MSBiS [732]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ***G®ejs***

http://www.msbis.com/phpbb/viewtopi...

kto jeszcze nie widział to zapraszam :) Jakaś niespodzianka do Ojca Dyrektora chyba :)
  • Anonim

jasniej prosze, bo narazie nie jestem zalogowany a ciekawi mnie co wymyslil "Ojciec dyrektor"
  • (: Madzia :)

to chyba rózgi po świętach; (
  • AIN'T MY BITCH

eee... nie wiem czy Ojciec Dyrektor bedzię znowu chciał tesować nas wszystkich... jak ostatnio go widziałem i u niego zdawałem myślałem, że dostanie tzw. zajoba.... KACPER!? kiedy wreszcie to zdasz?? :D:D:D pozdrawiam wszystkich :D szczególnie dla naszego głównego egzaminatora :D
  • AIN'T MY BITCH

chociaż w sumie to ja już mam dyplomik :D
  • ***G®ejs***

Jak nie wiesz o co chodzi, to się zaloguj na stronie... jeśli nie zdawałeś jeszcze egzaminów a czekasz z tym do nowego roku, to może Cię to zainteresuje.

Ojciec Dyrektor stracił moce tylko przy Kasprze, ale na szczęście już się go pozbył ze szkoły; )
  • Anonim

juz sie zalogowalem, ale jeszcze cholera trzeba wyslac do was maila, zebyscie potraktowali mnie jak rodzine... bosze coz za biurokracja...
  • Anonim

jestem zalogowana i podalam nr dyplomu a mimo to nie mam dostepu do tematu..czasem sie tak zdarza
  • Anonim

a czy miedzy swietami a sylwestrem szkola jest otwarta?
  • ***G®ejs***

Czy Wy czasem czytacie co jest napisane na stronie szkoły albo chociażby na tym gronie?? Czy tak ciężko jest się wysilić i wejść na stronę zamiast zadawać pytania, na które już dawno została udzielona odpowiedz?? :/
  • Anonim

uuu... wyczuwam konkretna nute agresji... spokojnie... po prostu ta strona mi nie wchodzi mimo, ze poprawnie sie loguje!
  • ***G®ejs***

Jeśli ktoś się zalogował na stronie msbis-u ale NIEPODAŁ nam(mailem) swojego NICKU, o który prosimy baaardzo wyraźnie, to może mieć problemy z odczytywaniem wiadomości :/
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki