-
sama nie wiem
jestem zaineresowana kupnem jeżeli ktoś posiada jakąś ciekawą ofertę proszę o jej przedstawienie :) -
KRISS
DObry wybor!!
Jak jezdzisz to blady franek wymiata - jak nie jezdzisz to stracisz 85% frajdy. ALe sprzety przystepne i sensowne.
Poszukaj w szwajcarii albo w UK -
Grono.Net
-
sama nie wiem
-
-
sama nie wiem
-
pieprzony marzyciel
ale ciebie interesuje nowy, uzywany, jedzilas juz czy nie, jakies konkrety?! -
o oł
-
pieprzony marzyciel
-
SKAlpel
nie kupuje 900...... bo sie zabijesz. Kup 600 i jezdzij rozwaznie(ale to nie znaczy wolno;P).
Naprawde..... powyzej 600 juz trzeba sporo umiec by chodz w polowie wykorzystac JEJ mozliwosci.
Pozdrawiam !:) -
A®ti
Zgadzam sie w pełni -kup 600 -za Ładna jestes żeby się od razu zabić na pierwszym piasku czy ścianie... Jesli dopiero zaczynasz to proponuje raczej nowszy sprzet, albo w idealnym stanie - bo lepiej sie prowadzi i mniej awarii... -
krulik
-
pieprzony marzyciel
proste ze na pierwsze moto to 600 tylko pytanie ktory model bo miedzy nimi sa tez badzo duze roznice czy chcesz cos a'la cbr600 F3 czy nowke? -
o oł
-
A®ti
-
krulik
-
pieprzony marzyciel
czyzbysmy zaglaskali kota?; ] hehe na przyszlosc trzeba udac mnie j pomocnych; ] -
A®ti
trzeba byc oschlymi. Kobiety lubia nieprzeniknionych i niedostepnych; ] -
sama nie wiem
sorry ze teraz dopiero odpisauje nie speszylam sie :) chodzi mi o CBR uzywana jezdzilam juz na motorach na fire blade tez tyle ze chodzilo mi akurat o pomoc w tym co byscie sugerowali czy 600 czy 900 no i przedewszystkim to czy ktos nie ma w tym momencie czegos takiego na stanie co bym mogla odkupic wielkie dzieki za zaineresowanie moim ogloszeniem moze teraz mi ktos pomoze :p :))) -
sama nie wiem
a swoja droga Arti Anin Easyrider masz racje kobiety lubia tekich facetow ale w czym innym tutaj :)chodzi o konkrety -
pieprzony marzyciel
;] jak zaczne jezdzic czesciej w tym sezonie to na 100% ktos ze znajomych powie ze cos sprzedaje, chwilowo zajrzyj do gazetki w stylu dizmar czy ccos takiego
pozdr
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne