-
V2 + 75Hp = ....
to niech będzie rozmaicie... ty winko ja pyfko... kto wali whiskey a kto czystą... -
Misztcz Wielkie B
-
TUREK
-
Misztcz Wielkie B
-
-
ENDRJU vel YAWOX
-
V2 + 75Hp = ....
a ja dzisiaj nie piję :) po 1000km piwo by mnie szybko do łóżka położyło... a mam co robić :) -
V2 + 75Hp = ....
-
Anonim
-
>>Domino<<
koledzy...; ))
jak sie skonczyl temat z Dirty Riderem ?? widzialem ze caly dzien sie rozwijal, nie mialem okazji zerknac, a juz go nie ma...; D
nie chcialbym zeby cos mnie ominelo...; ) -
...
-
Jacolina
-
bartkiller
No tak, pierwszy temat od dawna, w którym rozpoczęła się jakaś dyskusja i nie przeszedł wyśrubowanej kontroli jakości ze strony moderacji. Jej nienajwyższy poziom wynikał ze sposobu jej prowadzenia przez inicjatora, ale wystarczyło ją sensownie poprowadzić. Kilka poruszanych kwestii było ciekawych. Jeśli pojawi się kolejny lament o tym, że nic się nie dzieje na tym forum to moje zdumienie sięgnie zenitu :-) -
Anonim
Temat był wesoły :) ja jeszcze tylko zdążyłem tam odpisać na post, w którym Szanowny Dirty Rider wmawiał chyba sam sobie, że On chciał z Nami prowadzić dyskusję :)
po mnie pojawiły się jakieś chyba 2-3 posty, a gdy ponownie wszedłem to już watek zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach; ) -
>bartkiller napisał
>No tak, pierwszy temat od dawna, w którym rozpoczęła się
>jakaś dyskusja i nie przeszedł wyśrubowanej kontroli
>jakości ze strony moderacji. Jej nienajwyższy poziom
>wynikał ze sposobu jej prowadzenia przez inicjatora, ale
>wystarczyło ją sensownie poprowadzić. Kilka poruszanych
>kwestii było ciekawych. Jeśli pojawi się kolejny lament o
>tym, że nic się nie dzieje na tym forum to moje zdumienie
>sięgnie zenitu :-)
generowanie z dupy postów, czy ciągniecie wątków w ktorych można sobie pojezdzić po kimś naprawdę - winduje to grono na szczyty intelektualne.
Jak masz deficyt to napisz cos konstruktywnego. Kiedys były jakies dyskusje zyciowo - motocyklowe, teraz omawia się wyższość crossa nad sportem, no żal.pl -
bartkiller
>~pirania napisała:
>>bartkiller napisał
>>No tak, pierwszy temat od dawna, w którym rozpoczęła
>się
>>jakaś dyskusja i nie przeszedł wyśrubowanej kontroli
>>jakości ze strony moderacji. Jej nienajwyższy poziom
>>wynikał ze sposobu jej prowadzenia przez inicjatora, ale
>>wystarczyło ją sensownie poprowadzić. Kilka poruszanych
>>kwestii było ciekawych. Jeśli pojawi się kolejny lament
>o
>>tym, że nic się nie dzieje na tym forum to moje
>zdumienie
>>sięgnie zenitu :-)
>
>generowanie z dupy postów, czy ciągniecie wątków w
>ktorych można sobie pojezdzić po kimś naprawdę - winduje
>to grono na szczyty intelektualne.
Przecież przyznałem, że nie był najmądrzejszy, ale nie musiało tak zostać :-)
>Jak masz deficyt to napisz cos konstruktywnego.
Ależ ja nie mam - nie wiem czy pamiętasz, ale to Ty masz :O
> Kiedys były
>jakies dyskusje zyciowo - motocyklowe
Brzmi bardzo ekscytująco. Ciekawe czego mogą dotyczyć takie rozważania.
>, teraz omawia się
>wyższość crossa nad sportem, no żal.pl
Uprościłaś, tematyka tamtego wątku składała się z kilku ciekawych zagadnień, przykładowo:
1) dlaczego niektórzy ludzie lubią szybko jeździć (bez wartościowania, po prostu interesująca jest przyczyna)
2) czy rzeczywiście jest tak, że dla dowolnego motocyklisty każde zwiększenie prędkości istotnie zwiększa prawdopodobieństwo wypadku (pewnie jest to różnie dla różnych zakresów prędkości)
3) aspekty praktyczne posiadania różnych typów motocykli (abstrahując od czynnika wynikającego z tego, że zwykle komuś po prostu podoba się wygląd i inne cechy określonego typu)
... (czyż nie są to kwestie życiowo-motocyklowe?)
Oczywiście te zagadnienia mogą brzmieć dla ciekawie dla mnie bo jestem początkującym posiadaczem kategorii A. Domyślam się też, że były już wałkowane nieskończoną ilość razy - ale jak widziałaś pewnie, ludzie ciągle mieli coś do powiedzenia. Jeśli uważasz, że powyższe tematy nie dorastają do pięt proponowanym przez Ciebie tematom "życiowo-motocyklowym" to bardzo chętnie bym taki zobaczył. No i ponawiam pytanie - skoro ubolewasz nad niską aktywnością to czemu takiego nie założysz ? Można też odświeżyć jakiś stary temat, która uważasz za ciekawy - pewnie jest sporo osób, które go nie widziały i może dorzucą od siebie coś interesującego. Ale wydaje mi się to wszystko dość oczywiste - może Ty po prostu narzekasz bo lubisz, a nie bo chcesz coś zmienić ? :-)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne