MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marek .

Pewnie nie wiecie ale stawka np. w Pzu w tym roku to ok.23% !!!!
    Do końca stycznia można zapłacić w pakiecie jeśli komuś przysługuje to ok.8%.
    Warto sie pospieszyć i nawet zdublować jeśli macie wykupione.
  • .

A ile było 18%
  • DAwid W.B-style

orientujecie sie kto daje najtańsze A.C i jak jest z wypłacaniem?? pozdrawiam
  • Marek .

Płacą dobrze, nawet bardzo
  • Anonim

yyyy...ale za nowego salonowego tez 20????chyba nie
  • DAwid W.B-style

czy aby napewno marek, pytam bo spotkałem sie z twierdzeniami ze raczej nie sąskorzy do wypłaty
  • Nordini Dare-Devils

a czy we wszystkich ubezpieczalniach rosną składki, czy tylko w PZU ??
  • Uzytkownik usuniety

dam Wam patent, idźcie do jakiegoś prawnika od ubezpieczeń, niech Wam powie w której firmie ma wejście i walcie dzwony, a on już zajmie sie resztą za 20% zwrotu...
  • DAwid W.B-style

nordini kope lat:)
    miałem małą przerwę spowodowaną przymusowymi zajęciami.

mam sprawe, może będzieś wiedział, bo pewnie kojarzysz te rejony. wiesz gdzie jest ul. słoneczna w starej iwicznej??
    3majsie, w lato latamy, nie zapomnij. pozdrawiam, jutro przeczytam odpowiedź , bo zawijam sie w kocyk.
    pozdrawiam
  • Pięćdziesięciu

Ale pamietajcie ze motocykl nie moze byc starszy niz 10 lat (jak moj) bo nie ubezpieczą.
  • Marek .

Jeśli sprzęt jest salonowy to wycena szkody z serwisu na biurko pzu rzucona jest praktycznie podstawą do wypłaty, jakieś 5 % mniej.
    A wystarczy ryska np. na lusterku żeby zapłacili za nowe.
    Z delikatnego szlifu bez potrzeby wymiany czegokolwiek robi się prawie 10 tys zł.
  • .

Co wiesz z autopsji :D
  • Anonim

Ka3 to co mowisz sprawdzone przec Ciebie czy jakiegos kolege ? Jesli osboscie to s[prawdzales to chetnie bym zamienil z Toba pare slow na priv.
  • Marek .

X, masz na privie priva
  • .

Odczytałem
  • AutsajdeR1

z tego co słyszłem to już nie jest tak kolorowo za duzo osób wyłudzalo duże pieniadze z PZU dlatego mamy coraz wieksze składki. Znam takich kolesi ale teraz siedza za dobre paragrafy
  • Uzytkownik usuniety

Witek sprawdzone przezemnie...a z prawnikiem dobre jest to, że dajesz mu pełnomocnictwo i już sam nie musisz latać, a on ze swoimi wejściami walczy o największą możliwą wypłate...
  • spojrz smieciu w lustro ....

wg mnie jak ubezpieczac sie to w PZU nie stwarzaja problemu z wyplata kasy i najlepiej wyceniaja szkody , ogolnie na ubezpieczeniu motoru mozna zawsze troche zarobic pozdro elo wiosna czeka
  • Uzytkownik usuniety

co do tego wypłacania to bym polemizował...
  • Anonim

nie gadajcie na takie tematy na forum....
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)