MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł ...

Czy w Polsce istnieje gdzies cos takiego jak wypozyczalnia motocylki?? Czy jest to z zalozenia nie rentowne i nikt nie wpadl na tak zabojczy pomysl? :] Jesli ktos slyszal cos na ten temat to prosze niech sie podzieli informacjami!! :)
  • A®ti

jak bys poszukal to bys znalazl -juz byl taki temat. ale do niczego on nie doprowadzil. raczej nigdzie czegos takiego nie ma w wawie. A z pewnoscia chodzi o to ze ludzie czesto szlify by lapali, nikt by sie nie podjąl ubezpieczenia tego. ale jesli chcesz to zaloz cos takiego to chetnie sobiecos plastikowego na dzien pozycze :) za rozsadne pieniądze oczywiscie...
  • Paweł ...

Temat byc moze byl, ale jest tych tematow juz wiele i dzieki ze mnie uswiadomiles. Tak myslalem, ze raczej tak pieknie nie jest z tymi wypozyczalniami. Slyszalem ze w krajach zachodnich mozna wypozyczyc wszystko wiec... No coz gdyby cos sie zmienilo to piszcie!!
  • ElBarbasso ];-)>

Ha! A ja wiem gdzie mozna :] Liberator na Prymasa 1000 lecia wypożycza Harleye i Buelle ale na godzinke, max dwie... no chyba ze sie zakolegujesz z szefostwem to i na weekend dadzą :]
  • Anonim

a co masz wtyki ? :)
  • ElBarbasso ];-)>

heh... miałem rok temu jak tam pracowałem... ale miałem spięcie z Jaśkiem i już niema takiej opcji, przynajmniej dla mnie :(
  • mgr inż. Wojtaz

Ja proponuje pochodzic po salonach. Posciemniac, ze cos chesz kupic, tylko test drive zrobisz :D. Przy dobrych ukladach i udanej gadce moze sie uda; ).
    Wiem ze w Boldorze tak da sie wykombinowac. Kumpel wzia kiedys KTMke advanture, fajnie smigala. Pozniej po nim wzielo jakies malzenstwo i sie zabilo :( +.
  • mgr inż. Wojtaz

A wracaja do tematu to w niektorych rejonach Poski (najczesciej gory) mozna wyporzyczyc sprzeta endro na wycieczek. Ponoc piekielnie drogie i strasznie boli jak cos skatujesz albo zepsujesz bo za naprawe placi sie po najwyzszych cenach servisowych :D. Wiec rentowne to moze i jest jak znajdziesz losia :P.
  • Anonim

nad zalewem zegrzynskim cos jest - tylko jakies terenowe yamaszki maja...
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)