-
Kelpie
Jeśli ktoś się jeszcze nie zorientował, to doszła do nas wiadomość, że od 5 lutego br. będą drukowane nowe legitymacje, więc trzeba wysyłać zdjęcia i zweryfikować dane -
INŻ. ZIEJA normalnie
-
Pancernik Yamato
-
inż. SJ
-
-
Kelpie
To, co wiem, było napisane w wiadomości na ehms-ie,a o dziekanatu to Sylwia nie masz co się fatygować (szybciej do BSS), bo jestem więcej niż pewna, że pani Jagoda z Panią Drugą będą wiedziały dokładnie tyle ile im powiesz, jak zwykle zresztą :-) -
inż. SJ
-
Anonim
przecztalam dzis na tablicy ze zdjecia trzeba zaladowac do 4 lutego
ale bylo juz za pozno zeby zapytac sie gdzie je trzeba zaladowac:?
-
Ιάκωβος
A co ma niby znaczyć komunikat "minęła data ważności konta" [ehms] (poza literalnym znaczeniem)?
Wprawdzie wysłałem im swoje zdjęcie i dane już w październiku, ale nie wiem czy coś w końcu płacimy za te legitymacje, czy nie? Jak nie, to "wsio rawno"... -
inż. SJ
-
Ιάκωβος
Dziś udzielono mi łaskawie informacji, że przyjemność posiadania nowych legitymacji wyniesie nas 12 zł od łebka, naszykujcie więc portfele... -
inż. SJ
no przeciez juz minal OSTATECZNY (jak jest napisane przed dziekanatem) termin wysylania zdjec! Czyzbysmy jednak nie stracili tej szansy na wydanie 12 zl? -
Inżynier pesymmistka
a mam takie pytanie-robicie sami te zdjęcia,czy idziecie dofotografa,by nie stracić szansy wydania kilkunastu nastepnych złotych? -
220V
jeżeli już poczuję bodziec żeby się za to zabrać, to zeskanuję sobie fotę z indeksa, bo ładnie na niej wyszłam -
Izabela, Izabela
ja poszlam do fotogr.nawet duzo nie zaplacilam no i mam juz teraz wszystko na plytce jakby za jakis czas ktos znowu wymyslil takie badziewie z tymi legitymacjami. -
Anonim
wrzucam tam zdjęcia no i mi wyskakuje że niewłaściwy format zdjęcia wtf? -
Ιάκωβος
Weź je do jakiegokolwiek programu do obróbki zdjęć, ostatecznie do paint'a i ustaw wielkość zdjęcia na te ileś dioprtii, szerokość 2cm, wysokość 2,5 i już. -
Anonim
tosz tak zrobiłam i żesz dupa wielka jest tak male to zdjecia jak chcieli format ma jpeg czego wiecej chcieć.. -
Kelpie
Ciagnąc temat legitymacji, to te 12 złotych będziemy wpłacać na jakieś konto, które zapewne mamy podane na ehms-ie tylko ja jeszcze o tym nie wiem, ale Pani Druga (czy ktoś pamięta jak ona ma na imię) musi najpierw zrobić jakąś listę osób, których zdjęcia zostały zaakceptowane i zajmie się tym jutro, nie wiem o co dokładnie chodzi, to jakieś ich inside stories. Grunt, że nie musimy biec do dziekanatu z kasą ( no szkoda, prawda...? ) -
Anonim
-
Pancernik Yamato
Moje piękne zdjęcie zostało odrzucone. To ja to pierdolę w takim razie.