Música Latina [293]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga

Zakładam temacik z taką intencją: imprezy latynoskie:) tzn mam nadzieję że może znacie jakieś fajne miejsca w wawie gdzie można potanczyc do muzy latino:) ja jak na razie znam tylko sobotnie kursy tańców w Tygmoncie no i oczywiście pozniejszą "Fiesta Latina":) dlatego jak macie do polecenia jakieś sprawdzone miejsca to piszcie;) i jeszcze jedno: jeśli namierzyliście jakąś fajną knajpe gdzie można posiedziec przy la musica latina albo ktora jest urządzona w latynoskim klimacie to dajcie znac;)
  • '~~Shiponkasss~'~`...

Wtorki w klubie70 puszczana jest muza latino ale tak koło 00.00 puszczają już muze lat 70- 80
    Ale sprawć to jeszcze bo może się coś zmieniło.
  • I'm A Flirt ........

hehe ... Tygmont jest najlepszą taką imprezą z muzyka latino w wawie ,,,; -) a często tam bywasz??:>
  • Aga

to widze ze z Ciebie jest stały bywalec wszelkich mozliwych imprezek latino w wawie :P ja w Tygmoncie bywam od czasu do czasu; ) a moze polecisz mi jeszcze jakas fajna impre w inny dzien tygodnia niz sobota ?? :P juz wiem ze lepszych niz w tygmoncie nie ma ale moze znasz jeszcze jakies srednio niezłe?? :P
  • Anonim

hehe:))
    o dokladnie cos takiego bylo mi potrzebne:))
    w najblizszych dniach jade na rozmowy o imprezce w rytmach latynoskich na plarzy i co wy na to:))).jak bede cos wiecej wiedzial to na pewno dam wam znac:))
  • an

Fiesta Latina..gdzie jest ten club?; )
  • Anonim

a w Poznaniu mamy MUCHOS PATATOS. latino 6x w tygodniu (poza czwartkami). w poniedziałki kurs salsy dla początkujacych, a w niedziele dla zaawansowanych - gratis.
    Kocham to miejsce i gorąco polecam !!!
  • mike

http://www.salsa.org.pl lub grono salsa tam znajdziesz info na TEMAT KLUBOW
  • martunia j

a w trojmiescie w wakacje była COPACABANA!!!!!!!! swietny klubik salsowy, latino mjuzik rzadziło!!! :D szkoda,że na otwarcie tzreba czekac do kolejnych wakacji :/
  • D.

A czy ktos cos moze powiedziec o wrocławskich klubach? No bo niby Tropicana, niby Maggelan, niby Manana, ale w kazdym z nich mi czegos brakuje... Moze cos nowego ktos mi poleci:)
  • Anonim

Witam wszystkich !
    chcialabym was gorąco zaprosić na impreze jutro ( czwartek 17 listopada) w klubie PAŃSKA 97 (ul. panska 97, http://www.klubpanska97.pl) - lokal mieście tam, gdzie kiedyś Qult ( blisko ronda ONZ)

Start imprezy o godzinie 21, wstep 12 zl, rozne atrakcje i ciekawy klimat, nie jest to impreza salsowa chociaz salsy tez bedzie ale nie tylko, muzyka naprawde do kazdego gustu przez: reggaeton, merengue, latin hip hop, troszke z wszystkiego, grac bedzie djIWONA znana z hybryd ( gra w hybrydach we wtorki i czwartki), wiec naprawde profesjonalnie!!!

Impreza ma poparcie Samorządu UW :)
  • Monika_I

ojej.... bylam raz w wakacje w Tygmoncie na niby imprezie latino, ale wyszlam po pol godzinie. Muzyka raczej odbiegala od tego, jak ja sobie wyobrazam latino, a poza tym nie widzialam ludzi w swoim wieku, wiekszosc miala 35-40lat! znacie jakies fajniejsze miejsca w W-wie?
  • Anonim

uuuu no i widze ze tu cichutko jakos o tych imprezach.....:/ a szkoda.....
  • Carpachiator :)))

Jeżeli wciąż Cie interesują imprezki w rytmie salsy, merenge, bachiaty, to naprawdę całkiem niezłe są w Enklawie, w czwartki!!! Szczerze polecam! Fajna muza, spoko ludzie, zero snobizmu. Ludzie tam przychodzą żeby potańczyć nada mas:) Ul. Mazowiecka, obok Tygmontu, wjazd 5zł. Jak sprawdzisz, to napisz jakie wrażenia. Jestem ciekawa. Pozdro, ola
  • Monika_I

A ja w czwartek bylam na "Fiesta del descubrimiento de america" w Organzie na ul.Sienkiewicza i bardzo dobrze sie bawilam!
  • Anonim

ja tam nigdzie niebyłam na takich impreskach,ale baaaaaardzo bym chciała
    bo uwielbiam takie rzeczy........***buziaczki***
  • divalo

cytuje za: http://www.dancabrasil.pl/news.php5...

RIO-MEDICO 2 18.04.2008

Zapraszamy na kolejną gorącą medyczno-brazylijską imprezę.
    18 kwietnia w klubie Medyk zabawimy się jeszcze lepiej niż rok temu.
    Tym razem oprócz rewii brazylijskiej Danca Brasil usłyszymy jedyny w
    Polsce zespół afro-brazylijski MICANGA. Spodziewajcie się się ogromnej dawki energii.
    http://www.micanga.pl

Poczujecie powiew samby z Rio oraz puls samba-reggae z Salvadoru.
    Bądzcie tam!!! :)

18.04.2008, Godzina: 21.00, Klub Medyk, Ul. Oczki 3, Warszawa
    Wjazd: studenci AM - 5 zeta, Pozostali: 10 zeta
| |

Grono poświęcone muzyce Ameryki Łacińskiej, między innymi muzyki Brazylijskiej ale nie tylko

Fotki

Miejsca grona (0)