MSBiS [732]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzia

Cześć, wyjeżdżam do USA na wakacje. Zastanawiam się czy przed wyjazdem nie zrobić kursu barmańskiego, żeby ewentualnie załapać tam jakąś fajna pracę z napiwkami;) Ale w sumie to nie wiem czy taki kurs się do czegoś przydaje w Stanach. Jak myślicie? No bo oprócz dobrej zabawy, o której piszecie, to ten kurs to dość spora inwestycja...i tylko dlatego się waham. Poradźcie;)
    P.S. MOze ktoś był juz w Stanach i wie jak to tam wygląda??
  • Anonim

Autor tego kursu był barmanem w stanach więc program kursu świetnie odpowiada standartom w krajach UE i USA jeśli chcesz pracować w USA to nie ma lpszego kursu niz ten
  • Valeriano

znajoma skonczyla kurs i teraz jest barmanką w NY. Inna ktora nie skonczyla, miala gorszą robote...
  • Anonim

znajomy pracuje w Anglii a ja sama mialam bardzo duzo ofert i z checia biora z msbisu ludzi..wiadomo...kazdemu udziela sie szkola Patryka :D
  • Anonim

do tego tzreba jeszcze angielski, a tego u patryka nie ucza za wiele
  • Anonim

Angielskiego uczą od szkoły podstawowej czy oczekujesz że ktoś w 2 tyg nauczy Cię języka?? Zresztą Patryk pisze się dużej llitery proszę trochę szacunku dla człowieka o ogromnym sercu i wiedzy:).

Na kursie w Msbis dostaje się informacje o słownictwie potrzebnym w branży
  • Madzia

Angielski znam dobrze, a na kurs już się zapisałam :D
    Zaczynam od poniedziałku:)

Dzięki za rady i trzymajcie za mnie kciuki, żebym wyrobiła się ze zdaniem egz przed moim wylotem do USA, bo... 3 dni po ukonczeniu kursu wylatuje. :/ Jakies rady, zeby to wszytsko zdać za pierwszym/drugim razem?? Wiem, że ciężko będzie, ale muszę!;)

PZdr:)!
  • Anonim

Dużo Ćwicz rozpisuj sobie piątki i naucz się teorii i będzie git:)
  • Madzia

Tylko jak tu dużo ćwiczyć skoro szkoła jedzie teraz na 3 zmiany...? 8:30, 13:00 i 17:00. :(
  • Anonim

korzystaj z w każdej możliwej chwili z wolnego stanowiska
  • Madzia

Tylko jak znaleźć tę wolną chwilę, skoro każde zajęcia trwają 4 godz.??
    Będę walczyć;) Dam radę:D
  • Anonim

O i to jest dobre podejście do sprawy
  • Anonim

Nie uwierzysz ale właśnie skontaktowałem się z wyższą instancją w Twojej sprawie i specjalnie dla Ciebie otworża MSBIS w Sobotę byś mogła poćwiczyć:) Czyż nie jestem cudowny??:)
  • Madzia

Jestes :P

Ps. Myslisz, ze 1 sobota wystarczy:>??
  • Anonim

Jeśli będziesz ostro ćwiczyć i masz talent to na pewno wiele Ci ta sobota da
  • Anonim

przykro mi ale nie zdazysz...bo trzeba troszke poczekac na wyrobienie certyfikatow...
  • Madzia

Jak rozmawiałam z szkole, to nic mi takiego nie mówili.. Jeszcze im przypomnę, jaką mam sytuajcę i mam nadzieję, że pójdą mi na rękę i dostanę ten certyfikat od razu.. (o ile zdam egz od razu;)
  • Anonim

Zawsze idą na rękę jeśli tylko mogą:)
  • Madzia

:D
    Od jutra sama będę się o tym przekonywać;)
  • Anonim

Ja 29.X. jade do LDN.
    To główny powód dla którego zdecydowałem sie na te kursy..
  • 1
  • 2
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki