-
Joanna
Jakie predyspozycje powinien mieć barman? Kto na pewno na barmana się nie nadaje? Chodzi mi o charakter, osobowość, zakładam że potrzebną wiedzę zdobędę na kursie :) chociaż jakieś takie ogólne potrzebne życiowe umiejętności też wymieniajcie. Chciałabym pracować jako barmanka ale siostra ciągle mi to odradza, twierdzi że to do mnie nie pasuje i lepiej żebym poszukała pracy jako kelnerka... :( -
...
1.Powinien umiec czytac.
2.Powinien umiec mowic:)
3.Ciezko bedzie jesli jest niemy i głuchy.
4.Powinien posiadac umiejetnosc chwytania, łapania, ogolnie poruszania rekoma i dłońmi.
5.Powinien posiadac umiejetnosc zapamietywania(choc i bez tego sie da, o ile czytac sie umie:)).
to chyba na tyle, jak cos wymysle to napisze:).
p.s. a to Twoje zycie czy siostry:)? pamietaj...kelenerka to s....... a z reszta, dowiesz sie na kursie:) -
Jasiek
-
Joanna
-
-
...
w sumie wiekszosc osob spelnia owe wymagania:)...
p.s. zaraz bedzie, ze jestem maly wylewny dla kobiet:P:). z gory przepraszam:) -
Alex
Myślę że przyda się też jak lubisz poznawać nowych ludzi, cierpliwośc też się przyda, tak jak poczucie humoru :) i mocny łeb... ale to po pracy; ) -
100json
Barman musi miec jaja - oczywiscie metaforycznie :P jesli lubisz przelamywac rutyne, nowe znajomosci i dobra zabawe to jest to praca dla Ciebie - calej reszty mozna sie nauczyc :) -
Anonim
Barmanem może zostać ten, kto ma atrakcyjną aparyckję, to primo, a poza tym jest w stanie się nauczyć robić cocktaile. Tyle :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne