- 1
- 2
-
Kat_ja
...chyba jutro na to nie pojde -_-'
Nie uczylam sie nic, dzis tez nie zamierzam sie nauczyc...
Rozumiem ze wszyscy obryci na jutro i tylko ja to bede ustnie zaliczac potem?; ] -
"Asior"... :D
kaska ja na serio tam nie ide
dzis cały dzien poswiecam geo, a poniedziałek i wtorek poswiecam biologii której nie tknełam a to i tak mało czasu mi zostało, mi nawet szkoda czasu marnowac jutro na dojazd bo bym poszła tak na lajcie ,ze moze mi sie uda. Ja nie ide , odpowiem jej po matmie lub przed matmą, albooooooooo po checinach bo wracamy jeszcze w czerwcu a wtedy jeszcze sesja sie nie skończy. No to tyle, na bank nie ide -
Kat_ja
-
Skies At Our Feet
ja tam sie przejde. ani geologii ani biologii mi sie nie chce uczyc....
z obu maja byc testy tych przedmiotow? -
-
-
Skies At Our Feet
-
Irenka
kasienko, ja ide ale ustny tez bede miec to przeciez znacznie przyjemniejsze, damy rade!!! -
mi nawet szkoda czasu na dojazd, jutro cały dzien ucze sie bioli a i tak pewnie tego nie obejme, bo z geo to licze tylko na wiedze z LO i wiedze przy zdawaniu examu z gegry.....moze cos jeszcze w tej głowie pozostał...mam nadzieje -
Kat_ja
"damy rade!!! " ^^ no jakos musimy; ))
A Ty Jacek bys sie w koncu przyznal ze sie uczysz, a nie tu; p sciemniasz >;) -
Skies At Our Feet
no... uczylem sie caaaaalllyyyyy dzien.
dokladniej ze 2 godziny geologii, czesc rano, czesc przed chwila. wiecej nie mam ochoty.
jutro rano rusze to gowno na poprawke jutrzejsza.
o ktorej ja w koncu mamy?
o 15ej, czy 16ej, bo ja juz nie wiem.... -
Osia:)
o 16stej Jacuś, ale nie wiem czy słyszałeś, że częśc się umawia o 13 pod wydziałem, żeby przejść się na Pola, by pouczyć się trochę praktyki! Wiem, że TY masz praktic zaliczone, no ale zawsze możesz nas czegoś nauczyć:> Zapraszamy chętnych:P -
Skies At Our Feet
jak juz mowilem :
nie chce mi się do Wawy wczesniej jechac; P
ale jeszcze zobacze, choć wątpie. muszę się nauczyć całej tej teorii rano. -
Ania:)
dla zainteresowanych : kolejna poprawa jest w czwartek o 15:30...oczywiscie tradycyjnie juz w "sasiedztwie" egzaminu...tyle ze tym razem chociaz po nim:) -
Kat_ja
Hmmm...ciekawe kto rozniosl plote o rzekomych 4 poprawach...
bo narazie wyglada na to, ze mozna przez te jeb*** krzaczory wyleciec :[
Sorry ale nie po to poprawialam kilka razy duzo gorsze rzeczy rezygnujac z cielesnych uciech :P po to zeby wyleciec teraz przez takie GOWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
ja bo miałem 4 poprawy i nie było problemu... a Pielichowska jest spox... ale jak się człowiek uprze to każdego może wkurwić tudzież gówno załatwić i wtedy dupa z 4 popraw... -
Slyver
-
Skies At Our Feet
ja to w sumie nie wiem, czy ona wszystkich teraz puściła...
ale sądzę, że tak.
-
Kat_ja
Pielichowska w kazdym razie mowila, ze jej szefowa sie bardzo wkurzyla jak uslyszala o tym, ze robi druga poprawe...moze sie szefowa zmienila; ] -
Skies At Our Feet
nie wiem.....
ale i tak pewnie puscila wszystkich; )
bierzecie kompas do bohenca? bo ja nie mam i nie mam zamiaru teraz szukac.... potrzebne to do czegos?
-
Slyver
Nie potrzebujesz żadnego kompasu. Weź sobie sprzęt do robienia kanapek. Rąbanie kanapek to najlepsze zajęcie w autokarze i na zajęciach. Polecam zapisać nr telefonu do pizzerii w Małogoszczu: 608187939. Ulotki nie mogę znaleźć, ale pizza jest dobra i tania, tak jak Bachus.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne