MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sama nie wiem

jestem zaineresowana kupnem jeżeli ktoś posiada jakąś ciekawą ofertę proszę o jej przedstawienie :)
  • KRISS

DObry wybor!!
    Jak jezdzisz to blady franek wymiata - jak nie jezdzisz to stracisz 85% frajdy. ALe sprzety przystepne i sensowne.
    Poszukaj w szwajcarii albo w UK
  • Grono.Net

sprzęt bardzo bardzo przyjemny i do gumowania jak znalazł:)
  • sama nie wiem

a jaka cena ? przebieg? rok produkcji.....
  • sama nie wiem

a jaka cena ? przebieg? rok produkcji.....
  • pieprzony marzyciel

ale ciebie interesuje nowy, uzywany, jedzilas juz czy nie, jakies konkrety?!
  • o oł

ekhm... boszzz; ]
  • pieprzony marzyciel

co to ktos tu ma adwokata! co to za dogadywanie!!!; ]
  • SKAlpel

nie kupuje 900...... bo sie zabijesz. Kup 600 i jezdzij rozwaznie(ale to nie znaczy wolno;P).
    Naprawde..... powyzej 600 juz trzeba sporo umiec by chodz w polowie wykorzystac JEJ mozliwosci.
    Pozdrawiam !:)
  • A®ti

Zgadzam sie w pełni -kup 600 -za Ładna jestes żeby się od razu zabić na pierwszym piasku czy ścianie... Jesli dopiero zaczynasz to proponuje raczej nowszy sprzet, albo w idealnym stanie - bo lepiej sie prowadzi i mniej awarii...
  • krulik

true true
  • pieprzony marzyciel

proste ze na pierwsze moto to 600 tylko pytanie ktory model bo miedzy nimi sa tez badzo duze roznice czy chcesz cos a'la cbr600 F3 czy nowke?
  • o oł

chiba jej nie ma...:/
  • A®ti

speszyla sie czy co ... moze speszylem komplementem; )
  • krulik

poszla sobie, a my tu tacy pomocni... :)
  • pieprzony marzyciel

czyzbysmy zaglaskali kota?; ] hehe na przyszlosc trzeba udac mnie j pomocnych; ]
  • A®ti

trzeba byc oschlymi. Kobiety lubia nieprzeniknionych i niedostepnych; ]
  • sama nie wiem

sorry ze teraz dopiero odpisauje nie speszylam sie :) chodzi mi o CBR uzywana jezdzilam juz na motorach na fire blade tez tyle ze chodzilo mi akurat o pomoc w tym co byscie sugerowali czy 600 czy 900 no i przedewszystkim to czy ktos nie ma w tym momencie czegos takiego na stanie co bym mogla odkupic wielkie dzieki za zaineresowanie moim ogloszeniem moze teraz mi ktos pomoze :p :)))
  • sama nie wiem

a swoja droga Arti Anin Easyrider masz racje kobiety lubia tekich facetow ale w czym innym tutaj :)chodzi o konkrety
  • pieprzony marzyciel

;] jak zaczne jezdzic czesciej w tym sezonie to na 100% ktos ze znajomych powie ze cos sprzedaje, chwilowo zajrzyj do gazetki w stylu dizmar czy ccos takiego
    pozdr
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)