- 1
- 2
-
(: Madzia :)
Ukończyłam kurs yyy pod koniec 2006 roku .. Zaliczony mam egzamin praktyczny ... Czy mogłabym wrócić i po zaliczać teoretykę gdzieś w kwietniu bądź maju? -
Ojciec Dyrektor
Możesz przychodzić, zdawać, powtarzać, co tylko chcesz i kiedy chcesz.
-
-
magnuna; )
-
-
Anonim
Też muszę przyjść zdać w końcu egzaminy...trzeba się pojawić będzie w najbliższym czasie; ] -
Holla Maykee
-
Anonim
-
Jasio Jasio
>Holla Maykee napisał:
>no to i ja w najblizszym czasie musze sie pojawic
>
no to trzeba będzie Michał sie umówić jakoś:D
-
Holla Maykee
oooo siemasz no trzeba a co tez nie zaliczales?? ja mam blisko bo zajecia mam na solcu ale jakos zawsze mi daleko -
Jasio Jasio
tylko to co od razu za pierwszym podejściem czyli angielski i praktyk. próbowałem jeszcze wina ale sie nie udało -
Ojciec Dyrektor
kochani sprężajcie sie bo od przyszłego tygodnia nas nie ma, i zanim się pozbieramy do kupy to minie trochę czasu. -
Katie:)
a to gdzie teraz?? też musze zajrzeć,ale to jakoś już jak sie pozbieracie:D -
Jasio Jasio
-
Anonim
Szkoła przeprowadza się do nowej większej siedziby, na ul. Wspólną. Pod koniec marca zdaje się, że już działają (31 marca ??). -
LOL to teraz będziecie na wspólnej :DDD ale fajnie :D To ja przyjdę jak się tam już ogarniecie bo kurcze teraz to sie trochę czasu nie ma; / -
...
Dear Ojcze Dyrektorze:)...
pytanie z serii sala Flair, bedzie?:), z gory dziekuje(my) za odpowiedz:). -
Anonim
Właśnie, własnie...
Dołączam się do pytania powyżej...
Przydałoby się wreszcie zaliczyć egzamin...; ] -
hollow
-
Ojciec Dyrektor
-
Anonim
Witam jestem chetny na kurs jeżeli dobrze licze to kursy w sierpniu będą 4-11 i 18-25 ?? na stronie wyswielaja sie stare terminy 12.05-23.05.08 i jeszcze kwietniowe i czerwcowe.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne