-
Osia:)
Msosie, dziś nasz rok okupuje Hybrydy- zwołajcie jak najwięcej osób:) c`ya:* -
Skies At Our Feet
-
Kat_ja
-
Skies At Our Feet
cóż, zostaliśmy i tak zrobieni w pałę i tyle.
po co wogole wysyła się takiego maila do wszystkich?
ludzie poszli do tych hybryd, a okazuje się że 'organizatorom' się odmieniło i nie bacząc na to, że ktoś jednak mógł pójść tam, gdzie oni wymyślili, w hybrydach się nie pojawili. bo poszli ekipą gdzie indziej, o ile dobrze zrozumiałem. bardzo to poważne, bardzo. nie rozumiem tylko po co się cały, czy tam prawie cały, rok zawiadamia, jak się nagle se swoją paczką zmienia zdanie i idzie się bawić gdzie indziej...
nie to żebym się jakoś załamał, przejął, czy stęsknił, ale po prostu nie lubię jak się ludzi tak wystawia.
a z pozytywów, to miło było w kameralnym gronie w hybrydach i tyle, więc mogłaś Kasia wpaść :)
coś wykombinujemy po egzaminie z matmy na pewno, więc będziesz miała okazję nadrobić nieobecność; )
-
-
Edyta
Kochane msosie .... hmmm jakby to określić może wytłumacze wam co oznacza słowo integracja...
bynajmniej nie jest dokładnie to samo co myśli nasz ukochany samorząd, który najpierw rozsyła maile z klubem w którym mamy się spotkać, a potem... idzie do innego... NIE w moim skromnym, osobistym mniemaniu to jest coś innego... To "proces dostosowywania się do siebie zachowań ludzi w grupie oraz pozytywny skutek tego procesu..." zainteresowane osoby odsyłam do lektury SŁOWNIKA WYRAZÓW OBCYCH PWN wydanie z 1996 roku. Na imprezie w Hybrydach nie byłam ale wpadłam pod Klub zobaczyć kto bedzie... i powiem szczerze, że załuję że nie zostałam...
Poza tym odnoszę wrażenie że zamiana miejsca w którym mieliśmy sie bawić i nie przekazanie informacji innym ludziom z roku było conajmniej rażacym objawem ignorancji... Niby dążmy do zintegrowania się od początku roku akademickiego... ale jakoś nam to nie wychodzi... nie martwcie się... to nie nasza wina ... -
Zgadzam się z Edzią i Jacusiem, kurcze nie lubię, jak ktoś mnie robie w bambucho!!! A raczej nie nawidzę!!!
Dobrze, że chociaż nasze skromne grono się fajnie bawiło:) Pozdrawiam wszystkich, którzy z nami tam byli:* -
"Asior"... :D
to powidzcie chociaz które osoby przeniosły sie do innego klubu i nie powiadomiły o tym innych??, nie poszłam nigdzie ale chce wiedziec kto był az tak beszczelny......wiadomo nasz rok jest bardzo zintegrowany...szkoda gadac -
Irenka
juz mowie by nikt mnie nie posadzał o daleko idaca bezczelnosc...
- ja bylam w tym własciwym, siet 12 zeta, miejscu... -
Skies At Our Feet
no, a my za te 12 zeta z Aniami aż do zamknięcia posiedzieliśmy :) hehehe -
-
Skies At Our Feet
-
Ania:)
eee tam urodzinowo:) wpuscili mnie za friko bo wydalam im sie wyjatkowo fajna i szkoda bylo stracic takiego goscia:P hehe
ale macie racje integracja naszego roku jest do bani...i momentami zachowuja sie az nazbyt bezczelnie...no coz stesknic sie za nimi tez nie stesknilam,ale czasami warto wykazac sie dobrym wychowaniem...widac u co poniektorych nie ma o tym mowy... -
"Asior"... :D
nie rozumiem tylko...po co wysyłac wszystkim zaproszenia na maila, robić z tego wielką afere jak i tak z tego wychodzi lipa...hehe...tylko skrzynke zapychają nieptrzebnym spamem hehe -
Skies At Our Feet
nie wnikam. leję na to. następnych maili zapewne do mnie już nie będzie; )
a jak będą to nie zostaną przeczytane; ) -
{-_{Dj White}_-}
-
Skies At Our Feet
pitiful, nie pitiful...
komentujesz, ale sadze ze tez bys sie Łukasz wkurwil, jakby ktos Ci wyslal zaproszenie, czyli jakby sie z Toba umowil, a potem poszedl gdzie indziej nie dajac zadnego sygnalu.. zostalismy wtedy na lodzie i tyle. w praktycznie pustym klubie, za ktory do tego musielismy sporo zaplacic..
bylo, minelo, mnie to teraz jebie, ale wtedy bylem zdeka wkurzony i tyle...
potem i tak se wyjasnilismy co, jak i dlaczego..
a wogole to nie ma o czym juz mowic :> -
{-_{Dj White}_-}
Troche to chyba za bardzo rozkminiacie... (tudziez rozkminialscie) Kto umawia sie na impreze przez mail ?!?!? Jakas porazka
w ogole:/ Piszesz ze ktos wyslal zaproszenie, znaczy sie z Tobą umowil...chyba nie wiele jedno ma z drugim wspolnego. Ja akurat nie mam w zwyczaju wystawiac ludzi do wiatru...
Tak czy inaczej dawno i nie prawda. Pzdr
P E A C E {-_{-_-}_-} P E A C E -
Skies At Our Feet
>>>
Troche to chyba za bardzo rozkminiacie... (tudziez rozkminialscie) >>>
w sumie tak.
>>>
Kto umawia sie na impreze przez mail ?!?!? Jakas porazka
w ogole:/ Piszesz ze ktos wyslal zaproszenie, znaczy sie z Tobą umowil...chyba nie wiele jedno ma z drugim wspolnego. >>>
moze inaczej.
myslalem, ze jak ktos cos pisze do wszystkich, to jest to powazne i mozna to potraktowac jako pewne na 100%. jak umowienie sie.
a ze to dziwny pomysl z ustawkami przez maile, to inna sprawa. od tego jest telefon, gg...
>>>Ja akurat nie mam w zwyczaju wystawiac ludzi do wiatru... >>>
to Ci się chwali; )
ja też nie. i dlatego nie lubię jak ktoś to robi.
>>> Tak czy inaczej dawno i nie prawda.>>>
tak jest. nie ma o czym mowic.
>>>Pzdr
P E A C E {-_{-_-}_-} P E A C E >>>
Pozdro
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne