MSBiS [732]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej!!
    Od 02.03.06 rusza długo oczekiwany kurs Pro Bar Workshop!!!
    To jedyny kurs w swoim rodzaju! Wykłady połączone z warsztatami! Szkolenie mające na celu wyrobienie zdolności w kreowaniu własnych unikalnych kompozycji koktajlowych!! Musisz to sprawdzić!!

http://www.msbis.com/index/index.ph...
  • ***G®ejs***

Ty się wybierasz??? :)
  • Anonim

Bardzo chętnie gdyby nie raty za samochód sesja praca i moja Alicja to na 100% bym się zgłosił. Ale jak się ogarnę czasowo i finansowo to na pewno nie przepuszczę zajęć alkoholowych z Patrykiem:)
  • ***G®ejs***

Takich zajęć jeszcze nie było! Podobno będą śakieś niespodzianki... w ogóle ma być podobno super... Ja będę na 100%; )
  • Anonim

Ja juz słyszałem o tym pomyśle w czerwcu z opisu który przedstawił mi Patryk wygląda to bardzo interesująco i atrakcyjnie. Fakt że moje miejsce pracy pozwala mi na różnego typu experymenty ale zawsze warto nauczyć się czegoś nowego
  • Anonim

Patryk wspomnial,ze dla ludzi po kursie barmanskim,kurs pro kosztuje tylko 900zl!!!.Standardowa cena to okolo 1500-1800zl
  • † GrimReaper †

wogule ze polowa ceny....nie wiadomo czy dokladnie 900zl :]
  • Anonim

Jest szansa że dorwę pracę jako Major baru więc umiejętności z Pro Bar workshop mogą mi się bardzo przydać
  • ... Dario vel Jinx ...

... życzę powodzenia - nie tylko zToba na ten temat rozmawiali - niop jak zwykle ten świat malutki ...
  • ***G®ejs***

Mocna ekipa rusza na PBW :) Będzie się działo; )
  • Anonim

No ja też ruszam na PBW udało się :)
  • Anonim

PBW jest extra, naprawdę fajny pomysł:D
  • Anonim

Rzucilem prace w gastro zeby nie pic! i co? I znow bede nabzdryngolony trzy dni w tyg. chodzil... już chyba tylko dla zasady!:P Niestety zgadzam się z przedmówcami- przyciąga bardziej niż wszystko. Ten tydzień jeszcze sesja, ale od następnego jedziemy moi drodzy pełną parą. Swoją drogą kamratów z PBW, jak i całgeo MSBIS zapraszam na nowopowstałe forum! Ekipa PBW... widzimy się w czwartek!(ja się oczywiście spóźnię- egzamin:)
  • Anonim

Ja będę punktualnie:D i bez samochodu:D
  • Anonim

Jak mi jeszcze raz ktoś na kurs się czterema kółkami przypałęta, to 200 kijów w pięty! W głowach się poprzewracało! Zamiast wozić tylek po mieście byście raczej coś wypili, a nie rzucali "nie mogę- prowadze". Jedyny Marcin porządny- tak trzymać!
  • ***G®ejs***

NIE pić!!! ---beze mnie :((
  • Anonim

Przecież my Cię zawsze serdecznie zapraszamy! Jak nie na PBW to na kontynuacje w innym miejscu! Następna okazja już w niedzielę:) Przerabiamy rum, a majkel prezentuje swój wymysł... będzie się działo! Potem oczywiście zapraszam wszystkich do mnie do domku- pomalujemy mi ściany bo sam pewnie nie dam rady;)
  • Anonim

Przygotuj dużo pędzli i papierowych czapek:D
  • juler

ten kurs jest naprawdę taki wypasiony;]?
  • ***G®ejs***

Dziś tequila :) mniam, mniam...

Jeśli będzie truskawkowa to zrobię dużo, żeby się wkręcić :)
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki