MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s e n

chodzi mi o prędkość i wiatr, czy jest jakaś granica jeżeli chodzi o naked bike'i po przekroczeniu jej jest okropnie, i nie da się szybko jechać właśnie przez wiatr?(brak owiewek itp.)
  • Opał

tak,140 i przestaje być milo,na krótkim odcinku nie ma sprawy,ale pojedz sobie szybciej na obiad np. do Polichna...powodzenia
  • Opał

tak,140 i przestaje być milo,na krótkim odcinkunie ma sprawy,ale pojedz sobie szybciej na obiad np. do Polichna...powodzenia
  • .

co prawda mam tylko gs-a ktory nie lecie wiecej niz troszke ponad 180 ale jakos niezauwazylem wiekszych trudnosci oprucz tego ze powyzej 130 nieda sie gadac przez komorke bo nie slychac co do ciebie mowia (kom ze sluchawkami oczywiscie) ale to chyba dotychy wszystkich motocykli
  • KRISS

zalezy od rozlozystosci kiery i pozycji za nia.
    Kz1000 - 130 - to byla gorna granica przyjemnosci

ogolnie to przedzial 120-150 km/h
  • krulik

nie wiem co dla ciebie oznaczaja wieksze trudnosci. moze na gs jest jakos inaczej ale nie wydaje mi sie zeby tak bylo. i mowisz ze bez zadnej szybki mozesz sobie spokojnie jechac 180, nie odczuwasz dyskonfortu i wiatr nie sciaga cie z motoru?
    moje zdanie jest takie jak poprzednikow. 140 to granica po przekroczeniu ktorej na golasie zaczyna sie robic nieprzyjemnie. tak czy inaczej warto zainwestowac w jakas szybke. nawet jezeli na codzien nie bedzie uzywana to napewno dalszej podrozy bardzo sie przyda
  • SuperMocarz

ostatni zrobiłem doświadczenie i jechałem na stojaco cały czas przyśpieszajac. zwalało mnie tak że musiałem usiąść za kierownicą GSa przy 160.
    myslę ze nieźle sie trzymałem...
    hahaha
  • Anonim

przy_120_zaczyna_wiać_a_ok_140 -150_musisz_zacząć_się_już_trz ymać_kiery...Jak_Ci_sie_chce_b ardzo_sikać_to_troche_tak_poje dziesz_ale_nigdzie_dalej_:p

sorki_za_styl_ale_spacja_nie_d ziała_:p
    pzdr
  • s e n

ale ja chce mieć z szybką....
  • .

ja mam szybke, napewno cos daje ale to nadal golas. Do 160 jest w miare znosnie a jak szypciej lece to sie klade na bak. Jak juz mowilem to tylko gs wiec 160 i wiecej zadko mi sie zdaza i wtedy bardziej sie zastanawiam nad tym czy mi sie padlina nie rozleci niz nad tym czy wieje ale napewno nie czulem nigdy ze mnie jakos potwornie sciaga z motocykla.
  • pieprzony marzyciel

trzeba liczyc tak w granicach 140 zaczyna to juz miec znaczenie, tak bylo w moim przypadku, a roznice zauwazylem dopiero w po przesiadce na motocykl w owiewkami, cale szczescia ze sie przesiadlem :D
  • Opał

houk,dobrze prawisz marzycielu; -)
    a golas z owiewkami to już nie golas
  • Jimi

Jak się na baku nie połozysz, to bez szyby w wietrzny dzień i przy 80 km/h potrafi łeb urwać. Jak swoją bestyję rozbujałem to przy 130 nic się strasznego nie działo, tyle że mocno sie pochyliłem. Znajomy opowiadał, że jak z Brna wracał to i 230 z plastikami leciał na swoim Z1000, które to owiewkę raczej iluzoryczną ma (oczywiście brodą sie o bak opierał; ) ).
  • krulik

taaa, golas z owiewka to inna rozmowa. jak dolozysz szybke to snialo mozna sobie w trasie smiagac i 180 i jest ok
  • s e n

a 260??:>
  • Kasia Kędzior

z tego co pamietam , jak pojezdzilam troche zrx 1100 to byl to bardzo fajny rower na miasto, wygodny, zwinny do przemykania miedzy samochodami, ale w trase to on juz sie nie nadawal. Przyjemnisc z jazdy radykalnie malala.
  • s e n

a porównując takie trzy cuda, a mianowicie....XJR 1300, CB 1300, GSX 1400 hmmm?? :>
  • Opał

nadal golasy,czy to będzie 500 czy 1300 leb nadal bedzie urywalo
  • s e n

ale który ciekawszy...:)
  • Opał

poczytaj testy i sam sobie wybierz,w końcu to Ty chcesz golasa nie ja,ja już mialem,teraz mam plastika i znam wielu którzy zmieniali z nakeda na plastiki-mniej wieje,szybsze i o niebo lepsze zawieszenie
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)