MSOŚ UW RuLeZ [379]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Osia:)

Msosie, dziś nasz rok okupuje Hybrydy- zwołajcie jak najwięcej osób:) c`ya:*
  • Skies At Our Feet

będziem tam!
  • Kat_ja

Nie bylam w nastroju do dobrej zabawy :/
  • Skies At Our Feet

cóż, zostaliśmy i tak zrobieni w pałę i tyle.
    po co wogole wysyła się takiego maila do wszystkich?
    ludzie poszli do tych hybryd, a okazuje się że 'organizatorom' się odmieniło i nie bacząc na to, że ktoś jednak mógł pójść tam, gdzie oni wymyślili, w hybrydach się nie pojawili. bo poszli ekipą gdzie indziej, o ile dobrze zrozumiałem. bardzo to poważne, bardzo. nie rozumiem tylko po co się cały, czy tam prawie cały, rok zawiadamia, jak się nagle se swoją paczką zmienia zdanie i idzie się bawić gdzie indziej...
    nie to żebym się jakoś załamał, przejął, czy stęsknił, ale po prostu nie lubię jak się ludzi tak wystawia.

a z pozytywów, to miło było w kameralnym gronie w hybrydach i tyle, więc mogłaś Kasia wpaść :)
    coś wykombinujemy po egzaminie z matmy na pewno, więc będziesz miała okazję nadrobić nieobecność; )
  • Edyta

Kochane msosie .... hmmm jakby to określić może wytłumacze wam co oznacza słowo integracja...
    bynajmniej nie jest dokładnie to samo co myśli nasz ukochany samorząd, który najpierw rozsyła maile z klubem w którym mamy się spotkać, a potem... idzie do innego... NIE w moim skromnym, osobistym mniemaniu to jest coś innego... To "proces dostosowywania się do siebie zachowań ludzi w grupie oraz pozytywny skutek tego procesu..." zainteresowane osoby odsyłam do lektury SŁOWNIKA WYRAZÓW OBCYCH PWN wydanie z 1996 roku. Na imprezie w Hybrydach nie byłam ale wpadłam pod Klub zobaczyć kto bedzie... i powiem szczerze, że załuję że nie zostałam...
    Poza tym odnoszę wrażenie że zamiana miejsca w którym mieliśmy sie bawić i nie przekazanie informacji innym ludziom z roku było conajmniej rażacym objawem ignorancji... Niby dążmy do zintegrowania się od początku roku akademickiego... ale jakoś nam to nie wychodzi... nie martwcie się... to nie nasza wina ...

Zgadzam się z Edzią i Jacusiem, kurcze nie lubię, jak ktoś mnie robie w bambucho!!! A raczej nie nawidzę!!!
    Dobrze, że chociaż nasze skromne grono się fajnie bawiło:) Pozdrawiam wszystkich, którzy z nami tam byli:*
  • "Asior"... :D

to powidzcie chociaz które osoby przeniosły sie do innego klubu i nie powiadomiły o tym innych??, nie poszłam nigdzie ale chce wiedziec kto był az tak beszczelny......wiadomo nasz rok jest bardzo zintegrowany...szkoda gadac
  • Irenka

juz mowie by nikt mnie nie posadzał o daleko idaca bezczelnosc...
    - ja bylam w tym własciwym, siet 12 zeta, miejscu...
  • Skies At Our Feet

no, a my za te 12 zeta z Aniami aż do zamknięcia posiedzieliśmy :) hehehe

Ale Bober chyba i tak za darmochę weszła, tak?
  • Skies At Our Feet

no, ba =)
    urodzinowo, to za friko =)
  • Ania:)

eee tam urodzinowo:) wpuscili mnie za friko bo wydalam im sie wyjatkowo fajna i szkoda bylo stracic takiego goscia:P hehe
    ale macie racje integracja naszego roku jest do bani...i momentami zachowuja sie az nazbyt bezczelnie...no coz stesknic sie za nimi tez nie stesknilam,ale czasami warto wykazac sie dobrym wychowaniem...widac u co poniektorych nie ma o tym mowy...
  • "Asior"... :D

nie rozumiem tylko...po co wysyłac wszystkim zaproszenia na maila, robić z tego wielką afere jak i tak z tego wychodzi lipa...hehe...tylko skrzynke zapychają nieptrzebnym spamem hehe
  • Skies At Our Feet

nie wnikam. leję na to. następnych maili zapewne do mnie już nie będzie; )
    a jak będą to nie zostaną przeczytane; )
  • {-_{Dj White}_-}

Shit, pitiful chit-chat :/
  • Skies At Our Feet

pitiful, nie pitiful...
    komentujesz, ale sadze ze tez bys sie Łukasz wkurwil, jakby ktos Ci wyslal zaproszenie, czyli jakby sie z Toba umowil, a potem poszedl gdzie indziej nie dajac zadnego sygnalu.. zostalismy wtedy na lodzie i tyle. w praktycznie pustym klubie, za ktory do tego musielismy sporo zaplacic..
    bylo, minelo, mnie to teraz jebie, ale wtedy bylem zdeka wkurzony i tyle...
    potem i tak se wyjasnilismy co, jak i dlaczego..
    a wogole to nie ma o czym juz mowic :>
  • {-_{Dj White}_-}

Troche to chyba za bardzo rozkminiacie... (tudziez rozkminialscie) Kto umawia sie na impreze przez mail ?!?!? Jakas porazka
    w ogole:/ Piszesz ze ktos wyslal zaproszenie, znaczy sie z Tobą umowil...chyba nie wiele jedno ma z drugim wspolnego. Ja akurat nie mam w zwyczaju wystawiac ludzi do wiatru...
    Tak czy inaczej dawno i nie prawda. Pzdr

P E A C E {-_{-_-}_-} P E A C E
  • Skies At Our Feet

>>>
    Troche to chyba za bardzo rozkminiacie... (tudziez rozkminialscie) >>>

w sumie tak.

>>>
    Kto umawia sie na impreze przez mail ?!?!? Jakas porazka
    w ogole:/ Piszesz ze ktos wyslal zaproszenie, znaczy sie z Tobą umowil...chyba nie wiele jedno ma z drugim wspolnego. >>>

moze inaczej.
    myslalem, ze jak ktos cos pisze do wszystkich, to jest to powazne i mozna to potraktowac jako pewne na 100%. jak umowienie sie.
    a ze to dziwny pomysl z ustawkami przez maile, to inna sprawa. od tego jest telefon, gg...

>>>Ja akurat nie mam w zwyczaju wystawiac ludzi do wiatru... >>>

to Ci się chwali; )
    ja też nie. i dlatego nie lubię jak ktoś to robi.

>>> Tak czy inaczej dawno i nie prawda.>>>
    tak jest. nie ma o czym mowic.

>>>Pzdr

P E A C E {-_{-_-}_-} P E A C E >>>
    Pozdro

| |

Główne grono studentów Międzywydziałowych Studiów Ochrony Środowiska na Uniwersytecie Warszaw...

Uniwersytet Warszawski, Międzywydziałowe Studia Ochrony Środowiska

Zapisz się do klasy

Strona 1/11

Loona

PaUla

Rycio

Anonim

Eliss

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki