MSOŚ UW RuLeZ [379]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • "Asior"... :D

HAHA CAŁY PIERWSZY ROK ZDAŁ ZARZĄDZANIE U PIOTROWSKIEGO :))))))))))) JESTEŚMY PO PROSTU BOSCY :)))))jak sie ciesze hihi

hihi a to taki mały dżołk, nieźle mnie rozśmieszył, napiszcie czy sie z tym zgadzacie haha

Ranek w akademiku. Student pierwszego roku mówi:
    - Chodźmy na zajęcia, bo się spóżnimy!
    Student drugiego roku na to:
    -E, pośpijmy jeszcze...
    Student trzeciego roku:
    - Może skoczmy na piwo?
    Student czwartego roku:
    - Może od razu na wódkę...
    Jako, że nie mogli się dogadać, udali się do studenta piątego roku, by ich rozsądził. Ten zarządził:
    - Rzućmy monetą. Jak wypadnie orzeł, pijemy wódkę. Jak reszka - idziemy na piwo. Jak stanie na kancie - śpimy dalej. Jak zawiśnie w powietrzu - idziemy na zajęcia .

.............................. .............................. ...............i jeszcze jeden, ten teżjest dobry

Rozmawia dwóch studentów:
    -Gdzie idziesz?
    -Na wódkę.
    -Dobra, namówiłeś mnie!
  • Skies At Our Feet

eeee... nie znam żadnego studenta msosia, który by pił wódkę. szczególnie dzisiaj na ursynowie; P

ale ładnie nam odpuścił to zarządzanie, nie powiem. cieszy mnie to. bardzo mnie to cieszy.

a i tu sie mylisz mój chłopcze hehe, ja juz dzis jestem po hehe:))
  • Skies At Our Feet

cos takiego; P
    a ja wcale nie; P
  • Anonim

aska ty mi jakis wybrakowany i pociety opis wyslalas...jak sie ta cholerna delte gestosci i masy wylicza?? HELP!!!!

no co ty gadasz tam jest wszyściuto po kolei, czarno na białym, nie pamiętam juz o co tam chodziło
  • Anonim

no wiec mam tylko wycinki tej pracy...nie wiem czeemu tak
| |

Główne grono studentów Międzywydziałowych Studiów Ochrony Środowiska na Uniwersytecie Warszaw...

Uniwersytet Warszawski, Międzywydziałowe Studia Ochrony Środowiska

Zapisz się do klasy

Strona 1/11

Loona

PaUla

Rycio

Anonim

Eliss

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki