-
SuperMocarz
Po wczorajszej jeździe z ww. Kasią K. stwierdzam co następuje:
Kasia Kędzior jest najlepiej jeżdżącą motocyklem przedstawicielką płci pięknej jaką znam. W zwiazku z licznymi zapytaniami o fenomen Kasi, pozwoliłem sobie podać tę informację do szerszego GRONA odbiorców.
Kasia przeszła wczoraj wszystkie testy na mieście i poza nim, zarówno w godzinach szczytu, jak i w godzinach nocnych. Jest zaprzeczeniem twierdzenia, że kobiety jeżdżą słabo na motocyklach...
Uwagi?Pytania??
brzozahonda@poczta.onet.pl -
T.
Ty to wiesz, bo jeździłeś obok niej. A ja to wiem, bo jeździłem z nią; )) -
a ja zawsze mówiłam, że Kasia dla mnie synonim prawdziwej motocyklistki :)
kobiety na motocykle; D -
Snow ♥ moto
Mysle, ze porownywanie Kasi z innymi motocyklistkami, czy w kategoriach typu "kobieta na moto" jest absurdalne...Kunszt wyzej wymienionej wykracza zdecydowanie poza skale. Popieram Brzoze w pelni, wczoraj udowodnila, ze jest klasą samą dla siebie. Kasiu: chylę czoła:). -
-
Rostwór
-
Snow, nie musialeś...:/
to tak jakbyś pisał, że reszta kobiet MUSI być kiepska, a ja uważam jednak, że jak ktoś jest nawet słabszy, ale ambitny i badzo sie stara to może być dobry.. w każdej dziedzinie!
to tak jakbym napisala, że fececi np. nie mają za grosz gustu i są daltonistami..
-
∞ bartek !
a ja jeszcze nie mialem okazji jezdzic z Kasia, wiec pozostaje mi jedynie opierac sie na opinii pozostalych :) gratulki skoro takie zachwyty! :)
jak ja wpadam do rowu to wszyscy mowia ze nie umiem jezdzic <lol> takich trickow nie umiecie ! :D
jako wyjasnienie dodam ze do rowu wpadlem stojac w miejscu - nie zlapalem gruntu pod prawa noga - ciemno bylo - nic nie widzialem - i sie przechylilem :)
czy ktos jeszcze siedzi o tej godzinie w pracy, bo nie chce mu sie w taka pogode jechac do domu ? :)
-
:super_śledź:
witaj bartku i przybij piąąąąąątala (niechlubnego) :) ja siedzem w pracy i sie słodko opier*** :P hehe pzdr 4all -
atomik
-
.
"Kasia Kędzior jest najlepiej jeżdżącą motocyklem przedstawicielką płci pięknej jaką znam"- ja tam nie uwazam zeby w tej opinii bylo co kolwiek w rodzaju "az tak źle"; ) -
atomik
-
atomik
Widzę że prowokacja udała sie; ))
<zart, w sensie... Brzoza, jest nawet troche lepiej, niz napisales...>
(jesli jest problem ze zrozumieniem przekazu; )
:)))))) -
.
-
Snow ♥ moto
Patrycjo, w zadnym wypadku nie chcialem nikogo urazic. Opinia wynika z szoku, ktorego doznalem. Po prostu nie spodziewalem sie i tyle. W zadnym przypadku nie traktuje kobiet, jako urzytkownikow drog drugiej kategorii. Wrecz przeciwnie im wiecej was smigajacych na moto, tym lepiej;).
Ros...no wlasnie;). -
-
Snow ♥ moto
-
Asiek
Ale to sie nie ma co obrażac!!!
Snow ma racje. Kobiety na motocyklach jeżdżą w większości przypadków FATALNIE. nie wiem jak jeździ KAsia bo nie widziałam, ale wiem jak jeździ większość kobiet które widziałam. Tylko nie wiem czy ma to związek z tym zę jesteśmy kobietami? czy z tym, jak dużo i od jak dawna jeździmy i z kim jeździmy "bo jazdy w mieście to sie trza nauczyć" :P -
Asiek
aaaa i jeszcze coś...
mężatki jeżdżą lepiej od "zwykłych" kobiet.
I z pewnością Kasia to potwierdzi. Wiecie jak mężowie uczą jeżdzić na motocyklu?? To jest taka motywacja!!! ...że albo umiesz jezić i jeździsz dobrze ( i nie będzie musiał sie wsydzić za zone oferme przed kolegami) albo zsiadaj z tego motocykla i bierz sie za zmywanie;)
Oni naprawde tak uczą:D -
Byc moze Asiu tak ucza, ale mnie Tomek nie uczyl jezdzic, bo jak sie poznalismy to ja juz od dawna jezdzialm na moto :)
Natomiast troche mnie ukierunkowal i doszkolil, bynajmniej nie bylo mowy o zadnym zmywaniu :D
Zabierajac juz glos, chcialabym podziekowac za wszystkie wyzej opisane slodkosci, jak rowniez pozdrwic babcie, rodzicow, wujkow, ciocie i sasiadow, meza, dzieci i mojego psa
dziekuje
;) -
neshenti
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne