MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>TaBoR--> ®

Wiadomo.. kazdemu sie trafi..
    -bliskie spotkanie NieBieskieGo stopnia..; )))

--> Kto..
    ----> Ile..
    ------> i Za ile..

;)))

Pozdro, pozdro.
  • >>TaBoR--> ®

======================== =====
    no wiec jako pierwszy..

WCZORAJ: lecialem z "niebezpieczna" predkoscia 120km/h po 3-pasmowce i mnie PaLy nagraly.. skasowali 10pkt i 400zl..
    no sie zalamalem ze tak mnie walneli jak ja na 1dynce sobie jechalem..;/

-drogi ten film..;/

;)))

Pozdro.

======================== =====
  • ~pirania

Tabor zlituj sie chłopie i nie pisz jak jakas 15tka na swoim blogasku..
  • >>TaBoR--> ®

a bende..
    musze sie wyplakac ze 400 jestem w plecy Qr..
  • Bartolomir

ehhh to ja juz o swoim wole nie pisac :/ napisze tylko tyle ze za te kwote ubrałoby sie i najadło nie jedno plemie afrykanskie hehe :)
  • Borek

180 po miescie+jazda na gumie+brak uprawnień+wyprzedzanie na podwójnej ciągłej+zagrozenie na drodze=1000zł
  • Anonim

wow!!! moj ulubiony temat MANDATY jak one mnie kochają :)))

frune sobie od konstancina na wilanów dwupasmówką,na blacie 250 na chwile pokazało sie 270 przede mną światla hamuje silnikiem zwolniłem do 180 a tu normalnie z pod ziemi niebieskie bmw k 1200 r na bombach mnie mija :))) policjant pochwalił sie,ze nagrał tylko 238 był bardzo smutny z tego powodu :P 500 zł nara ....

3 tygodnie pozniej wylatuje sobie na czerniakowskiej nózka przełożona i gibam sie na gumce ,obok mnie podjezdza FROG gestem ręki jadąc obok pokazuje ,ze policja-patrze na boki do przodu nikogo nie ma wiec gibam sie na gumie dalej :))) po jakimś czasie opadłem i ku mojemu zdziwieniu na moich plecach niebieskie bmw k 1200 r :)))uśmiechniety zjechałem do boku,odbylismy ciekawa pogawędke i tym razem 300,obiecał ze 3 raz mam mięc w bonusie na koszt firmy :)
  • Anonim

wyjezdzamy we trzech z pod 2 OO 1 w nocy (CUKIER TUKS I JA )dojezdzamy do Kasprzaka TUKSA nie ma czekamy na niego 3 minuty TUKSA nie ma ,hmmm no dobra wracamy...w drodze powrotnej widze TUKSA stojącego przy krawęzniku zaparkowane auto dobrą laske i jakiegoś kolege ...dojezdzając wcisnęło mi sie za mocno klamke hamulca i strzeliłem "nie chcący" konkretne stoppie; )))co sie okazało towarzystwo TUKSA byo ze stołecznej komendy moj styl jazdy ocenili na 500 zł :)))
  • LIVE OR DIE

204kmh srebrna vectra 500zl 10pkt

ostre hamownie ale na 75kmh zlapany @ ryki 200zl 4pkt

buba

• :super_śledź:

guma przy milicji na xj 600 - brak uprawnień - 300 diengów
    piruuuuet autem na toruńskiej - 6pkt i 200 diengów
    nie zatrzymanie się do kontroli (dojechali mnie na motocyklach) - brak uprawnień - 300 diengów (a straszył sprawą w sądzie;)
    podjezdzam pod kolumne, ekipy full, 2psiaków stoji, jeden macha - brak uprawnień - 300 diengów (obiecał, że u niego mam już spokój do końca sezonu :)

ps. jeszcze zadnego nie zapłaciłem.. aż mi wstyd normalnie :P
  • LENAR

w zeszłą sobotę wracałem do domu po północy trasą łazienkowska, jechałem 160km/h i między saską a ostrobramską zobaczyłem bomby w lusterkach, okazało sie ze chłopaki w czarnym mondeo nagrali o mnie film za 500zł i 10punktów, a dwa tygodnie wcześniej jechałem samochodem i fotoradar zrobił mi na wsi PSTRY PSTRY PSTRY przy 109km/h, zdjęcie jest warte 400zł i tez 10pun, wiec w sumie juz 900zeta i 20punktów w bonusie :(((
  • ~pirania

• Anonim

na wyspach jak jechałem po mieście z jakieś złoty dwadzieścia na budziku pan milicjant jak mnie dojechał na światłach to poprosił mnie uprzejmie o troszeczkę wolniejszą jazdę; p. Za drugim razem jak jechali z nad przeciwka jak miałem więcej to tylko światłami po oczach dali.

Uważam angielską policję za bardziej wyrozumiałą niż polską.. jest ktoś tutaj jeżdżący w Anglii który by podzielił moje zdanie ?
  • Bartolomir

>Borek napisał
    >180 po miescie+jazda na gumie+brak uprawnień+wyprzedzanie
    >na podwójnej ciągłej+zagrozenie na drodze=1000zł

no to po takich akcjach dostałes tylko tyle?! a mi dojebali 1000zeta za 144km/h na łazienkowsiej plus brak uprawnien i ofkorz 10 pkt.
  • gramlin

snpek>akcje na czerniakowskiej widzialem:D naprawde konkretny widok, lecisz se na gumce , za toba tez ktos sie kula a za wami wszystkim znane bmw i zapewne wszystko nagrywal :D spadlem do parteru jak to widzialem:)

pozdr
  • Anonim

a tak z ciekawosci ... jak cie zlapia ,a latasz na zakazie sadowym to co ci grozi ?? mandat grzywna czy odrazu # ??
  • Anonim

Ja autkiem dostałam za "zbyt szybką jazdę" cokolwiek miał pan policjant na myśli; ) stówka do zapłaty i początkowo 2 pkt, ale jak zobaczyła kat A na prawku i upewnił się że latam na moto to 4 pkt się pojawiły :-/ :D
  • Anonim

>gramlin napisał
    >snpek>akcje na czerniakowskiej widzialem:D naprawde
    >konkretny widok, lecisz se na gumce , za toba tez ktos sie
    >kula a za wami wszystkim znane bmw i zapewne wszystko
    >nagrywal :D spadlem do parteru jak to widzialem:)
    >
    >pozdr

hahah no własnie nie nagrywał....patrzył sie na gume :) z resztą zdjąlem kask i mowie do niego "ale konkretna gumka co " a on "no Qrwa konkretna" hehehe
  • T.

>Bubbles, Diana napisała:
    >Ja autkiem dostałam za "zbyt szybką jazdę" cokolwiek
    >miał pan policjant na myśli; ) stówka do zapłaty i
    >początkowo 2 pkt, ale jak zobaczyła kat A na prawku i
    >upewnił się że latam na moto to 4 pkt się pojawiły :-/
    >:D

Pozazdrościł!
  • Anonim

być może! :D w każdym bądź razie dodał że się jeszcze spotkamy :D :D :D
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)