-
Anuli
Którą wódkę dostępną na naszym rynku polecacie najbardziej....? Mianowicie chodzi mi o jakość. Pozdrawiam serdecznie! -
Anonim
-
Anonim
Coś w tym jest ale to raczej jest spowodowane niską ceną a nie wysoką jakością tegoż trunku... chociaż faktycznie patrząc na prędkość z jaką ten trunek znika z półek w tesco ma się wrażenie, że oprócz niskiej ceny również jakość jest wysoka :P
-
Anuli
a te..., że tak powiem, z wyższej półki w tesco, któreż to tak prędko nie znikają ...? Którą warto polecić? -
-
hollow
-
...
-
...
-
Anuli
-
...
jedna jest z Finlandii a druga ze Szwecji(chyba):).i absolutem sie rzucac nie da;p -
Anonim
Pravda.. tego w tesco nie ma ale najladniej sie prezentuje od wszystkich wyzej wymienionych.. no i "smakuje" podobnie do wyglądu.. a pana powyzej informuje ze absolut calkiem spoko lata -
Jasiek
-
Anonim
-
100json
Z tanszych Absolut z drozszych Belvedere jesli zalezy Ci na smaku. Smirnoff jesli chcesz sie po prostu dosc milo urznac (wchodzi nawet na cieplo), podobne opinie slyszalem o Nemiroffie, ale niestety brak mi tu autopsji. Finlandii nie polecam, osobiscie nazywam ja wyzsza polka studencka (nawet lasek na studiach sie na Absolwenta nie poderwie; ) ). -
Anonim
Belvedere ohydne przynajmniej moja chamskie podniebienie tak odczuwa, drogie, ale moim zdaniem obleśne.
Nemiroff jest dobry i teraz wszedł na polski rynek. -
Ojciec Dyrektor
Jak w końcu będzie gotowa sala to na Pro Barze zrobimy testing wszystkich 397 wódek jakie mamy :) -
Anonim
Ciekawa jestem czy po przetestowaniu 3 z tych 397 będzie sie dało odróżnić 4?... :)
waiting... :) -
Anuli
Jak symbol ma akcyza wódki importowanej a jaki rozlewanej w Polsce? Spotkałam sie z Finlandia z symbolem 'ks'. -
...
z tego co pamietam z kursu jedna jest zielona a druga niebieska.
ale moge sie mylic co do tego.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne