-
-
Gosia :)
Pani Ozimek powiedziała dzisiaj coś nowego o specjalizacjach czy nic się nie zmieniło i jest tak jak w zeszłym roku?
I w ogóle co było na tej pogadance? -
wielkie nic. powiedziala ze wysle na maila pare slow o specjalizacjach (nie wyslala) zebysmy sie przez weekend zastanowili, w poniedzialek o 8:15 ma byc znowu jakies spotkanie w zwiazku z tym, a jesli ktos znalazl program studiow w necie - moglby sie podzielic, chociaz on chyba nie istnieje... :)
-
Anonim
-
-
ADe
dobra, ja sie musze upewnic: skoro mam wybrac te 30h fakultatywne, to mam 3 wyjscia:
- Skłodowski & Cieszewska
- nasze "fantastyczne" SPNJO
- Jędrzejczyk
inne opcje nie sa mozliwe, dobrze rozumiem?
ktoś miał z tą ostatnią osobą coś? albo ja miałam i nie pamiętam jej? -
Anonim
ja to rozumiem tak samo.
a pani ostatnia jest nieogarnięta, ja za nią nie przepadam, jest mniej więcej w wieku p. S-W (ta pierwotna od przedsiębiorczości), choć nieźle się trzyma.
możliwe też, że to nie ona będzie prowadziła zajęcia... jest tylko odpowiedzialna za przedmiot. najgorsze, że ten cały przedmiot może być ciekawy/przydatny... sama nei wiem. -
ADe
ja bym chciała z Cieszewska mieć, no bo praktyczna wiedza etc, ale znowu te zielone tematy...
ajj.. -
ADe
czy ja dobrze widze...? nei ma GTŚ ani nic z Lemanowicz? dlaczego?; / -
RaV
bo to są tylko blokowe przedmioty może gts bedzie w ogólnych (jeśli takowe w ogóle będą) -
RaV
>ADe napisała:
>dobra, ja sie musze upewnic: skoro mam wybrac te 30h
>fakultatywne, to mam 3 wyjscia:
>- Skłodowski & Cieszewska
>- nasze "fantastyczne" SPNJO
>- Jędrzejczyk
>
>inne opcje nie sa mozliwe, dobrze rozumiem?
>ktoś miał z tą ostatnią osobą coś? albo ja miałam i
>nie pamiętam jej?
też tak to widzę i to w ogóle nie pozostawia wyboru, bo pisać 2 zaliczenia - nieciekawie, język to stracone godziny - w dodatku najpewniej wieczorne. Więc zostaje tylko opcja Jędrzejczak... -
Meg
"najgorsze, że ten cały przedmiot może być ciekawy/przydatny." oj Ciotka Ciotka...... toś mnie rozbawila.... :D :D :D chyba ciagle 7 sem to mało byś zapamiętała ze to MSTiR; ]; p -
Anonim
co kto lubi jesli chodzi o Jedrzejczak..
miala z grupą drugą seminarium na bloku I na lic.
starsza kobitka, nie ogarnia czasami, na lic myslala ze jestesmy na mgr...poza tym jak sie dalo to wszyscy chetnie opuszczali to seminarium jak ona byla :p nie trzeba chyba lepszych rekomendacji :] -
Anonim
-
Anonim
podsumowanie zapisów:
HiG: 11
TwLinOPC: 18
język obcy: 25
innowacje: 19
2x15h: 19
nie wiem co z tego wynika :)
puszczam wszystko do Marii
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja