-
Anonim
a ja myślę, że nie ma na co czekać....
trzeba jak najszybciej ruszyć produkcje koszulek...=]
po grubszym zastanowieniu dla faceta ta w linku może być,
ale dla kobitek polecałabym z rękawkiem ściętym, okroju damskim
(wcięcie w talii) ...... -
Rog
ja się piszę na koszulkę juz , mimo ze kurs zaczynam za 2 tygodnie :P .... oczywiście wersję męską poproszę :) -
Is it Daylight?
-
Anonim
Taka koszulka fajna sprawa... czy można ich się spodziewać w najbliższym czasie? -
-
Anonim
-
Is it Daylight?
oby tylko na "gadaniu" się nie skończyło ^_^
Szczerze mówiąc, to nawet nie wiadomo, czy jakiś projekt jest.....
myślę, że moglibyśmy coś sami wykombinować :-)
Jeśli Ojciec Dyrektor tu zagląda, to myślę, że da nam jakieś info.
Fajnie by było, gdyby na koszulkach oprócz standardu (znaczek, adres itp.) pojawiło się np. określenie studentów MSBIS - "Malarze z Solca" (cytując oczywiście wypowiedź Patryka w wywiadzie na bartender.pl :P)
Pozdrówki!! -
Paula
Sądze, że na gadaniu się skończy. Bo zamiast pytać się o koszulki i o to czy temat żyje to zróbcie sami projekt koszulek dla kobiet i mężczyzn, pójdźcie do Patryka etc. -
Anonim
Ja się zajmę organizacją. Niestety nie obdarzyla mnie bozia talentem plastycznym dlatego ktoś musi najpierw zrobić projekt? W ostatecznosci wyskakujcie z pomysłami jakoś przekupie znajomego zeby przeniósł idee na papier. -
Is it Daylight?
jeśli dopuszczalna jest grafika komputerowa, to coś mógłbym wychlastać w photoshopie (z wyjątkiem rysowania od podstaw, bo nie mam umiejętności i tabletu :P)
dobrze by było zrobić "burzę mózgów" i jakoś wybrać najlepszą propozycję.
Mój typ to grafika zbliżona do tej w moim avatarze na gronie (no może poza tekstem, bo jak widać w tym nie jestem za dobry ^_^)
Czekam na propozycje :-) -
Paula
ja uważam, że to coś z drinkami powinno być;]
walnąć kilka drinków, z tego wylewające się alkohole tudzież farbki, które się łączą w pewną całość i walnąc podpis malarz z solca tudzież malarka z solca;] -
Anonim
a co ma lecieć? bum bum? :p
moim zdaniem pomysł dobry bo można kolorystycznie poszaleć choc oczywiscie ze smakiem musi to byc.
-
Is it Daylight?
no ten pomysł jest cool :D trzeba go wprowadzić w życie.
(w weekend popróbuję coś z tym zrobić) -
Meg
-
Paula
-
Is it Daylight?
owszem upadło - mój dysk; ( teraz jeżdżę na malutkim 2GB i nie bardzo mam nawet jak korzystać z photoshopa... do czasu skołowania nowego u mnie niestety mogiła; /. -
Anonim
-
Mario
-
anusia
-
Anonim
z tajemniczych zrodel wiem ze juz choduja jedwabniki ktore to pozniej posloza jako przędza na te wspanale koszulki, ale to tajemnica csiiii -
...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne