-
KŁO
Podajcie tu swoje nicki w grze. Czasami miło jest spotkać w MU jakąś znaną nam osobę; ]
my nick is:
[Belze]
(razem z nawiasami kwadratowymi)
jak ktoś ma ochotę, to może mnie dodać do friendsów :P
ech.. normalnie wszedlem na MU i przez ten Zen Hack mi sie humor poprawił; ] -
boska
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
jul
Hmmm...ja nie gram na globalu i mój nick wam się nie przyda, ale napiszę; ] A co mi szkodzi^^
jul_pl
GM guildii AURA
Pozdr. -
Krzych
QszaQ gildia PREDATOR (przejsciowo, kiedys bylem w POLAND ale juz z nimi nie moge)
Rija to ty az uwiezyc nie moge :P -
Anonim
hehe odpowiedziałam Ci na moim gronie o MU :)
Tam jest więcej osób :)
JAkby co to zapraszam do nas :) Mam fajowe skrzydełka i heheh... często gram z POLAND :) -
pomieszkujemy; )
Hey Jul :]] Widuje sie AURE, widuje.....
My nick na DarkSide BOYAR a gildia SZWADRON :]]
(tak samo jak na wszelkich innych serwerach, ktore odwiedzilem) -
jul
Elo BOYAR; ]
SZWADRON też się widuje Hehehe Ostatnio trochę na wojenną ścieżkę weszliśmy z niektórymi osobnikami z Twojej guildi, a ja jak dorwe jednego elfa od was to grrrrrr. Ale tak poza tym ja jestem pokojowo nastawionym GM, tylko moje chłopaki coś ostatnio szaleją ^^ -
pomieszkujemy; )
Ja mam brejk od DS, wpadam tylko poadminowac na forum :P
Obecnie testuje jak robic dobrego MG na 0.99B na innym serwie 100/60 :]
Na czas mojej nieobecnosci GM jest LIS :] -
jul
Nom zauważyłam, że cie na DS nie widać i coś mi się obiło o uszy, że Lis jest GM.
Ja na razie nie rezygnuję z DS, za mało resów mam ^^Chociaż te ciągłe zmiany na Darku (np. max 10 resetów) trochę zniechęcają do gry... -
pomieszkujemy; )
Tzn ja na DS wroce za jakis czas prawdopodobnie; ) Jak na razie to sa moje staty z dmuo
MG
Level: 355
Vitality: 653
Strength: 14839
Energy: 110
Dexterity: 24986
Kiedys uwazalem ze serwy z expem 100 sa totalnie zlane ale musze powiedziec ze mam tu swietna zabawe, ktora nie polega na biciu resow itp ale na zrobieniu naprawde dobrego secika i sprawdzeniu jak prowadzic MG :]
jak zwykle SZWADRON zawojowal serwer i lada dzien powstanie 3 nasza gildia na tym serwie :P -
SZEWCU
Mu Global Wigle
DK - lvl zmienny wiec nie pisze :D
nick - Wador
gildia - BRESLAU / dawna SZLACHTA
GM gildii jest Kar-Wai
do gildii staramy sie przyjmowac loodzi z wrocka loob najblizszych okolic -
Anonim
Hejka SZEWCU - pozdrów od Riji swojego GM; )))))))
Z nikim tak dobrze nie było mi na hydrach jak z Kar Wai :)))) -
Maciej Stós --- Mokotow :)
-
SZEWCU
qrde znow nie na temat - sorrka; )
no ba pozdrowie go widzimy sie nie mal co dziennie a upijamy sie standartowo co piatek i sobote :D
niestety - Kar Wai nie bedzie juz prawdopodobnie grac - okradziono mu konto, byly tam itemy ktorych na globalu bylo naprawde nie wiele :( (...)
na szczescie najcenniejszy z nich jest nadal w posiadaniu mojego brata to EXE plate paints, na calym globalu jest jeden jedyny taki komplet, choc o helmie plate nie wiemy nic, to znaczy nikt go nie widzial jeszcze. coz wiecej napisac :\ -
Anonim
SZEWCU - przykro mi bardzo :(
Oskubali go z itemów na postaci czy ze skrzynki?
My po grze zawsze chowamy itemy wartościowe do skrzynki, jakoś zmniejsza to ryzyko, że ktoś je może skroić.
Do zobaczenia gdzieś w grze. -
PREZES
-
SkiLo