-
Anonim
-
Maya
Kitek Maye powiadomila; -) ale ja wiem jakie Grazka ma obawy,My dwie umawiamy sie juz jakies 6 miesiecy,a co dopiero cala ekipe sciagnac; -) ...chociaz pospiewalabym troszke z Karolkiem; -) Pozdrawiam Buziaczki -
Anonim
-
***G®ejs***
Jaaaaaaaaasne! To co? szykować sobie termin w tym roku czy może już w przyszłym??? :P -
-
Anonim
-
***G®ejs***
Biorąc pod uwagę, że:
28 dni ma luty w tym roku
- 20 od poniedziałku do piątku (niektórzy pracują)
-------
8 dni zostaje
- 4 dni, które Wam nie będą pasowały (wyjazdy, praca, szkoła, randka itd.)
--------
4 dni!! A i tak obstawiam, że nic z tego nie będzie :P
-
Anonim
-
Ojciec Dyrektor
Najbliższy Pro Bar rozpocznie się w piątek 03 marca o godzinie19:00 lub coś w tym stylu. Do końca tego tygodnia to jest do 25.02 przyjmujemy zgłoszenia. Prawdopodobny rozkład zajęć to kolejnych 10 piątków jako starterek przed weekendem. -
Anonim
Szefie a ile kosztuje przyjemność udziału w Pro Barze :) ? Bo ja bym bardzo chętnie się wybrał na to. -
Ojciec Dyrektor
Dla ludzi z ulicy 1,5 koła. Dla was tylko 9 stów. Czas nagli bo zamykamy listę. -
Anonim
Dobra odłoże sobie jakoś na czasie i postaram się załapać na kolejną edycję.. wydatki gonią a stan konta nie chce rosnąć :) -
Anonim
-
***G®ejs***
-
Anonim
-
Anonim
Nie wykrakała tylko nikt nie wykazł chęci (oprócz nas i Mayeczki, która się odezwała). -
***G®ejs***
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne