MSBiS [732]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

a o co chodzi z tymi egzaminami? ile ich jest na tym normalnym kursie? rozumiem ze zeby dostac jakies papiery po tym wszystkie musza byc zaliczone
  • -=P@jd4=-

egzaminy :
    -serwis
    -winoznawstwo
    -alkoholoznawstwo
    -angielski
    -praktyka
  • Kathleen

Matko... to jak na sesji w szkole... tylko, ze to sie robi z wlasnej woli i jeszcze do tego placi; P
    Ale taki egzamin teoretyczny nie jest chyba najgorszy?
    A wlasnie... jest ustny czy pisemny??

O praktyke to w ogole nie pytam czytajac to co zescie tutaj i na forum szkoly pisali... brrrr.... Trzeb asie bedzie ostro za siebie wziac...
  • -=P@jd4=-

pisemnie... w warunkach polowych :P kazdy pisze na kolanie , a Patryk z Grazynka robią szum :P jak sie skupisz to napiszesz :)
  • Kathleen

Hihi... podoba mi sie ^^

Właśnie pani Grażynka odpisała mi na maila. Chyba się tam w tym tygodniu przejdę ^^
  • ***G®ejs***

Oj zaraz szum... tak nam się czasem styropianem po oknie przejedzie albo powali w kostkarkę, ale żeby od razu nazwać to szumem?? :P
  • -=P@jd4=-

w sumie jak ktos lubi dzwiek styropianu na szybie to moze to uznac za muzyke :-)
  • M.

styropianu u mnie nie było, natomiast co poniektórzy śpiewali... jezeli to wogóle śpiewem można nazwać; >
  • ***G®ejs***

Powiem Patrykowi żeby się podszkolił na kolejną grupę; )
  • -=P@jd4=-

tez slyszalem o tym magicznym spiewie ,ale nie mialem zaszczytu sluchac :)
  • M.

ach bo to zaszczyt był :>
    ja bym to nieco inaczej nazwała :D
  • Anonim

jeszcze raz usłyszę złe słowo o Panu Prezesie a posypią się bany:P
  • Kathleen

Alez przeciez nikt tutaj nic zlego nie mowil ^^

No to ja sie spotkam z szanownym Panem Prezesem we wrześniu ^^
  • Pan Janeczek

Dobra tam,

moze mi ktos tam powiedziec, jak to hula teraz ?

Bo kurde zrobilem ten kurs, a chcialbym zdac egzamin a nie wiem kiedy sie wbijac, pocwiczyc itd itp...

Musze powiedziec ze cholernie trudno jest sie ogarnac i jeszcze raz podejsc !

Ale trzeba walczyc !

pozdr
  • -=P@jd4=-

zadzwon do MSBIS to sie dowiesz kiedy sa wolne terminy. Najlepiej zapisz sie za sobote ,zeby pocwiczyc. Jak bedzie Patryk to wtedy bedziesz mogl zaliczac .
  • Pan Janeczek

no i tu napotykamy kolejny problem ---> brak skryptu:)
  • Anonim

cwiczyc mozesz zawsze oprocz godzin kiedy odbywaja sie kursy..na egzamin przychodz wtedy gdy jest Patryk prosisz i zdajesz...
  • Kisiel

Albo czasem prosisz, i prosisz i tylko prosisz.....; )
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki