-
Anonim
Otóż, przy ulicy Żelaznej (niedaleko ronda ONZ, w centrum) znajduje się miła restauacja amerykańska - Chicago's Grill & Bar. Jestem tam barmanką, ale niestety w związku ze studiami muszę z tej pracy zrezygnować.
Knajpa nie jest duża, mieści ok. 120 osób z sesonowym ogródkiem. Niby mało, ale na szczęscie klientela zbierająca się tu, ze wszystkich wysokich biurowców dookoła, w porze lunchy i wieczorem pozwala dobrze zarobić (mówię o napiwkach oczywiście, którymi tutaj się nie dzielimy:). Muzyka leci niezła, bo lata 70, 80 z repertuaru wokalistów i grup amerykańskich. Wystrój w stylu lat 50-tych (w męskim kiblu Marylin Monroe i te sprawy:).
Jeśli chodzi o towarzystwo w pracy: bardzo miłe i sympatyczne kelnerki (przynajmniej na mojej zmianie:), imprezowe (bo tutaj po 22.00 personel legalnie pije:), menago, co się bardzo rzadko zdarza, jest pomocny, wyrozumiały, dowcipny, no i uczciwy - lepszego szefostwa, gwarantuję, nie znajdziecie.
Praca w systemie 2/2, czyli dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Barmanka pracuje w godzinnach 9.00 - 0.00 (pon.- pt.) i od 12.00 - 0.00 (sob. - ndz.).
Jeśli chcesz spróbować swoich sił (jeszcze zanim dostaniesz papierek z podpisem Patryka) stojąc za prawdziwym amerykanskim barem i kręcąc prawdziwe drinki, w miłym towarzystwie za dobrą kasę to odezwij się na mój numer 606 244 772 lub od razu zapraszam z CV na Żelazną 41 (Róg Siennej). We wtorek i środę (jutro i pojutrze), ja stoję za barem, więc z przyjemnością ugoszczę, poopowiadam i przedstawię ludzi.
Pozdrawiam
ja-sowa -
Anonim
Ach, no i zapomnialam dodać, że oferta pracy dotyczy niestety tylko dziewczyn. Ot takie wymagania... -
===========
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne