-
atomik
"LIX Pogoń za Lisem"
Serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów na tradycyjną "LVIX" (59) Motocyklową Pogoń za Lisem organizowaną przez Automobilklub „Rzemieślnik” Warszawa.
Impreza odbędzie się 6 listpada 2005
Impreza odbędzie się w okolicach Białobrzegów nad Pilicą, z bazą w O/W Olszynka, rezerwacji można dokonać u Pana Ryszarda Wojcika (0602 681 442).
Trasa będzie prowadziła po drogach asfaltowych, terenowych, ścieżkach leśnych, polnych itp.
Tradycyjnie należy spodziewać się wszelkich utrudnień, złośliwości i forteli ze strony LISA. Nowicjuszom i debiutantom wszelkie zasady imprezy LIS wyjaśni na odprawie, tuż przed startem. Wtedy też ujawnione zostaną : kolor farby, którą będzie znakowana trasa oraz ilość i oznaczenie Punktów Kontrolnych, w których należy uzyskać potwierdzenie przejazdu.
Koszty udziału w imprezie:
- wpisowe - 50 zł/ obowiązkowe/
- pamiątkowa plakietka – 25 zł
LIS uprzejmie prosi wszystkich uczestników o zachowanie zasad bezpieczeństwa jazdy i przestrzeganie przepisów Prawa o Ruchu Drogowym oraz poszanowanie prawa do odmienności poglądów tych wszystkich, którzy na motocyklach nie jeżdżą i być może, motocyklistów nie lubią.
Przypominamy też, że zabroniony jest wjazd na tereny prywatne i chronione.
Informacji dotyczących "LVIX Pogoni za Lisem" udziela Automobilklub "Rzemieślnik" pod nr telefonów/ 0....22/ 632 81 49, 631 96 20 .
-
Anonim
-
SuperMocarz
-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
-
-
:super_śledź:
-
visNK
-
Twardy
a trzeba w kasku czy mozna w masce a'la delta force, ktora prezentuje na zalaczonym zdjeciu? -
Anonim
-
atomik
impreza jest po drogach publicznych i ogulno dostępnych, wiec powinieneś miec prawojazdy...
...ale organizator nie sprawdza czy masz, to twój problem gdy zatrzyma Cię policja.
Myślę że wielu startuje bez prawka np wszystkie dzieci poniżej 12 roku życia -
Twardy
a czy jak przyjade bez prawka i zaczne gonic "lisa" i zlapie mnie policja a bede w tej mojej wypasionej masce delta force to bede mogl wtedy im zwiac i nikt mnie nie wyda? -
Anonim
a czy moge z twardym przyjechac bo sam nie mam motocykla i bede np w koszu sobie siedzial? a i mam jeszcze jedno pytanko czy moge w tego lisa strzelac z wlasnej broni a pozniej jakbym go pierwszy zlapal to czy moglbym go oprawic i wziac ze soba skóre do domu? a i jeszcze jedno pytanko najwazniejsze CZY LIS NIE JEST WSCIEKLY? bo wiecie ja nie mam tych szczepien porobionych i nie bede ryzykowal. a jak sie wabi owy lis ulatwi mi to łapanie:) tyle pytan na dzisiaj. jesli odpowiedz beda mie satysfakcjonowaly to mozecie liczyc na moje uczestnictwo:) -
Anonim
Pytałem wczesniej jak sie wabi lis ale jako ze jestem nie zwykle inteligentny to sam doszedlem do tego:) "LVIX Pogoni za Lisem" LVIX trzeba przyznac ze bardzo oryginalnie:) -
Anonim
-
1011010 1110101
bedzie dużo lisów, trzeba znalezc wszystkie i nie można do nich strzelać bo są pod ochroną :) -
.
ale mają taka chorobe ze jak nasikają na jagody to można umrzeć- to moze mozna strzelac :P -
Anonim
A czy panuje tam wścieklizna albo kacza grypa i trzeba być szczepionym? -
1011010 1110101
Nie trzeba, lisy są zdrowe, zaszczepione i nauczone sikać tylko do muszli klozetowej oraz spuszczać po sobie wodę :D -
.
-
1011010 1110101
-
SuperMocarz
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne