mtv2 [96]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zadzwoniłam dzisiaj do chwasterCity. otóż podobno z uwagi na'większe zainteresowanie' zamienili mtv2 z polsatem, a mtv przenieśli do kanałów cyfrowych...sama jestem szczęśliwą posiadaczką dekodera, ale myślę, że po prostu trzeba im pokazać, jaki kanał cieszy się 'większym zainteresowaniem'.

możecie ich pomolestować : 0 810 114 114
  • Daria

tak.. jeszcze na ich str internetowej mozna wyslac formularz z prosba o przywrocenie kanalu.. :] dam im w kosc.. :/
  • Anonim

Musimy im pokazać który kanał ma "większe zainteresowanie", to może nam przywrócą stracone nadzieje, i stracony kanał mtv2 ! :-( wrrr.... (dzięki za ten numer, to trochę ich pomolestuje )
  • Anonim

hm. pytanie jedno- pośród jakich grup społecznych panuje większe zainteresowanie polsatem zdrowie i uroda??!!! toc chyba jeno, nie urażając nikogo, wśród fanów mandaryny, która lubi mówić o powiększeniu biustu swego.
    jej! a wczoraj trzy panie robiły aerobik przy akompaniamencie jakiś dzeci maluczkich, trzymając jakieś kolorowe froty! łobraz niemal żywcem wyjęty z lat 80. więc kto do chu-ka to większe zainteresowanie wykazuje?
    jej, zaraz im nawtykam tam!
  • suna-onna

poza tym jakie kurwa zainteresowanie, skoro to jest (chyba...?) nowo otworzony program?!
    formularz? gdzie?? :D
  • Anonim

"Szanowna Pani,
    Dziękujemy za korzystanie z naszych usług.
    Uprzejmie informujemy, że kanał MTV2 przestał być dostępny w ofercie
    analogowej, a od 1-go maja b.r. jest dostępny w pakiecie cyfrowym. Na
    dzień dzisiejszy nie planujemy jego przywrócenia w pakiecie BASIC.
    W związku z rozwojem oferty cyfrowej, niektóre programy będą sukcesywnie
    przenoszone na tą platformę - niektóre z nich, jak TVP, TVN, POLSAT
    pozostaną również dostępne w ofercie analogowej, ale niektóre jak MTV2
    zostaną umieszczone tylko w ofercie cyfrowej. Aktualny zakres tej oferty,
    nie obejmował kanałów muzycznych, więc 1-m krokiem na rozszerzenie tego
    zakresu tematycznego jest właśnie włączenie MTV2, przy pozostawieniu w
    ofercie analogowej innych atrakcyjnych programów muzycznych.
    Mamy nadzieję, że po zapoznaniu się z szerokim wachlarzem promocji i
    programów w zakresie telewizji cyfrowej, do czego gorąco zachęcamy,
    zdecyduje się Pani na zamówienie tej usługi, a tym samym dalsze korzystanie
    z MTV2 w nowej - lepszej jakości dźwięku i obrazu.
    z poważaniem,
    Wojciech Gołąb
    Konsultant ds. E - BOK"

...blablabla! kurwa! to ja dziękuję bardzo za pakiecik!

tu formularz: http://www.aster.pl/kon_formularz.s...

choc czy on co da...? chyba kurka wszyscy będziem se musieli pakiecik cyfrowy zainstalować! noż ja nie mogę!
  • Anonim

a na zainteresowanie "polsatem zdrowie i uroda"nic pan nie odrzekł. ściema totalna!
  • suna-onna

Zwracam się z uprzejmą próśbą o włączenie mtv2, może być zamiast pierdolonego mtv base albo vivy zwei, bo nie uwierzę, że base ma większą oglądalność niż mtv2.
    I proszę mi łaskawie nie wciskać kitu, że posiadacze pakietu "basic" są bardziej zainteresowani pierdolonym polsat z i u, niż mtv2.
    Być może szacowne Radio Maryja was zaskarży, że włączacie kolejny satanistyczny kanał Polsatu, czego wam z całego serca życzę, a, jak wiadomo, z Radiem Maryja jeszcze nikt nie wygrał.
    Do szybkiego usłyszenia.

cioekawe, czy się przestraszą radia maryja...
  • Anonim

:D
  • Anonim

ło! Loki! ten dyplomatyczny ton!;) ja mysle, ze prawdopodobne to bardzo, ze się przerażą.!
  • Anonim

viva zwei r.i.p. od dawna :(
  • Anonim

viva zwei r.i.p. od dawna niestety :( masz na myśli vivę plus?
  • ɯ

viva plus jest do chrzanu. cigle puszczaja tam nedzny pop i hip hop.
  • suna-onna

taak, viva zwei i viva plus to wg mnie to samo...
    nie jest nędzna, bo puszczają to http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=... :))
  • vixen

no patrze właczam na mtv2 a tu "POlskat zdrowie i uroda" szoku doznałam.
    alw włączam dekoder, patrz e a tam mtv2. fuks;]
  • Anonim

dekoder ratuje świat. ale nie zmienia to faktu, że powinni poszerzać ofertę, a nie zamieniać kanały. a jeśli już, to przynajmniej konsultować to z abonentami, czyli NAMI. z nas przecież żyją i powinni dbać, żebyśmy byli zadowoleni
  • ɯ

ale hamy. oni to specjalnie zrobili z tym mtv, bo wiedzieli, ze jest najbardziej ogladane. teraz sobie patrze w "okienko" i co i widze maly pakiet-16 kanalow i co i tam mtv2, a nie mtvpolska. jak jest taki maly to moze uda mi sie namowic moja mammamie, bo to tanio wychodzi, a zostaja programy, ktore oglada. jep!
  • Anonim

hahaha a ja im wyslalam odpowiedni tekst : zarzuce wam tresc....
    a wiec:
    Moja opowiesc jest krotka. wstalam rano wlaczylam telewizor przelaczylam na kanal nr 21.... i wtedy zamiast uslyszec blogie dzwieki i zobaczyc Zone Lowe to ujrzalam pania w rozowych getrach skaczaca i rozradowana. bylam sklonna uwierzyc ze jest to nowy teledysk... (teraz stawia sie na odmiennosc) ale ku mojemu rozczarowaniu zobaczylam znaczek Polsat Zdrowie I Uroda... niestety mocno mnie to zdenerwowalo i z gniewu wypadlo mi troche wlosow wiec nie wiem czy ten kanal pomaga w zdrowym zyciu. wiem ze jest on w jakims tam pakiecie ale tak sie nie robi. rozczarowalam sie i to nie poraz pierwszy. zastapiliscie naprawde dobry kanal (ktory ogladalo duuuuzo osob) jakims kolejnym kanalem dla gospodyn domowych dla ktorych jest ich juz wiele. nie pozdrawiam

no i tyle <lol>
  • suna-onna

ładne, ale odpiszą ci to, co wszystkim :]

nie zmienia to faktu, ŻE JA DEKODERA NIE MAM I MIEĆ NIE BĘDĘ!!!!!
  • vixen

świnie z tym myv2 nam zrobili i tyle. a ten polsat to i tak zdejmą bo nikt tego chyba nien ogląda