-
Anonim
a o co chodzi z tymi egzaminami? ile ich jest na tym normalnym kursie? rozumiem ze zeby dostac jakies papiery po tym wszystkie musza byc zaliczone -
-=P@jd4=-
egzaminy :
-serwis
-winoznawstwo
-alkoholoznawstwo
-angielski
-praktyka -
Kathleen
Matko... to jak na sesji w szkole... tylko, ze to sie robi z wlasnej woli i jeszcze do tego placi; P
Ale taki egzamin teoretyczny nie jest chyba najgorszy?
A wlasnie... jest ustny czy pisemny??
O praktyke to w ogole nie pytam czytajac to co zescie tutaj i na forum szkoly pisali... brrrr.... Trzeb asie bedzie ostro za siebie wziac... -
-=P@jd4=-
pisemnie... w warunkach polowych :P kazdy pisze na kolanie , a Patryk z Grazynka robią szum :P jak sie skupisz to napiszesz :) -
-
Kathleen
Hihi... podoba mi sie ^^
Właśnie pani Grażynka odpisała mi na maila. Chyba się tam w tym tygodniu przejdę ^^ -
***G®ejs***
Oj zaraz szum... tak nam się czasem styropianem po oknie przejedzie albo powali w kostkarkę, ale żeby od razu nazwać to szumem?? :P -
-=P@jd4=-
w sumie jak ktos lubi dzwiek styropianu na szybie to moze to uznac za muzyke :-) -
M.
styropianu u mnie nie było, natomiast co poniektórzy śpiewali... jezeli to wogóle śpiewem można nazwać; >
-
***G®ejs***
-
-=P@jd4=-
tez slyszalem o tym magicznym spiewie ,ale nie mialem zaszczytu sluchac :) -
M.
-
Anonim
-
Kathleen
Alez przeciez nikt tutaj nic zlego nie mowil ^^
No to ja sie spotkam z szanownym Panem Prezesem we wrześniu ^^ -
Pan Janeczek
Dobra tam,
moze mi ktos tam powiedziec, jak to hula teraz ?
Bo kurde zrobilem ten kurs, a chcialbym zdac egzamin a nie wiem kiedy sie wbijac, pocwiczyc itd itp...
Musze powiedziec ze cholernie trudno jest sie ogarnac i jeszcze raz podejsc !
Ale trzeba walczyc !
pozdr -
-=P@jd4=-
zadzwon do MSBIS to sie dowiesz kiedy sa wolne terminy. Najlepiej zapisz sie za sobote ,zeby pocwiczyc. Jak bedzie Patryk to wtedy bedziesz mogl zaliczac . -
Pan Janeczek
-
Anonim
cwiczyc mozesz zawsze oprocz godzin kiedy odbywaja sie kursy..na egzamin przychodz wtedy gdy jest Patryk prosisz i zdajesz... -
Kisiel
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne