-
Anonim
Do zdania alkoholoznastwa, winoznawstwa i angielskiego.. proponuje korzystania z programu eTeacher, jakby ktoś chciał mogę wrzucić na rapidshare;] -
Ojciec Dyrektor
-
Anonim
eTeacher 5 to najnowsza, całkowicie na nowo napisana wersja aplikacji przeznaczonej do nauki języka angielskiego. Podobnie jak jego poprzednie wersje jest to program o charakterze ćwiczeniowo-testowym. Nie stanowi systematycznego kursu językowego, lecz zawiera bogaty zbiór ćwiczeń i testów, które bardzo skutecznie wspomagają i uatrakcyjniają naukę języka angielskiego w szkole, na kursie językowym, czy na studiach. Może stanowić pożyteczną pomoc dla samouka. Jest również nieocenioną pomocą w przygotowaniu do różnych egzaminów (Matura, FCE, Proficiency itp.). Wszystkie typy ćwiczeń z poprzednich wersji zostały zachowane i mogą być łatwo skonwertowane do nowej wersji. W wersji pięć pojawiło się wiele nowych typów ćwiczeń, np. przeciąganie słów myszką pod obrazki lub na puste miejsca w tekście, układanie zdań z rozrzuconych słów, uzupełnianie luk w dłuższych tekstach itp. Dodatkowo eTeacher zawiera też mały podręcznik gramatyki angielskiej.
Patryk nie masz czym się martwić:) -
...
ee, odnosnie tych egzaminow, tak tu niektozi pisza jak by to bylo jakims cudem do zrobienia. wiec, dla wszytskich ktorzy jeszcze nie byli na kursie, wszytsko jest dla ludzie, jezeli zdal Kowalski, Kwiatkowski i jeszcze jakis inny Mieciu, to i Ty mozesz zdac:). wiec nie piszmy juz moze o trudnosci owych egzaminow, i mozliwoasciach ich zdania. -
-
Anonim
>Nyĸs ^^ napisała:
>P.S. Ktoś idzie może na barmański od 23 czerwca?
ja ide , i z tego co wiem to jeszcze duzo osob;) -
Alex
Ja idę na 8.30 i już miejsc nie ma. Jest nas 15. :)
Do zobaczenia w poniedziałek. -
Alex
-
Kaś; D
helo,
pytanie mam do was.. wybieram się niedługo na kurs i zastanawiam się, czy uda mi się pogodzić studia i pracę z kursem. A więc- ile trwają zajęcia? ( tzn. jeśli zaczynają się o 8:30 to o której się kończą?) i kolejne pytanie- jeśli nie uda się dotrzeć na zajęcia, to można je jakoś odrobić, prawda?
już nie mogę się doczekać :D -
Wieczny
a więc zajęcia trwaja przeważnie do 12:00 czasem troche wczesniej się kończą. Nie wiem jak jest z odrabianiem ale ogolnie nie musisz odrabiac jesli wszytsko opanujesz:) -
Kaś; D
no to super- w takim razie jeśli trochę rozciągnę dobę, to się ze wszystkim wyrobię :D
dzięki za odpowiedz :) -
Anonim
my ciągle kończymy o 12:30, więc gdzieś do tej godziny, fakt, że żeby naprawdę się czegoś nauczyc trzeba trochę pozostawac po godzinach;] no i wykuc receptury na wejściu;] jutro mam właśnie egzamin;] -
Kaś; D
nie jest źle, chyba jakoś dam radę; ) w sumie tylko raz mam szkołę na 11:30, to może być problem.. a w inne dni dopiero na 15, więc pełen luz :D mam nadzieję, że uda mi się jakoś spiąć dupę i to ogarnąć; ) -
Adaś
Jakoś ogarnąć ? To życzę powodzenia:]. Tak jak Jarek pisał jak chcesz się czegoś nauczyć w tak krótkim czasie to trzeba zostawać :]. Ja na szczęście mam to już za sobą. -
Anonim
Jak Patryk zobaczy, że się przykładasz i zostajesz do tej 17.00 to inaczej na Ciebie spojrzy na egzaminie;] -
Kaś; D
no dobra, już wystarczająco mnie nastraszyliście; ) w takim razie będzie trzeba się przyłożyć. -
Adaś
-
Wieczny
Nie wiem czemu ją tak straszycie. Rzeczywiście nie jest tak latwo zdać ale jakos część osób zdaje:D Ja zdalem ale ogolnie zdalo nas tylko 2 z 9 osob:) Pozdrowionka, zostawanie po zajecia jest dobra sprawa bo mozna szybcie przyswoic receptury:D a pozniej zgnijecie nalewajac piwo:D:D -
Anonim
-
Kaś; D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne