MSBiS [732]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ojciec Dyrektor

Czy warto zrobić imprezę dla kursantów MSBIS? Czy w śród naszych sławnych kursantów i absolwentów są jacyś organizatorzy?? Gdzie warto się pobawić... czekamy na wasze pomysły :)
  • Anonim

ja uwazam pomysl za prze-swietny.
  • Ojciec Dyrektor

a jaki pomysł??
  • Anonim

tylko boje sie jednej rzeczy...tak jak warsztaty..deklaruje sie 20 osob a przyjdzie 1 :>
  • -=P@jd4=-

Jak termin bedzie mi odpowiadal to czemu nie :-)
  • Anonim

No ja się piszę!
  • Anonim

Tak prezesie ja chętnie na impressskę a after w TT:D
  • Kisiel

Oby tylko dzień po imprezie był oficjalnie uznany za święto państwowe, kiedy to nie trzeba iść do pracy to Ja także piszę sie na imprezę dla absolwentów.

A zersztą może to być nawet w tygodniu!!! I tak przyjdę; )

P.S. Ja się zapisałem na warsztaty i byłem na nich.

No dobra, koniec przechwalania, proszę o konkrety
  • Ojciec Dyrektor

To, że wszyscy się piszecie to wiem... My pytamy gdzie? Kiedy? Jaki temat imprezy? itd.... więc?
  • Anonim

a to nie ma byc imprezka w MSBIS???? temat picie? tylko nie w weekend:D
  • Anonim

Kiedy to chyba wiemy- niedziela! Jedyny rozsądny dzień:) Grunt, żeby nie zbiegło się to w czasie z innym gastro-party... Co do miejsca to chyba jest to sprawa drugorzędna, ale jakby się zakręcić to bez problemu coś chyba się wymyśli- wystarczyłoby zagadać z klubami, które w niedzielkę są zamknięte. Zrobimy jakąś promocję, menago się na pewno ucieszy:) a barmanowi płacić chyba nawet nie musi... coś mu tam sypniemy ajjj????? Zawsze chętny do tego typu imprez był Lemon, ale część klubowa, ew. Egoist stoi dla nas otworem lub Różowe miejsce po którym od wczoraj mam potężnego kaca moralnego... i jeszcze dochodzę do siebie, tak jak zresztą co poniektórzy; >
  • ***G®ejs***

Kto Ci kazał tyłkiem wywijać na wszytskie strony?? Ajjjj :P

Podejmiesz się?? Zapłace w Cuba Libre :))
  • Hustle

Za Cube to i ja bym sie podjął;D, ale inni zrobią to lepiej; )

wogole to czekam na konkrety-)
  • olmk

litosci??????????!!!!!!!!!!!
    impreza kiedy ja wyjezdzam; [
  • Anonim

Nie bój się Steryd i tak byś nie przeszedł selekcji:P
  • olmk

znajdz prace xD
    przeslalem Ci msg xD
  • Anonim

ja już mam pracę od piątku w Tomba Tomba. A tę wiadomosc od Izy też dostałem
  • olmk

a ze mnie sie smial xD
  • M.

imprezę tak, tylko nie w niedzielę!
    poniedziałki i tak są okropne a jeszcze poniedziałek na kacu - to jest podwójnie przerąbana opcja! :>
  • Anonim

Nie marudzić! Majkel w poniedziałki otwiera swój pierdolnik o 6:00 więc jeśli ja dam radę to wy też! Zresztą raz w miesiącu można przeboleć- co by nie było:)
  • 1
  • 2
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki