-
Raziel_18
Siema.
Mam zamiar/chęć/ambicje<pozdro Patryś; p> wynieść sie do Lublina. Powody wynoszenia się nie są ważne, kwestia jest następująca: czy ktoś z Was wie jak wygląda rynek pracy dla barmanów w Lublinie, jakie są wymagania, zarobki, czy słyszęli tam w ogóle o MSBiS ie ?? Będe wdzięczny za każde info zarówno w tym temacie jak i na priw.
Pozdrawiam -
Patryk
SIEMA, jako barman z Lublina i absolwent MSBiS flair powiem Ci tak :
o MSBiSie ludzie slyszeli niewiele ale slyszeli bo jest nas 3 po kursie kazdemu polecamy kursy wlasnie w tej Szkole:) ja akurat wyjechalem juz z Lublina 2 tygodnie temu wiec jedno miejsce sie zwolnilo; P :)) W wakacje jest sredni ruch jak to w miescie ale w pazdzierniku ozywia sie na nowo. Zalezy o jaki lokal Ci chodzi - CLUB, RESTAURACJE, CAFFE itd. stawke wynegocjujesz (wiadomo, twoje umiejetnosci sa wyzsze = twoje zarobki sa wyzsze:) ) ja na priv moge Ci powiedziec gdzie mniej wiecej jak placa i gdzie sa dobre tipy. pozdr -
Anonim
stawki sa nizsze niz w Warszawie(jednak tak jak kolega mowi- sa wyjatki).
Lublin bardzo sie rozwija. Ceny dorownuja warszawie ale porcje na szczescie nie :) (za 20 zl nie dostaniesz garstki salatki :P) -
...
stawki nizsze, ale umowmy sie ze zycie w Lublinie jest troszeczke tansze niz w wawrszawie.(chyba:)). pozd Patryk:) -
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne