-
***G®ejs***
http://www.msbis.com/phpbb/viewtopi...
kto jeszcze nie widział to zapraszam :) Jakaś niespodzianka do Ojca Dyrektora chyba :) -
Anonim
jasniej prosze, bo narazie nie jestem zalogowany a ciekawi mnie co wymyslil "Ojciec dyrektor" -
(: Madzia :)
-
AIN'T MY BITCH
eee... nie wiem czy Ojciec Dyrektor bedzię znowu chciał tesować nas wszystkich... jak ostatnio go widziałem i u niego zdawałem myślałem, że dostanie tzw. zajoba.... KACPER!? kiedy wreszcie to zdasz?? :D:D:D pozdrawiam wszystkich :D szczególnie dla naszego głównego egzaminatora :D -
-
AIN'T MY BITCH
-
***G®ejs***
Jak nie wiesz o co chodzi, to się zaloguj na stronie... jeśli nie zdawałeś jeszcze egzaminów a czekasz z tym do nowego roku, to może Cię to zainteresuje.
Ojciec Dyrektor stracił moce tylko przy Kasprze, ale na szczęście już się go pozbył ze szkoły; )
-
Anonim
juz sie zalogowalem, ale jeszcze cholera trzeba wyslac do was maila, zebyscie potraktowali mnie jak rodzine... bosze coz za biurokracja... -
Anonim
jestem zalogowana i podalam nr dyplomu a mimo to nie mam dostepu do tematu..czasem sie tak zdarza -
Anonim
-
***G®ejs***
Czy Wy czasem czytacie co jest napisane na stronie szkoły albo chociażby na tym gronie?? Czy tak ciężko jest się wysilić i wejść na stronę zamiast zadawać pytania, na które już dawno została udzielona odpowiedz?? :/ -
Anonim
uuu... wyczuwam konkretna nute agresji... spokojnie... po prostu ta strona mi nie wchodzi mimo, ze poprawnie sie loguje! -
***G®ejs***
Jeśli ktoś się zalogował na stronie msbis-u ale NIEPODAŁ nam(mailem) swojego NICKU, o który prosimy baaardzo wyraźnie, to może mieć problemy z odczytywaniem wiadomości :/
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne