- 1
- 2
-
Madzia
Cześć, wyjeżdżam do USA na wakacje. Zastanawiam się czy przed wyjazdem nie zrobić kursu barmańskiego, żeby ewentualnie załapać tam jakąś fajna pracę z napiwkami;) Ale w sumie to nie wiem czy taki kurs się do czegoś przydaje w Stanach. Jak myślicie? No bo oprócz dobrej zabawy, o której piszecie, to ten kurs to dość spora inwestycja...i tylko dlatego się waham. Poradźcie;)
P.S. MOze ktoś był juz w Stanach i wie jak to tam wygląda?? -
Anonim
Autor tego kursu był barmanem w stanach więc program kursu świetnie odpowiada standartom w krajach UE i USA jeśli chcesz pracować w USA to nie ma lpszego kursu niz ten -
Valeriano
znajoma skonczyla kurs i teraz jest barmanką w NY. Inna ktora nie skonczyla, miala gorszą robote... -
Anonim
znajomy pracuje w Anglii a ja sama mialam bardzo duzo ofert i z checia biora z msbisu ludzi..wiadomo...kazdemu udziela sie szkola Patryka :D -
-
Anonim
-
Anonim
Angielskiego uczą od szkoły podstawowej czy oczekujesz że ktoś w 2 tyg nauczy Cię języka?? Zresztą Patryk pisze się dużej llitery proszę trochę szacunku dla człowieka o ogromnym sercu i wiedzy:).
Na kursie w Msbis dostaje się informacje o słownictwie potrzebnym w branży -
Madzia
Angielski znam dobrze, a na kurs już się zapisałam :D
Zaczynam od poniedziałku:)
Dzięki za rady i trzymajcie za mnie kciuki, żebym wyrobiła się ze zdaniem egz przed moim wylotem do USA, bo... 3 dni po ukonczeniu kursu wylatuje. :/ Jakies rady, zeby to wszytsko zdać za pierwszym/drugim razem?? Wiem, że ciężko będzie, ale muszę!;)
PZdr:)! -
Anonim
-
Madzia
Tylko jak tu dużo ćwiczyć skoro szkoła jedzie teraz na 3 zmiany...? 8:30, 13:00 i 17:00. :( -
Anonim
-
Madzia
Tylko jak znaleźć tę wolną chwilę, skoro każde zajęcia trwają 4 godz.??
Będę walczyć;) Dam radę:D -
Anonim
-
Anonim
Nie uwierzysz ale właśnie skontaktowałem się z wyższą instancją w Twojej sprawie i specjalnie dla Ciebie otworża MSBIS w Sobotę byś mogła poćwiczyć:) Czyż nie jestem cudowny??:) -
Madzia
-
Anonim
Jeśli będziesz ostro ćwiczyć i masz talent to na pewno wiele Ci ta sobota da -
Anonim
przykro mi ale nie zdazysz...bo trzeba troszke poczekac na wyrobienie certyfikatow... -
Madzia
Jak rozmawiałam z szkole, to nic mi takiego nie mówili.. Jeszcze im przypomnę, jaką mam sytuajcę i mam nadzieję, że pójdą mi na rękę i dostanę ten certyfikat od razu.. (o ile zdam egz od razu;) -
Anonim
-
Madzia
-
Anonim
Ja 29.X. jade do LDN.
To główny powód dla którego zdecydowałem sie na te kursy..
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne