MuOnline [165]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KŁO

A w sumie nie ma takiego tematu, a by się przydał; ]

Bądź co bądź (wg zady six degrees :P) gronowicze to prawie jedna wielka rodzina :) Handel więc będzie bardziej przyjemny niż z napotkanym w grze brazylijczykiem..

Ja niestety nic nei sprzedaję. Kupić pragnę +0+0+S CNB - jeśli ktoś chciałby na raty sprzedać :P to jestem chętny..

no i proszę o oferty - trzeba jakoś rozkręcić to grono :)
  • ЏІvђєϊm

kupił bym cs'a niezłego ze skillem - dysponuje 50m i 8c i na wymiane bym dał swojego cs'a +1+S. Chyba że były ktoś życzliwy i mi pożyczył - gwarantuje oddanie do rak własnych i po naprawie:-)
  • ЏІvђєϊm

hahaha zjawiskowo smieszny jesteś - jak masz zamiar sie nabijać to zmień to grono - tu ludzie staraja się coś kupić po znajomości - jak Ciebie to nieinteresuje - to po prostu odpuść sobie
  • Bartek

"Kupie full set exe Flaming +dsr+luck+ref+11+16"

1. Nie popisuj sie
    2. Nawet nie umiesz napisać full set exe Flaming +dsr+luck+ref+11+16 to on ma być full czy +dsr+ref????
    3. Jeżeli dobrze mi sie wydaje to rozmawiamu tu o Globalu

Kupie Dragon Itemki +6+12 za 2b i +7+12 za 2b1s ... Więcej nie mam więc n/c
  • Łukasz

hahahha gajowy człowieku nie popisuje sie noobie!
    pozatym nie mówimy tylko o globalu
  • Łukasz

a full set balasie miałem na mysli hełm zbroje itd a nie full opcje ... boshe co za matoł ...
  • Lemon ツ

eee no kurde nie przezywajcie sie ; P grono to przeciez jest takjakby rodzina ^^ wiec trza sobie jakos pomagac :D jak mi ktos pomoze poexpic na globalu to bardzo bym podziekowal. Gram na wiglu 40 lvl dk jak cos to priv na gronie ,a wracajac do tematu moge sprzedac Bronze Shield+3+15+luck lub jak ktos moze to npiszcie za ile moge sprzedac na globie
  • Bartek

:O Omg nie bede cie wyzywal bo bym sie zbytnio rozpisal........... Twoje zdolności umysłowe pozwalają tylko na tyle??????????

Sprzedam Wind Gloves+8+12+L Na wigle
  • Łukasz

rozpisz sie mały bambusie z rocznika 1992 hahahahahaha
    widac ze gówno sie znasz na tej grze
  • Lemon ツ

Ano gralem ^^ ale teraz nie gram bo nie chcialo mi sie bic po resie jednym jak byl exp 400 bo po resie sie kasowaly staty i sie dostawalo chyba 300 i mnie to znudzilo troche wiec przestalem ale jesli ty grasz tam to napisz jaki masz nick to moge zaczac; ]
  • Łukasz

małolat jestem w LO ... i jestem wychowany a nie tak jak ty ... widac ze cie rodzice nie nauczyli szacunku do starszych ... czyżby rodzice cos co zrobili ?? hahahahahahha
  • Bartek

Szacunek do starszych mam............ Ale nie do byle kogo jak ktoś szanuje mnie to ja jego...... lol w LO ile placioles zeby cie wzieli......???
  • !!!STOLIK!!!

Wymienie Armor Guardian +7+12 na Maya, za jakiś item w cenie na Wigle _______________
  • Łukasz

Gajowy najlepiej bedzie jak zamkniesz pysk bo widze ze dawno ktos ci mordy nie obił ...

hmmm grałem na wielu serwerach ... bardzo wielu
    obecnie mozna mnie spotkac na serwerze LORDS
    jego forum jest tutaj http://forum.mu-lords.org/
    znajdziesz tam download i wszystkie opisy serwera
  • Pszczola

dzieki chrzo i skucesow w grze :)
  • Lemon ツ

za ile tego armorka sprzedasz gajowy??
  • szlifek

O_o play4fun to takie zasrane gowno ze omg...
  • frik

a za ile hełm? (który serwer?)
  • Bartek

Armor juz poszedl w swiat za 1b1s teraz mam na sprzedarz :
    Dragon Armor +5+12
    Dragon Boots +5+12
    Dragon Helm +5+12
    Dark Phoenix Boots +3
    Dark Phoenix Gloves +3

I tyle oferować ja nie podaje ceny bo nie wiem ile macie.... Jak ja powiem cene to ludzie uciekają offerować na gg 4891056 lub tu podając odrazu nick z gry
  • Bartek

Nie aktualne teraz mam BD gloves+7+12 Chętni?
| |

grono poświęcone tym co lubią grę MU Online i inne tego typu gry :) :)

Miejsca grona (0)

Tagi