-
Ojciec Dyrektor
W przerwie ustawiania ponad tysiąca flaszek w niebieskiej (tym razem), ładnej sali, uznałem iż warto powoli przygotować Was na nadchodzące wydarzenie. Mianowicie już niedługo ruszamy z kursem Pro Bar Workshop, kursem dla fanatyków miksologii, kursem gdzie jedyną farbą jest ta na ścianach :) W naszej poprzedniej siedzibie przeprowadziliśmy już kilka takich szkoleń, niestety z powodu przeprowadzki musieliśmy zawiesić ich organizowanie. Teraz ruszamy znowu ze szkoleniem podczas którego degustujemy i miksujemy i degustujemy i miksujemy i deguustuujeemyyy i miksuuuuuuuuu... -
Waciak
-
tomasz
-
A-neko is big in Japan
A wiadomo już może ile to to "deguuustowanie" i "miksowanie" będzie kosztować? :) Czy po staremu? -
-
Tomasz!
-
Rav _
a mozesz w przyblizeniu napisac na czym to polega; ) bo nie wiem czy zbierac na to .... czas... -
LEŚNY LUDEK
-
...
z tego co ja slyszalem, poznajesz tam chyba wiekszosc alkoholi jakie sa.a Patryk 'kilka' butelek ma na swoim barze:) przerozne rodzaje kazdej kategorii alkoholi wraz z degustacja. i co z czym mieszac zeby bylo ok. -
Tomasz!
-
Anonim
Nienawidze Was x] Czemu jak czekałem kilka miesięcy na PBW to ruszacie akurat wtedy kiedy ja nie mam na to pieniędzy ? -
...
-
Anonim
nie glupi pomysl. moze jakis konkursik dla absolwentow?;) wygrany 25% rabaciku na PBW:P
tatku Dyrektorze, prosimy:) -
...
szczegolnie dla takich ktorzy maja wiecej niz jeden kurs i oczywiscie ze zdanym egzaminem:). -
Ojciec Dyrektor
Jeżeli chodzi o zakres kursu to przykładowy dzień jest w najnowszym mailingu ale na wszelki wypadek umieszczę go i tu (kiedyś:). Co do ceny to promocyjnie dla absolwentów 1200 chyba że byłoby nas dużoooo.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
http://www.msbis.com MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...
Miejsca grona (1)
-
Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów Wspólna, Warszawa
- Dodaj miejsce