Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anuli

Którą wódkę dostępną na naszym rynku polecacie najbardziej....? Mianowicie chodzi mi o jakość. Pozdrawiam serdecznie!
  • Anonim

'Art' z tesco... z polek znika szybciej niz starogardzka.
  • Anonim

Coś w tym jest ale to raczej jest spowodowane niską ceną a nie wysoką jakością tegoż trunku... chociaż faktycznie patrząc na prędkość z jaką ten trunek znika z półek w tesco ma się wrażenie, że oprócz niskiej ceny również jakość jest wysoka :P
  • Anuli

a te..., że tak powiem, z wyższej półki w tesco, któreż to tak prędko nie znikają ...? Którą warto polecić?
  • hollow

smirnoff mi sie wydaje, sobieski moze byc tez
  • ...

belvedere.chcesz dobra, to masz:)
  • ...

a jak nie to z tych tanszych wyborowa albo Nemiroff
  • Anuli

a co sądzicie o Finlandii lub Absolucie?
  • ...

jedna jest z Finlandii a druga ze Szwecji(chyba):).i absolutem sie rzucac nie da;p
  • Anonim

Pravda.. tego w tesco nie ma ale najladniej sie prezentuje od wszystkich wyzej wymienionych.. no i "smakuje" podobnie do wyglądu.. a pana powyzej informuje ze absolut calkiem spoko lata
  • Jasiek

Potocki - niebo w gębie!!!
  • Anonim

smirnoff black...
  • 100json

Z tanszych Absolut z drozszych Belvedere jesli zalezy Ci na smaku. Smirnoff jesli chcesz sie po prostu dosc milo urznac (wchodzi nawet na cieplo), podobne opinie slyszalem o Nemiroffie, ale niestety brak mi tu autopsji. Finlandii nie polecam, osobiscie nazywam ja wyzsza polka studencka (nawet lasek na studiach sie na Absolwenta nie poderwie; ) ).
  • Anonim

Belvedere ohydne przynajmniej moja chamskie podniebienie tak odczuwa, drogie, ale moim zdaniem obleśne.
    Nemiroff jest dobry i teraz wszedł na polski rynek.
  • Ojciec Dyrektor

Jak w końcu będzie gotowa sala to na Pro Barze zrobimy testing wszystkich 397 wódek jakie mamy :)
  • Anonim

Ciekawa jestem czy po przetestowaniu 3 z tych 397 będzie sie dało odróżnić 4?... :)

waiting... :)
  • Anuli

Jak symbol ma akcyza wódki importowanej a jaki rozlewanej w Polsce? Spotkałam sie z Finlandia z symbolem 'ks'.
  • ...

z tego co pamietam z kursu jedna jest zielona a druga niebieska.

ale moge sie mylic co do tego.
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki