MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cloe

Motocykliści Charytatywnie oraz HHKP zapraszają na kolejną akcję DOM DZIECKA w PASYMIU 18-19.06.2011
    No to jedziemy na weekend do Pasymia – niebawem coraz więcej informacji dotyczących szczegółów akcji. Oczywiście każdą osobę, która wyraża chęć pomocy oraz chce brać udział w tym przedsięwzięciu gorąco zapraszamy.
    Uwaga w tym roku zbieramy SPRZĘT SPORTOWY: rolki, deskorolki, hulajnogi, piłki, itp. !!!

wiecej na http://www.motocyklisci-charytatywn...
  • loj@k

Na stronie zaktualizowaliśmy dane, zamieściliśmy już szczegółowy plan tego weekendu. Zapraszamy wszystkich na godz. 7.45 pod Hotel 500 w Zegrzu Południowym albo na godz. 10.00 na rynek do Pasymia. W razie pytań proszę o kontakt z organizatorami; )
  • marcys

American Chopper robi motocykl dla Fundacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!! będzie można go zobaczyć 5tego grudnia, nie mogę się doczekać :)
  • marcys

poprawka, 8. stycznia na finale wośp
  • starter

>marcys napisała:
    >American Chopper robi motocykl dla Fundacji Wielkiej
    >Orkiestry Świątecznej Pomocy!! będzie można go zobaczyć
    >5tego grudnia, nie mogę się doczekać :)

za darmo? :-D
  • marcys

haha nie wiem, aczkolwiek idzie pod młotek :)
  • ŻMIJKA

TO JEST APEL O POMOC DLA MOICH ZNAJOMYCH!!!!

wklejam link do artykułu http://goniec-lokalny.pl/article/ro...

rodzina straciła dom, spalił sie dach w środku nocy, w czasie gaszenia pożaru wszystko zostało zalane;/ W rodzinie Białowąsów jest dużo dzieci, w wieku 10miesiecy, 3,5 roku, 5,7,9,12 lat
    Potrzeba jest wielka, dzieciaki straciły ubrania(bielizne!!!), ksiazki, zabawki,
    Nie będe wymieniac co jeszcze bo szczerze to kurcze wyobrazcie sobie zalanie mieszkania i troche nadpalenie... tracicie w takim momencie wszystko-meble, łózka, stoły, ubrania, no wszystko,
    Proszę Was jeśli ktoś sie przeprowadza, robi wielkie porządki, segreguje stare zabawki, POMÓŻCIE...
    wszelkich info udzielę na priv, zmijka26@o2.pl

DZIĘKI ZA JAKĄKOLWIEK POMOC :))))
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)