- 1
- 2
-
***G®ejs***
No i znowu się zaczyna.... :)
Tym razem od 17.02.2007!! O godz. 12:00 zapraszamy na pierwsze spotkanie organizacyjne, na którym zostaną ustalone daty i godziny kolejnych zajęć... (pewnie nie tylko to zostanie ustalone ale mniejsza z tym (-; )
Tak więc, wszystkich chętnych zapraszamy a w między czasie czekam na potwierdzenie obecności tak aby stworzyła nam się przyjemna grupa AA; ) -
Anonim
mam nadzieje ze kiedys mnie bedzie stac na ten ekskluzywny warsztat; ) -
***G®ejs***
Może jak ominiesz kilka „dziad.....” -spotkań środowych; ) to uda Ci się odłożysz trochę kasy... :P -
Anonim
-
-
AIN'T MY BITCH
-
Anonim
A można prosić listę uczestników? Nie żebym był wścibski... ale po prostu chcę wiedzieć:D -
Anonim
Ja to chyba sie wybiore do szkoly jak bede mial troszke wolnego np w piatek :) i sie tez cegos dowiem mam nadzieje ze mnie nie zapomnieliscie jeszcze :) -
***G®ejs***
>Majkel na kurwie turla babole napisał
>A można prosić listę uczestników? Nie
>żebym był wścibski... ale po prostu chcę
>wiedzieć:D
Ty i wścibski??? NIeeee :P
Grupa zaczyna robić się przyjemna, tym razem będę miała z kim plotkować; ) Czuję, że babskie driny będą rządzić.
-
Anonim
babskie driny, to majkel jak juz wyprosisz grazynke o ta liste z portfolio to podaj dalej; ) -
***G®ejs***
-
Anonim
Jesteś pewna G. że nasz układ powinien stać się wątkiem publicznym? :> -
***G®ejs***
-
Anonim
-
***G®ejs***
-
Anonim
Rozumiem to jako propozycję spotkania podajcie termin a ja zerknę w rozkład miesiąca:D -
***G®ejs***
-
Anonim
Ja się piszę na 100% i standardowo będę pić kokosik :-). A co do reszty to z Wojtusiem już się postaramy. Mam nadzieję; -) -
***G®ejs***
-
Anonim
co nieeee?????!!... już podzieliłam obowiązki.Ja zawiadamiam Maye a Wojtek reszte. Sprawiedliwie. -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne