-
Aleksander
w aktualnościach na stronei msbis nie ma żadnych informacji o kolejnym szkoleniu flair. stad moje pytanie czy jest znany kolejny jego termin:) ??
może też jest ktoś kto je ukończył i chce podzielic się wrażeniami;) ? -
Przemek
a i owszem ukończyłem je (jeszcze egz do zaliczenia zostały:P)szkolenie szczerze polecam , dużo treningu ale naprawdę warto i widać efekt:D Maciek( prowadzący) ma talent pedagogiczny :P i jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu bez wątpienia i ułatwia naukę:) -
Zgadzamy się całkowicie, Maciek ma talent pedagogiczny bez wątpienia.
Co do kolejnego terminu rozpoczęcia szkolenia, startujemy 19 lipca. Zapisy już trwają, zapraszamy :)
MSBiS [Warszawa] -
Aleksander
a mogłbys powiedziec jaki jest zakres tego czego nauczyłes sie na tym kursie?; ) rzucałes juz wczesniej czy to pierwszy kontakt z butelkami i shakerem? :D zdaje sobie sprawe,ze po 2tyg kursie raczej nie mozna stac sie orlem IFL ale słyszałem opinie,ze czesto na takich kursach pokazywane sa tylko zupelne podstaw a ja cos tam juz CHYBA potrafie;P; ) -
-
Przemek
jak zdradziłbym tajniki to by mnie zasztyletowali w szkole:P tak serio to generalnie working opis dość dokładny znajdziesz na stronce msbisu. nie był to mój pierwszy kontakt z butelką i shakerem ale mój poziom do jakiś zadawalających nie należał . sporo się nauczyłem skoro chyba coś potrafisz to raczej nie będzie problemu żeby skombinować Tobie jakieś trudniejsze ewolucje , podejście jest indywidualne :) -
RUSZAJĄ ZAPISY !!!
Najbliższy termin Szkolenia FLAIR to 6 września.
Rozpoczynamy o 12:00
Zapraszamy,
MSBiS [Warszawa] -
Zapraszamy na Szkolenie Flair !!
termin: 18 - 29 października
MSBiS [Warszawa]
:)
-
Zapraszamy na ostatnie Szkolenie Flair w tym roku!!
Termin: 6 -17 grudnia 2010
MSBiS [Warszawa] -
Kolejny termin termin Szkolenia Flair
Zapraszamy już od 14 marca na godzinę 12
MSBiS [Warszawa] -
alek stoma
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne