MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MARTINO #61

zastanawiam sie nad kupnem sp1
    prosil bym o jakies opinie na jej temat
  • Rostwór

zapytaj się pieprzonego marzyciela:)
  • SuperMocarz

ros, co ci sie stało w zdjęcie??
  • MARTINO #61

widze ze chyba malo macie do powiedzenia :)
  • RAPTOWNY DIZUŚ

sam sie rok temu zastanawiałem czy nie kupic ale wtedy jeszcze były drogie ..
    A teraz poprostu bajka!!!! za okolo. 25 tys. mozna miec sp1 w przyzwoitym stanie mialem okazje sie przejechac i powiem ze spox
    tyle tylko ze w trase nim poleciec nie da rady
    bo jest tak nie wygodny ze normalnie trzeba sobie kupic kosmodysk; -)
    ale ta V-ka jest super osiagi i wyglad wzorowe
    tyle ze do widlaka trzeba sie przyzwyczaic
    ( podobno sie zadko psują) w winklach są troche nerwowe....
    pozdro
  • RAPTOWNY DIZUŚ

sam sie rok temu zastanawiałem czy nie kupic ale wtedy jeszcze były drogie ..
    A teraz poprostu bajka!!!! za okolo. 25 tys. mozna miec sp1 w przyzwoitym stanie mialem okazje sie przejechac i powiem ze spox
    tyle tylko ze w trase nim poleciec nie da rady
    bo jest tak nie wygodny ze normalnie trzeba sobie kupic kosmodysk; -)
    ale ta V-ka jest super osiagi i wyglad wzorowe
    tyle ze do widlaka trzeba sie przyzwyczaic
    ( podobno sie zadko psują) w winklach są troche nerwowe....
    pozdro
  • pieprzony marzyciel

jak to juz powiedzial roztwor ( morda! ) ja kocham sp1 pomimo ze mowi sie o niej ze jest za ciezka bo w porownaniu do r1 traci jakies 20 kilo
    wiesz pozagtym musisz lubic prace silnikow V i czysto sportowa pozycje
    ostatnioi przymierzalem sie do takiej na gieldzie w wawie za rok 2000 chcieli okolo 22 tysie ale mieli tez przerysowana za 18 podobno
    minusem dla mnie jest ze ma chlodnice po bokach co przy szlifie moze spowodowac duze wydatki
    no i pali wiecej niz r4 silnik ale moim zdaniem to super sprzet no i bajer zawieszenie :D
    jak bede mnial czas to jeszxcze cos dopisze ale ostatnio jestem zahasany
    pozdro morda; )
  • MARTINO #61

dzieki za rade
    wlasnie klopot w tym ze ta maszyna mi sie bardzo podoba jednak nie wiem czy jestem przekonany do silnikow "V" bo jakos sam ten dzwiek nawet jest dziwny , nie mowiac o pracy

pozdrawiam
  • pieprzony marzyciel

a propos latania w trasie lukcio to moj znajomy polecial do chorwacji na nim i wrocil i nie narzekal wiec sie da; )
  • Nordini Dare-Devils

elo

znajomek ma SP1 i ciągle coś mu dolega :/ w tym sezonie samo sprzęgło robił dwa razy, a ani razu nie strzelił; /
    z gazu na gumę idzie na 2 biegu bez problemu ale te biegi szybko się kończą..
    ja jeździłem przez 3 lata VFRką i lubiłem tą Vke, ale SP1 to zupełnie co innego..
    pali faktycznie koło 12l. a moja CBRa 929 9,5l przy tej samej jeździe a do tego komfort jazdy jest straszny..
    najlepiej jak byś przejechał tak ze 100 km nią po mieście i wtedy zobaczysz czy na pewno to jest to czego szukasz.. bo wygląd to nie wszystko..

pozdro
  • MARTINO #61

dokladnie

mozliwe ze uda mi sie dopasc tala na dzionek i polatac nia
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)