-
Szakill
Qrnaaa czy jest jakaś firma ubezpieczeniowa, gdzie AC jest niższe niż 19% wartości motocykla?????
Jak sie nie ma zniżek; (
ani zwyżek; ) -
DAwid W.B-style
-
Anonim
-
Nordini Dare-Devils
ja wiem, że najtaniej spośród pzu warty i allianzu wychodzi w tym ostatnim..
różnice sięgają nawet kilkaset zł
co do innych firm to nie wiem.. -
-
Szakill
no cóż dzwoniłem do Warty to mi uprzejma dama powiedziała że motocykli na AC nie ubezpiecza. Jednakże to był agent ubezpieczeniowy. -
ღ.Katja.ღ
Ja mam 7% na całe ubezpieczenie w pakiecie... z tym, że biore moto w leasingu i ubezpieczenie załatwia mi leasingodawca. Wiem, że w Kawasaki na Prymasa Tysiaclecia facet moze załatwic tanie ubezpieczenie na poziomie ok.7%. moze warto sie go zapytac? -
Szakill
jakby co to mam już namiar na pewną damę co specjalizuje się w motocyklach :D
jakby ktoś potrzebował to info na priv...
:)) -
ღ.Katja.ღ
Jednak z tym ubezpieczeniem to jest mały problem... czy to normalne że za pakiet musze zapłacić 4500zł?
Jak ktos wie gdzie taniej o bardzo prosze o namiar w miare szybko! -
DAwid W.B-style
-
dumny tatuś córeczki!!!
spróbujcie w Alianz za AC chyba 14%,a OC i NW w PZU .Nie ma możliwości wykupienia pakietu więc taki układ wychodzi najtaniej -
Anonim
-
renbia
Rozmawialam wlasnie z gosciem, ktory u nas w firmie od lat ubezpiecza auta i motory. Tu macie do niego namiary. Mowil ze teraz sa jakies zmiany w ustalaniu AC i jest nizej niz 19%.
Tel. 022 8402288, 602297111, moze on cos sensownego zaproponuje. -
ღ.Katja.ღ
Dobra, DZIĘKI za wszystkie pomocne uwagi... Uffff... Dało rade... jak sie tego lesingodawce przycisnęło (kolanem do ziemi; -D) to pakiet OC/AC/NW bedzie mnie kosztował niecałe 2000zł w dwóch ratach. A juz myslalam ze moto jest ale z jazdy nici... -
ღ.Katja.ღ
-
DaXmAn
Po roku moge powiedziec ze Allianz naliczyl mi 1300 zl za AC a Warta np naliczyla 4500 LOL. w PZU nie pytalem -
Anonim
powiem tak - uważajcie z AC. Oststnio ubezpieczalnie starają się za wszelką cenę nie wyplacać odszkodowań za uszkodzony motocykl
mojemu kumplowi który wpadł w studzienkę kanalizacyjną bez tzw pokrywy pomimo iż miał kilku świadków strali się udowodnić iż do zdarzenia nie doszło:( -
Anonim
ja teraz czekam na wypłatę AC z Allianz, który był zdecydowanie najtańszym rozwiązaniem (PZU 6000PLN<>Allianz 2700PLN za pełny pakiet oc/ac/nw/ass)...
zobaczymy jak to jest z tym wypłacaniem, moto przeleciało przez plecy i zrobiło ślizga, opisałem zdarzenie w miarę...hmmm... "dokładnie"; ) w poniedziałek będę wiedział, czy wypłacą to się okaże czy warto osczędzać...
powiem tylko tyle, może PZU jest drogie ale z wypłaceniem nigdy ja, ani moi znajomi nie mieli żadnych problemów - zawsze szybko sprawnie i bez kręcenia nosem... -
spojrz smieciu w lustro ....
popieram kolege wyzej pzu moze jest drogie ale nie ma problemow z wyplacaniem i wyplaca dobrze , a z tego co slyszalem w innych firmach sa rozne dziwne dochodzenia pomysly itd a efekt jest taki ze daja byle powod zeby nie wyplacic kasy , wiec jesli chcecie wykupic ac jak najtansze dowiedzcie sie jak jest z wyplacaniem kasy bo o to chyba chodzi w ac :) -
Seba
co do Alianz'u to znam jednego ich pracownika, ktory stwierdzil ze jak tylko znajdą podstawe a napewno będą jej szukać to tego co ma AC wydymają na 100% -
Sebek
Z PZU jest taki myk, że jeśli ktoś w ciebie wjedzie mając ubezpieczenie w PZU a ty masz ubezpieczenie w innej firmie to PZU dyma ostro na kasę. Ja tak miałem, wypadek nie z mojej winy, a PZU mi tysiaka mniej dało niż koszty naprawy. Dobrze, że dogadałem się z warsztatem.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne