MSBiS [732]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Guner

Czyli pierwsza grupa która odbyła kurs na Wspólnej...
  • Dirty Blonde

no witam, witam Pana :D
  • Ojciec Dyrektor

Nie przesadzajcie z tymi wysiedlonymi!!!
    Po prostu byliście królikami doświadczalnymi, którym bardzo dziękuję za wskazówki.
    Do zobaczenia podczas egzaminów
    (ale chyba nie prędko, bo dzisiaj nie ćwiczyliście :)
  • Dirty Blonde

ojoj...
    to wstręciuchy!
    w takim razie jutrem będziemy rzeźbić driny do samej 17 :)
  • Guner

Kto nie ćwiczył to nie ćwiczył.... Zresztą nasz drogi główno dowodzący był w takim stanie po "łikendzie" że aż mi siem żal zrobiło... no cóż Warszawski chaj lajf wykańcza=)
  • Anonim

heheh ja dopiero ogarne egzamin z kursu po egzaminie z filozofii:P
  • ...

wszyscy tak mowia, ze 'zaraz wszystko zdam'.tez tak mowilem:).a tu ponad pol roku juz po...i jeszcze 2 egzmainy przedemna. mimo iz w Msbisie bywalem codziennie chyba ze 2 miesiacE:)
  • Guner

Oj tam czepiacie się... liczy się pozytywne myślenie! trzeba zwizualizować swój cel...

...przynajmniej w Przyjaciółce pisali że to działa.
  • marta rychert

zawsze można liczyć na łut szczęścia lub litość, prawda? :)

pamiętajcie, że każda porażka prowadzi do zwycięstwa!

2 miesiące ćwiczyłeś i nie zdałeś tego egzaminu (rozumiem że mowa o kursie flair) - to ja nie wiem jak komuś nie znudziło się egzaminowanie w kółko tej samej osoby... ale i tak podziwiam wytrwałość - 2 miesiące to niezły wynik :)
  • Anonim

pfff... 2 miesiące. Ja ponad 3 lata się do tego zabieram :)
  • marta rychert

Ale ja nie podziwiam tego, ile kolega się zbierał do egzaminu (tutaj nawet nie ma nic do podziwiania, przeciwnie - takie zachowanie należy potępiać!; ), ale to, że wytrwale przez 2 miesiące codziennie ćwiczył. A jeszcze bardziej to podziwiam tych, którym nie znudziło się jego egzaminowanie...:)
  • ...

jakas pomylka. 2 miesiace bywalem i cwiczylem flair, a nie na sali barmanskiej:). a nie mam zdanego kursu barmanskiego, a nie flair, bo flair zdalem w 1 dzien po kursie:). wiec chyba kolezanko nie zrozumialas:)...i nawet do egzaminu nie podchodzilem, wiec nikomu sioe nic nie znudzilo.
  • marta rychert

Jeśli flair był zdany jeden dzień po kursie, a kurs trwał 2 tygodnie, to po co ćwiczyć 2 miesiące? (Pasjonat?:)

Pewnie z moim myśleniem jest coś nie tak, bo nadal nie rozumiem. Jednak przyjmuję do wiadomości że każdy ma inny sposób na zdanie... lub nie zdanie :)
  • ...

fakt. tylko trzeba sobie zadac pytanie, czy idzie sie na kurs dla papierka, czy dla hobby, zainteresowania, pasjii i checi rozwiajania sie w tym kierunku.bo jesli to drugie, to trzeba przychodzic codziennie i cwiczyc jak najwiecej.samo sie nic nie zrobi. nic nie robiac nie zostaniesz drugim T.Malkiem, ktorego serdecznie pozdrawiam:D:), a jesli chcesz zostac, musisz rzucac 10 h dziennie.
  • Guner

...nic z tego nie rozumiem... może to i lepiej
  • marta rychert

Myślę, że większość idzie po to, by zdobyć podstawowe umiejętności w tym kierunku (tak bynajmniej było w przypadku mojej grupy), albo po prostu miło (i inaczej niż zawsze) spędzić czas. Ale na pewno są też bardziej ambitne jednostki. A rzeczywiście, jeśli ktoś ma ambicje by być mistrzem - to nie dziwią mnie takie długie treningi... i tym bardziej gratuluję wytrwałości :)

>Guner napisał
    >...nic z tego nie rozumiem... może to i lepiej
    Bo chyba troszkę zeszliśmy z głównego wątku, już zostawiamy ten temat dla "wysiedlonych".
  • Guner

Ależ kochani bawcie się ładnie smacznie i zdrowo na zesłaniu ma być tak fanie jak (ponoć) fajnie było na solcu...
  • .pilaf.

o ktorej macie egzams w piatek bo musze poprawic i nie wiem o ktorej sie wybrac. dzienx z gory
  • Ojciec Dyrektor

Kochani "pierwsi wysiedleni" informuję że zgodnie z waszymi sugestiami ( za ktore serdecznie dziękuje ) poczyniliśmy pewne usprawnienia:
    1. kawa dla wszystkich przez cały dzień
    2. na szkoleniu z win, minimum rozpijamy 4 flaszki (czyli mamy degustację 4 podstawowych szczepów)
    3.podstawki pod skrypty i speed-racki na "toyki" od soków
    4. ogolona morda wykładowcy ( nie jestem pewien czy to Wy o to prosiliście)

Tych, którzy czują sie zawiedzeni, że ich to nie spotkało - zapraszam na powtórkę.
  • Anonim

pkt 4. powalił mnie :)))))))))

Ja z chęcią odświeżyłabym sobie szkolenie o winach.. Prosiłabym o inf kiedy się odbędzie :)
  • 1
  • 2
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki