Licencjonowani Turyści 2010/ mgr 2010-2012 [147]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • a.

...rozważania.
  • Gosia :)

Pani Ozimek powiedziała dzisiaj coś nowego o specjalizacjach czy nic się nie zmieniło i jest tak jak w zeszłym roku?
    I w ogóle co było na tej pogadance?
  • a.

wielkie nic. powiedziala ze wysle na maila pare slow o specjalizacjach (nie wyslala) zebysmy sie przez weekend zastanowili, w poniedzialek o 8:15 ma byc znowu jakies spotkanie w zwiazku z tym, a jesli ktos znalazl program studiow w necie - moglby sie podzielic, chociaz on chyba nie istnieje... :)
  • Anonim

już wysłała, zapraszam..
  • ADe

dobra, ja sie musze upewnic: skoro mam wybrac te 30h fakultatywne, to mam 3 wyjscia:
    - Skłodowski & Cieszewska
    - nasze "fantastyczne" SPNJO
    - Jędrzejczyk

inne opcje nie sa mozliwe, dobrze rozumiem?
    ktoś miał z tą ostatnią osobą coś? albo ja miałam i nie pamiętam jej?
  • Anonim

ja to rozumiem tak samo.

a pani ostatnia jest nieogarnięta, ja za nią nie przepadam, jest mniej więcej w wieku p. S-W (ta pierwotna od przedsiębiorczości), choć nieźle się trzyma.

możliwe też, że to nie ona będzie prowadziła zajęcia... jest tylko odpowiedzialna za przedmiot. najgorsze, że ten cały przedmiot może być ciekawy/przydatny... sama nei wiem.
  • ADe

ja bym chciała z Cieszewska mieć, no bo praktyczna wiedza etc, ale znowu te zielone tematy...
    ajj..
  • ADe

czy ja dobrze widze...? nei ma GTŚ ani nic z Lemanowicz? dlaczego?; /
  • RaV

bo to są tylko blokowe przedmioty może gts bedzie w ogólnych (jeśli takowe w ogóle będą)
  • RaV

>ADe napisała:
    >dobra, ja sie musze upewnic: skoro mam wybrac te 30h
    >fakultatywne, to mam 3 wyjscia:
    >- Skłodowski & Cieszewska
    >- nasze "fantastyczne" SPNJO
    >- Jędrzejczyk
    >
    >inne opcje nie sa mozliwe, dobrze rozumiem?
    >ktoś miał z tą ostatnią osobą coś? albo ja miałam i
    >nie pamiętam jej?

też tak to widzę i to w ogóle nie pozostawia wyboru, bo pisać 2 zaliczenia - nieciekawie, język to stracone godziny - w dodatku najpewniej wieczorne. Więc zostaje tylko opcja Jędrzejczak...
  • Meg

"najgorsze, że ten cały przedmiot może być ciekawy/przydatny." oj Ciotka Ciotka...... toś mnie rozbawila.... :D :D :D chyba ciagle 7 sem to mało byś zapamiętała ze to MSTiR; ]; p
  • Anonim

co kto lubi jesli chodzi o Jedrzejczak..
    miala z grupą drugą seminarium na bloku I na lic.
    starsza kobitka, nie ogarnia czasami, na lic myslala ze jestesmy na mgr...poza tym jak sie dalo to wszyscy chetnie opuszczali to seminarium jak ona byla :p nie trzeba chyba lepszych rekomendacji :]
  • Anonim

lista zamknięta i wysłana.
  • Anonim

podsumowanie zapisów:

HiG: 11
    TwLinOPC: 18

język obcy: 25
    innowacje: 19
    2x15h: 19

nie wiem co z tego wynika :)
    puszczam wszystko do Marii