie jest powalający, ale gdy miałem kilka lat i pierwszy raz zobaczyłem ten film, to właśnie dzięki niemu zakochałem się w plastikach i ogólnie w 2 kółkach :) -
DżonBondżovi z Dżonbondżova
-
Anonim
-
Anonim
Renegat ( serial:P) główny bohater jeździł motocyklem)
Magda M (Małaszyński miał motocykl)
Na wspólnej (ten taki synek tej co reklamuje kropelkowe płyny do mycia garów też miał motocykl)
Gaytrix II ( Ternity pipilala na DUCATI)
ale mam humorek:D -
marszo
i jeszcze w plebanii jezdzil ksiadz na moto oraz taki koles co ma wyraz twarzy przyglupa jezdzil na gsxr. on przez pewien okres gral zamiast waldka w kiepskich:) -
Anonim
>marszo napisał
>i jeszcze w plebanii jezdzil ksiadz na moto oraz taki koles
>co ma wyraz twarzy przyglupa jezdzil na gsxr. on przez
>pewien okres gral zamiast waldka w kiepskich:)
aaa wiem taki rudy z wyrazem facjaty z cyklu: Jokem Franek łop za widły i przewol mi jeno to łojno z łobory na kompost"
btw on nie grał zamiast Waldka tylko grał kuzyna ze wsi, osobiście uważam ze to była jego jedna z lepszych ról:D taka życiowa:D -
V2 + 75Hp = ....
Ziemowit to był :D czyli Ziomek :) ... grał też w "Gulczas a jak myslisz..." synka ego wariata na blokadzie od pałeczek do suszi :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne