MSOŚ UW RuLeZ [379]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kat_ja

...chyba jutro na to nie pojde -_-'
    Nie uczylam sie nic, dzis tez nie zamierzam sie nauczyc...
    Rozumiem ze wszyscy obryci na jutro i tylko ja to bede ustnie zaliczac potem?; ]
  • "Asior"... :D

kaska ja na serio tam nie ide
    dzis cały dzien poswiecam geo, a poniedziałek i wtorek poswiecam biologii której nie tknełam a to i tak mało czasu mi zostało, mi nawet szkoda czasu marnowac jutro na dojazd bo bym poszła tak na lajcie ,ze moze mi sie uda. Ja nie ide , odpowiem jej po matmie lub przed matmą, albooooooooo po checinach bo wracamy jeszcze w czerwcu a wtedy jeszcze sesja sie nie skończy. No to tyle, na bank nie ide
  • Kat_ja

No to jestesmy dwie, Asiorku Ty moj; D
  • Skies At Our Feet

ja tam sie przejde. ani geologii ani biologii mi sie nie chce uczyc....
    z obu maja byc testy tych przedmiotow?

szkoda czasu, no ale Jacek pilny uczeńmusi pojechac hehe
  • Skies At Our Feet

no proooste :P
    a geologii chyba nie rusze dzisiaj
    :D
  • Irenka

kasienko, ja ide ale ustny tez bede miec to przeciez znacznie przyjemniejsze, damy rade!!!

mi nawet szkoda czasu na dojazd, jutro cały dzien ucze sie bioli a i tak pewnie tego nie obejme, bo z geo to licze tylko na wiedze z LO i wiedze przy zdawaniu examu z gegry.....moze cos jeszcze w tej głowie pozostał...mam nadzieje
  • Kat_ja

"damy rade!!! " ^^ no jakos musimy; ))

A Ty Jacek bys sie w koncu przyznal ze sie uczysz, a nie tu; p sciemniasz >;)
  • Skies At Our Feet

no... uczylem sie caaaaalllyyyyy dzien.
    dokladniej ze 2 godziny geologii, czesc rano, czesc przed chwila. wiecej nie mam ochoty.
    jutro rano rusze to gowno na poprawke jutrzejsza.

o ktorej ja w koncu mamy?
    o 15ej, czy 16ej, bo ja juz nie wiem....
  • Osia:)

o 16stej Jacuś, ale nie wiem czy słyszałeś, że częśc się umawia o 13 pod wydziałem, żeby przejść się na Pola, by pouczyć się trochę praktyki! Wiem, że TY masz praktic zaliczone, no ale zawsze możesz nas czegoś nauczyć:> Zapraszamy chętnych:P
  • Skies At Our Feet

jak juz mowilem :
    nie chce mi się do Wawy wczesniej jechac; P
    ale jeszcze zobacze, choć wątpie. muszę się nauczyć całej tej teorii rano.
  • Ania:)

dla zainteresowanych : kolejna poprawa jest w czwartek o 15:30...oczywiscie tradycyjnie juz w "sasiedztwie" egzaminu...tyle ze tym razem chociaz po nim:)
  • Kat_ja

Hmmm...ciekawe kto rozniosl plote o rzekomych 4 poprawach...
    bo narazie wyglada na to, ze mozna przez te jeb*** krzaczory wyleciec :[

Sorry ale nie po to poprawialam kilka razy duzo gorsze rzeczy rezygnujac z cielesnych uciech :P po to zeby wyleciec teraz przez takie GOWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

ja bo miałem 4 poprawy i nie było problemu... a Pielichowska jest spox... ale jak się człowiek uprze to każdego może wkurwić tudzież gówno załatwić i wtedy dupa z 4 popraw...
  • Slyver

Ja też miałem 4 poprawy i nie było zbyt dużych problemów.
  • Skies At Our Feet

ja to w sumie nie wiem, czy ona wszystkich teraz puściła...
    ale sądzę, że tak.
  • Kat_ja

Pielichowska w kazdym razie mowila, ze jej szefowa sie bardzo wkurzyla jak uslyszala o tym, ze robi druga poprawe...moze sie szefowa zmienila; ]
  • Skies At Our Feet

nie wiem.....
    ale i tak pewnie puscila wszystkich; )

bierzecie kompas do bohenca? bo ja nie mam i nie mam zamiaru teraz szukac.... potrzebne to do czegos?
  • Slyver

Nie potrzebujesz żadnego kompasu. Weź sobie sprzęt do robienia kanapek. Rąbanie kanapek to najlepsze zajęcie w autokarze i na zajęciach. Polecam zapisać nr telefonu do pizzerii w Małogoszczu: 608187939. Ulotki nie mogę znaleźć, ale pizza jest dobra i tania, tak jak Bachus.
  • 1
  • 2
| |

Główne grono studentów Międzywydziałowych Studiów Ochrony Środowiska na Uniwersytecie Warszaw...

Uniwersytet Warszawski, Międzywydziałowe Studia Ochrony Środowiska

Zapisz się do klasy

Strona 1/11

Loona

PaUla

Rycio

Anonim

Eliss

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki