-
Anonim
Hej!!
Od 02.03.06 rusza długo oczekiwany kurs Pro Bar Workshop!!!
To jedyny kurs w swoim rodzaju! Wykłady połączone z warsztatami! Szkolenie mające na celu wyrobienie zdolności w kreowaniu własnych unikalnych kompozycji koktajlowych!! Musisz to sprawdzić!!
http://www.msbis.com/index/index.ph... -
***G®ejs***
-
Anonim
Bardzo chętnie gdyby nie raty za samochód sesja praca i moja Alicja to na 100% bym się zgłosił. Ale jak się ogarnę czasowo i finansowo to na pewno nie przepuszczę zajęć alkoholowych z Patrykiem:) -
***G®ejs***
Takich zajęć jeszcze nie było! Podobno będą śakieś niespodzianki... w ogóle ma być podobno super... Ja będę na 100%; ) -
-
Anonim
Ja juz słyszałem o tym pomyśle w czerwcu z opisu który przedstawił mi Patryk wygląda to bardzo interesująco i atrakcyjnie. Fakt że moje miejsce pracy pozwala mi na różnego typu experymenty ale zawsze warto nauczyć się czegoś nowego -
Anonim
Patryk wspomnial,ze dla ludzi po kursie barmanskim,kurs pro kosztuje tylko 900zl!!!.Standardowa cena to okolo 1500-1800zl -
† GrimReaper †
-
Anonim
Jest szansa że dorwę pracę jako Major baru więc umiejętności z Pro Bar workshop mogą mi się bardzo przydać -
... Dario vel Jinx ...
... życzę powodzenia - nie tylko zToba na ten temat rozmawiali - niop jak zwykle ten świat malutki ... -
***G®ejs***
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Rzucilem prace w gastro zeby nie pic! i co? I znow bede nabzdryngolony trzy dni w tyg. chodzil... już chyba tylko dla zasady!:P Niestety zgadzam się z przedmówcami- przyciąga bardziej niż wszystko. Ten tydzień jeszcze sesja, ale od następnego jedziemy moi drodzy pełną parą. Swoją drogą kamratów z PBW, jak i całgeo MSBIS zapraszam na nowopowstałe forum! Ekipa PBW... widzimy się w czwartek!(ja się oczywiście spóźnię- egzamin:) -
Anonim
-
Anonim
Jak mi jeszcze raz ktoś na kurs się czterema kółkami przypałęta, to 200 kijów w pięty! W głowach się poprzewracało! Zamiast wozić tylek po mieście byście raczej coś wypili, a nie rzucali "nie mogę- prowadze". Jedyny Marcin porządny- tak trzymać! -
***G®ejs***
-
Anonim
Przecież my Cię zawsze serdecznie zapraszamy! Jak nie na PBW to na kontynuacje w innym miejscu! Następna okazja już w niedzielę:) Przerabiamy rum, a majkel prezentuje swój wymysł... będzie się działo! Potem oczywiście zapraszam wszystkich do mnie do domku- pomalujemy mi ściany bo sam pewnie nie dam rady;) -
Anonim
-
juler
-
***G®ejs***
Dziś tequila :) mniam, mniam...
Jeśli będzie truskawkowa to zrobię dużo, żeby się wkręcić :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne