-
"Asior"... :D
HAHA CAŁY PIERWSZY ROK ZDAŁ ZARZĄDZANIE U PIOTROWSKIEGO :))))))))))) JESTEŚMY PO PROSTU BOSCY :)))))jak sie ciesze hihi -
hihi a to taki mały dżołk, nieźle mnie rozśmieszył, napiszcie czy sie z tym zgadzacie haha
Ranek w akademiku. Student pierwszego roku mówi:
- Chodźmy na zajęcia, bo się spóżnimy!
Student drugiego roku na to:
-E, pośpijmy jeszcze...
Student trzeciego roku:
- Może skoczmy na piwo?
Student czwartego roku:
- Może od razu na wódkę...
Jako, że nie mogli się dogadać, udali się do studenta piątego roku, by ich rozsądził. Ten zarządził:
- Rzućmy monetą. Jak wypadnie orzeł, pijemy wódkę. Jak reszka - idziemy na piwo. Jak stanie na kancie - śpimy dalej. Jak zawiśnie w powietrzu - idziemy na zajęcia .
.............................. .............................. ...............i jeszcze jeden, ten teżjest dobry
Rozmawia dwóch studentów:
-Gdzie idziesz?
-Na wódkę.
-Dobra, namówiłeś mnie!
-
Skies At Our Feet
eeee... nie znam żadnego studenta msosia, który by pił wódkę. szczególnie dzisiaj na ursynowie; P
ale ładnie nam odpuścił to zarządzanie, nie powiem. cieszy mnie to. bardzo mnie to cieszy. -
-
-
Skies At Our Feet
-
Anonim
aska ty mi jakis wybrakowany i pociety opis wyslalas...jak sie ta cholerna delte gestosci i masy wylicza?? HELP!!!! -
no co ty gadasz tam jest wszyściuto po kolei, czarno na białym, nie pamiętam juz o co tam chodziło -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne