-
Marek .
Pewnie nie wiecie ale stawka np. w Pzu w tym roku to ok.23% !!!!
Do końca stycznia można zapłacić w pakiecie jeśli komuś przysługuje to ok.8%.
Warto sie pospieszyć i nawet zdublować jeśli macie wykupione. -
.
-
DAwid W.B-style
orientujecie sie kto daje najtańsze A.C i jak jest z wypłacaniem?? pozdrawiam -
Marek .
-
-
Anonim
-
DAwid W.B-style
czy aby napewno marek, pytam bo spotkałem sie z twierdzeniami ze raczej nie sąskorzy do wypłaty -
Nordini Dare-Devils
a czy we wszystkich ubezpieczalniach rosną składki, czy tylko w PZU ?? -
Uzytkownik usuniety
dam Wam patent, idźcie do jakiegoś prawnika od ubezpieczeń, niech Wam powie w której firmie ma wejście i walcie dzwony, a on już zajmie sie resztą za 20% zwrotu... -
DAwid W.B-style
nordini kope lat:)
miałem małą przerwę spowodowaną przymusowymi zajęciami.
mam sprawe, może będzieś wiedział, bo pewnie kojarzysz te rejony. wiesz gdzie jest ul. słoneczna w starej iwicznej??
3majsie, w lato latamy, nie zapomnij. pozdrawiam, jutro przeczytam odpowiedź , bo zawijam sie w kocyk.
pozdrawiam -
Pięćdziesięciu
Ale pamietajcie ze motocykl nie moze byc starszy niz 10 lat (jak moj) bo nie ubezpieczą. -
Marek .
Jeśli sprzęt jest salonowy to wycena szkody z serwisu na biurko pzu rzucona jest praktycznie podstawą do wypłaty, jakieś 5 % mniej.
A wystarczy ryska np. na lusterku żeby zapłacili za nowe.
Z delikatnego szlifu bez potrzeby wymiany czegokolwiek robi się prawie 10 tys zł. -
.
-
Anonim
Ka3 to co mowisz sprawdzone przec Ciebie czy jakiegos kolege ? Jesli osboscie to s[prawdzales to chetnie bym zamienil z Toba pare slow na priv. -
Marek .
-
.
-
AutsajdeR1
z tego co słyszłem to już nie jest tak kolorowo za duzo osób wyłudzalo duże pieniadze z PZU dlatego mamy coraz wieksze składki. Znam takich kolesi ale teraz siedza za dobre paragrafy -
Uzytkownik usuniety
Witek sprawdzone przezemnie...a z prawnikiem dobre jest to, że dajesz mu pełnomocnictwo i już sam nie musisz latać, a on ze swoimi wejściami walczy o największą możliwą wypłate... -
spojrz smieciu w lustro ....
wg mnie jak ubezpieczac sie to w PZU nie stwarzaja problemu z wyplata kasy i najlepiej wyceniaja szkody , ogolnie na ubezpieczeniu motoru mozna zawsze troche zarobic pozdro elo wiosna czeka -
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne