MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !Brum!

co o nim sadzicie ? slyszalem ze mozna sie wybrac na nauke jazdy na torze... chcialbym sie wybrac ale nie wiem czy warto ... sa jeszcze jakies inne tory w PL gdzie mozna posmigac?

ogolnie jak go oceniacie?
  • ::>BiNiOL Jr.<::

Ogólnie to nie byłem, ale znajomy prowadził naukę jazdy na torze w poznaniu z tego co pamiętam to droga sprawa taki kurs
  • nrz...

600 zl taki kursik...
  • Anonim

Grandys prowadzi fajne treningi na tym kartoflisku, można śmigać każdym supersportem. Info: http://www.grandysduo.com.pl

pozdro
  • Szakill

jaki by nie był , to dobrze że wogóle jakiś jest :)
    a teraz ma mieć jeszcze zmienioną nawierzchnię zatem zdrapki i rózne inne niespodzianki znikną:)
  • V2 + 75Hp = ....

zna ktos kogos z osob ktor jezdza na mistrzostwach polski na hyosungu ??
  • Szakill

Łukasz Marszałek
    http://w8.grono.net/users/608377/de...

w tym roku tez ganiać będzie na FlowerPower :D
  • V2 + 75Hp = ....

to jago koza na MBS byla, a tadzia znasz?? Tadeusz Trach
    http://w8.grono.net/users/139633/de...
  • lukaszm77

czołem
    w tym sezonie zmiana design'u (kozy;( ). "flower power" odchodzi w niepamięć;)

pozdrawiam
  • Anonim

Dla kogos kto nie jezdzil po torze najlepszym wyjsciem jest pojechanie na wtorkowy trening ktory zaczyna sie w kwietniu i jest co tydzien. Maly koszt (30zł za 2 godz) i male ryzyko spotkania zadownika ktory skutecznie moze obrzydzic ponowne pokazanie sie na torze :-)

Siema Lukasz!
  • V2 + 75Hp = ....

lukaszm77 napisał
    to prawda ze tadzio spalil moto? czu on tylko se te bajke wymyslil :)
  • V2 + 75Hp = ....

lukaszm77 to prawda ze tadzio spalil moto? czu on tylko se te bajke wymyslil :)
  • kurczakiew

jestem tylko na niemcach i grandysach
    - to wydatek około 2000 pln
    w tym
    1 motocykl (1 nalepka)
    transport 400 km w jedną stronę
    i życie dla 2-3 osób
    przyczepa campingowa
    żarcie raczej grill ale śniadanie z baru
    pivo z miasta

w tym roku wybieramy się na polonię bo kutura się zrobiła podobno
    ( nikt już nie kradnie 125 i nie rozrzuca ich części po całym obozie)

choć w zeszłym sezonie pernachowi chyba cały zapas opon pociągneli (huje jacyś)

co do wtorku to słyszałem że to masakra totalna
    koleszka mi opowiadał że raz był i tylu samobujców nie widział jeszcze
    kolesie pałują podobno na patelnię do końca a potem walą w trawę , przepychanka straszna
    ale sam tego nie widziałem więc może to bajka
  • lukaszm77

czołem
    sam nie spalił bo niby kto chciałby spalić furkę którą się ściga (tylko jakiś desperat chyba) to był czysty przypadek bez znalezienia przyczyny;)
  • lukaszm77

czołem Paweł
    masz rację wtorki to dobra rzecz wjezdzasz jedziesz swoje to co umiesz i nie wykonujesz dziwnych ruchów a NIKT krzywdy Ci nie zrobi zawsze jest ktoś kto ma jakies doswiadczenie i można Go zapytac o coś czego sie nie wie coby rozwiać niepewnosci
    pozdro
  • V2 + 75Hp = ....

>lukaszm77 napisał
    >czołem
    >sam nie spalił bo niby kto chciałby spalić
    >furkę którą się ściga (tylko
    >jakiś desperat chyba) to był czysty przypadek bez
    >znalezienia przyczyny;)

kurde :) normalnie tak mi sie z niego smiac chce:0 bandyta motocykle pali :)
  • lukaszm77

Tadek raczej do śmiechu nie miał ale dalismy rade;)
  • V2 + 75Hp = ....

moze i niemail teraz sie smieje ze mnie bo mi "zone" odbil :)
    a ja sie cigle smieje z niego ze pali Vki, tylko on to potrafi;)
    gdzie mieliscie fotografa powinien fotki pstrykac jak to musialo wygladac komicznie ogien pomiedzy nogami amadeusza:) ja dostalem tylko marne zdjecie sfajczonego tloka....
  • Anonim

Raczej, że daliśmy rade -Hyosung Team zawsze daje rade:) ZObaczymy jak będzie w tym sezonie - może pogonie za Robertem:)
  • Anonim

No właśnie Łukasz - najwyższa pora zmienić te kwiatki na coś bardziej męskiego:P
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)