Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witam...co najbardziej lubicie w VFRkach:) hehe...posiadaczy i wielbicieli teog modelu zapraszam na strone specjalna http://www.vfr-fcp.up.pl/
    i zapraszam, do pomocy wstworzeniu klubu VFR-Fan Club Polnad :)
  • ∞ bartek !

pare tematow nizej : http://grono.net/user/topic-show.js...

:)
  • CRAZY RIDER

A można zapytać o opinie? Planuję kupić coś takiego ostrzejszego, ale nie za bardzo. Na mojej ,,liście" jest także VFR 750. Gazety bardzo chwalą ten sprzęt, ale jakiś koleś mówił, że pali mu to 17 litrów na 100 km przy ok. 200 km/h (to baaardzo dużo - nawet litrowe tyle nie palą). Czy tak z każdą jest? Proszę o opis każdego szczegółu i czy jesteście zadowoleni. Z góry dziękuję.
    POZDRO!
  • Anonim

http://www.vfr-fcp.up.pl/
    wejdz i tam na forum rzuc pytanie..pozatym zobacz o wlaswcicielach:)..po 1-sze..17 l,na sto??? qrwa samolot chyba tyle pali...mi moja,przy jezdzie do160..przy palowaniu na kazym biegu 8-9 palila...a przy spokojnej(6000obr/min) napet spadalo do 5,5litra..wiec spoko;)..ma to kopa,zajebiste brzmienie...utrzymanie nie jest drogie...czesci zamienne podobno sie cenia,ale Ten motocykl sie nie psuje:)..ja i moi znajomi nie narzekamy;)jest wygodny,swietnie nadaje sie do jazyd po miesice,bo niejest zbyt ciezki,miedyz samohodami latwo sie proswadzi ehhe:)...w tarsy jets boski!!!!pozycja nie meczaca...RC24... w RC36 jest bardziej lezaca,ale rowniez b.wygodna...nowsyzmi nietsteynie jezdizlem:)..a jaka ty chcesz kupic?..jeszcze jedno...w mojej rc24,tylna owiewka,kolo lampy..lekko peknieta byla, u znajomego w RC36,rowniez peknieta..podobno to od wstrzasow..ale do konca neiwiem..ja bylem zadowolony z tego modelu..i teraz licze na odskzodowanie i kupic RC36;)Pozdrawiam:)

• Nordini Dare-Devils

17 litrów ???? a czy on na pewno dobrze liczył; )

ja miałem rc36 wsadziłem do niej dyno-jety k&n i yoshimure i wtedy jak kręciłem ją cały czas do odcięcia to max. spalanie wynosiło 11l.

bardzo fajny motorek warty polecenia..

ps.
    ten plastik nad tylną lampą też mi pękał od wibracji ; )
  • CRAZY RIDER

Nie wiem, bo nie gadałem z nim osobiście. To powiedział mi najlepszy kumpel, który gadał przypadkowo z jakimś kolesiem, właśnie tym nieszczęsnym posiadaczem. Planuję kupić RC36, ale taką starszą (okolice 90 r.). Dzięki za link i za opinie.
  • uxy

zaprasam na strone i forum :) Ale jeśli chodzi o palenie to hehe, moja przy jeżdzi 180-220 nie spaliła wiecej jak 8, i mówie poważnie przy srendiej na trasie 120 pali ok 6/6.5 widac ktos kto Ci to mówił mial albo baaardzo roz... gaźniki, albo sprzętu nie lubił :) jak chcesz sie cos dowiedeic o VFR poszczególnycvh modelach to zapraszam na www którą Yarson rzucił :) napewno sie dowiesz tego czego trzeba :)
  • Anonim

hehe i dolacz sie do tworzenia klubu motocyklowego VFR FCP:)
  • CRAZY RIDER

hehe, najpierw muszę mieć VFR, żeby tworzyć jej klub, ale na forum wejdę:) rozmyślam nad tym sprzętem poważnie, ale także nad GPZ 900R, Banditem, CBR 600 i jeszcze kilkoma:D
  • Anonim

hmnm wies sco KAWE odpusc sobie!!!szcegolnie te stare!!!kumpel tez mnie ne sluhal i kupil gpz 900...nie kupuj..slabe silniki.stare cbr,tez odpusc..z VFR sie nie rowna,chyba ze CBR F2:)...bandit- nio moze..ale ja i tak VFR bym wolal;)
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)