- 1
- 2
-
Trance
Jak to jest z wstepem na impreze podobno sa jakies wejsciowki czy ktos moze te wejsciowki zalatwic??????? -
Lech :P
-
Trance
-
nie wiem przestudiowlem cala strone http://ifl.com.pl i nic na ten temat nie moglem znalezc. wiec wydaje sie jak by bylo bezplatne, dla pewnosci wyslalem maila jeszcze do jednego z organizatorow w tej sprawie moze on odpowie mi jak to wyglada -
-
Anonim
wejście gratis bo nasz szanowny i ukochany Ojciec Dyrektor:P wypowiedział się o tej imprezie w innym wątku:) -
Anonim
a ja slyszzalem ze za free mozna wejsc tylko po okazaniu korzenia adama -
Dostałem info zwrotne od organizatorow IFL.
Wejście na widownię IFL jest bezpłatne. Finał rozpocznie się o godz.21.00. Goście zapraszani są na godz. 20.30.
Do godz. 20.50 wchodzą goście na podstawie zaproszeń, następnie – wszyscy zainteresowani.
Z tego wynika ze od 20.50 do rozpoczecia konkursu mamy 10 min watpie by wszystcy zdazyli wejsc -
Kedziorro
-
Kuba
Na prawde świetnie; )
Udało nam się usiąść na vip i wszystko było widac; )
Potem niestety szybko musielismy wyjsc. Ale gratulacje dla Tomka i Marka :)
Jak ktoś będzie miał jakieś filmy, to poproszę; ) -
Kedziorro
ale powiem szczerze ze mi sie bardziej wystep Marka podobal... bardziej płynnie mu wychodzilo i to nie tylko moje zdanie... -
Kuba
Owszem płynnie, ale miał więcej pomyłek chyba. Pozatym jak czasami Tomek cos pokazał, to nie wiedzialem jak on to zrobił i chcialem powrotke w zwolnonym czasie :p -
było po prostu zajebiście Tomek i Marek dali naprawdę fajny pokaz ale tez Tom czy inni nie byli niczego sobie -
Kuba
Wlasnie dziwie się czemu Toma nie było nawet w pierwszej 5.
Czekam na jakieś filmy dobrej jakości; ) -
e tam filmy było być i na żywo to widzieć. tom w sumie daleko ale to tez przez to że po eliminacjach daleko się znajdował no i pomimo dobrego pokazu upadki go zgubiły. -
Kedziorro
slyszalem nawet jak jeden z sedziow mowil ze pokaz Marka byl lepszy niz Tomka... no ale coz wynik jest jeden :) -
Kuba
Byc byłem, siedziałem sobie na vipach, ale powtórki bym chętnie obejrzał :) -
-
Kedziorro
bo moze byl odwazniejszy... i moim zdaniem sedziowie to powinni nagrodzic... ale nie mi to oceniac -
-
Kedziorro
pewnie byly ale mi i moim znajomym bardziej sie podobal wystep Marka, ale najlepiej to robia to w duecie :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne